Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(Whatever? @ 2013 08 09, 16:19)
as turiu...man patinka - rankine turi forma, tvirta, patogi.
esu patenkinta mirksiukas.gif

labai graži tavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kali Kalifornija @ 2013 08 09, 00:07)
Nelabai į temą, bet gal kuri esate įsigijusi Gėda Pelėda rankinę? Kokie atsiliepimai?

Mačiau gyvai ir čiupinėjau-labai patiko biggrin.gif
mano skoniui -daug gražiau atrodo nei tashe tashe
Atsakyti
merginos ar yra nesiojanciu tokias rankines?
ar esate patenkintos?
ar laiko forma nesiojant ant peties su ilgaja rankena ?
4u.gif

https://www.facebook...6...e=3

https://www.facebook...8...e=3

Atsakyti
QUOTE(žora/goša @ 2013 08 11, 11:07)
Mačiau gyvai ir čiupinėjau-labai patiko  biggrin.gif
mano skoniui -daug gražiau atrodo nei tashe tashe

kazin kaip nesiojasi ta garstyciu geltona spalvyte? gal kuri mokate galite sukurti tema apie Geda peleda? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 08 11, 21:02)
merginos ar yra nesiojanciu tokias rankines?
ar esate patenkintos?
ar laiko forma nesiojant ant peties su ilgaja rankena ?
4u.gif

mano pirmoji ax.gif tampau trečias mėnuo, formą laiko neblogai, bet tik ne nešiojant su ilgąja rankena ant peties schmoll.gif nes rankena siaura ir plona, o pati rankinė masyvi, tai taip nešioju tik kai reikia laisvų rankų rolleyes.gif jei planuojat daugiausia nešioti su ilga rankena, geriau rinkitės mažesnį modelį - small crime ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 08 11, 22:41)
mano pirmoji  ax.gif tampau trečias mėnuo, formą laiko neblogai, bet tik ne nešiojant su ilgąja rankena ant peties  schmoll.gif nes rankena siaura ir plona, o pati rankinė masyvi, tai taip nešioju tik kai reikia laisvų rankų  rolleyes.gif jei planuojat daugiausia nešioti su ilga rankena, geriau rinkitės mažesnį modelį - small crime ar pan.

aciu uz patarimus, va del to ir abejojau, nes as labiau megstu nesioti ant peties, rankose dazniausiai turiu daugiau ka nesti doh.gif issirinkau situos du modelius, bet tashe tashe tu dvieju ilgesniu rankenu, kas iseitu uzsideti ant peties, padaryti nesutiko doh.gif
as turiu take money and run modeliuka, as ta ilgaja rankena per puse perlenkiau ir taip pritaikiau nesiojimui ant peties, nes kai zemai kabo man irgi nepatogu doh.gif
Atsakyti
Labas rytas
Susideliojau modeliuka spalvas ir savaitgali pamaciau Tashe Tashe rankine gyvai doh.gif nezinau ar ten ji taip ilgai nesiota, kad nei formos nei didelio grozio nesimate g.gif kazkaip net suabejojau kad verta tokiu pinigu..turincios gal imes nuotraukyte kaip rankine atrodo nesiota (ne nauja) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 08 12, 07:48)
Labas rytas
Susideliojau modeliuka spalvas ir savaitgali pamaciau Tashe Tashe rankine gyvai  doh.gif nezinau ar ten ji taip ilgai nesiota, kad nei formos nei didelio grozio nesimate  g.gif kazkaip net suabejojau kad verta tokiu pinigu..turincios gal imes nuotraukyte kaip rankine atrodo nesiota (ne nauja) 4u.gif

aš irgi mačiau kelias, jau kaip supratau, kažkiek laiko paneiotas, tai nesimatė jokio grožio, tokiossakyčiau nudrengtos, oda sukritus, na terbos.. unsure.gif
Atsakyti
as nesioju nepilnus metus, forma ji laiko tik nesama rankoje uz trumpuju rankenu, nei ant peties nei siaip padeta ji formos neturi doh.gif
Atsakyti
Man tai padėta formą laiko gerai, ypač jei nors į kažką remiasi biggrin.gif čia gal ne tik nuo modelio, bet ir nuo odos tipo priklauso - aš kai užsakinėjau, rašiau merginoms, kad noriu tashės, kuri padėta "nesukristų", tai tokį ir pasiūlė (nappa odą) ax.gif
Kol kas jokių nusiskundimų neturiu, kažkaip kaip tik su laiku ėmiau dar labiau ją mėgti wub.gif

QUOTE(Letali @ 2013 08 12, 11:22)
as nesioju nepilnus metus, forma ji laiko tik nesama rankoje uz trumpuju rankenu, nei ant peties nei siaip padeta ji formos neturi  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 08 11, 20:56)
kazin kaip nesiojasi ta garstyciu geltona spalvyte? gal kuri mokate galite sukurti tema apie Geda peleda?  blush2.gif  4u.gif

Atrodo labai gražiai ta geltona, tik nežinau, prie ko reikėtų derinti smile.gif O gal greičiau bijau geltonos spalvos. Labai gaila, kad nebėra jūros mėlynos ir laimo spalvų.
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 08 12, 20:40)
Kol kas jokių nusiskundimų neturiu, kažkaip kaip tik su laiku ėmiau dar labiau ją mėgti wub.gif

as irgi myliu savo tashe, mano juoda, nesiojasi gerai, tik vienas kampukas pasitrynes siek tiek, bet tampau as ja kasdien, priziuriu minimaliai smile.gif

QUOTE(Kali Kalifornija @ 2013 08 12, 20:57)
Atrodo labai gražiai ta geltona, tik nežinau, prie ko reikėtų derinti smile.gif O gal greičiau bijau geltonos spalvos.  Labai gaila, kad nebėra jūros mėlynos ir laimo spalvų.

manau ji prie visko deretu, ypac vasara wub.gif bet siaip jau pasitariau su viena mergaite turincia ir nutariau kad labai nepraktiska toji spalva kasdieniam nesiojimui doh.gif
Atsakyti