Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

Laba diena 4u.gif
Noriu ir as sios tashes bigsmile.gif wub.gif prasom placiau pasidalinti ispudziais apie ja,kokie ismatavimai?
Whatever?,ar esate patenkinta?gal galite realiu foto ikelti? ax.gif
user posted image

Atsakyti
Sveikos, gal kuri turite sitas?
user posted image
user posted image
butu super realia foto pamatyt ir suzinot ismatavimus 4u.gif
kaip su jos kaina? Ar prisikrovus turto i tase imanoma uz tos rankenos ja panest????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 17 liepos 2013 - 14:23
Pirmaja, berods, Girl. turi ax.gif Tik jos sviesi. Fantastiska biggrin.gif
Atsakyti
Tikiuosi atsilieps GIRL bigsmile.gif
kazkaip neturejau kada prisesti ir perskaityti visu temu smile.gif kuris modeliukas populiariausias ir smagiausias Jusu nuomone? g.gif megstu dauuug prisikraut, bijau kar pirmos rankena tokia ant atvarto uzdeta neatlaikys lotuliukas.gif o antros gyvos foto noreciau blush2.gif
Atsakyti
Kazin, ar i pirmaja galima daug prikraut ax.gif
Nuoroda i realia foto.

As turiu Sunrise, tai oda jos nera labai standi, bet prikraunu nemazai, nes rankenos dvi, jei butu viena, gal elgciaus atsargiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 07 17, 15:45)
Kazin, ar i pirmaja galima daug prikraut ax.gif
Nuoroda i realia foto.

As turiu Sunrise, tai oda jos nera labai standi, bet prikraunu nemazai, nes rankenos dvi, jei butu viena, gal elgciaus atsargiau ax.gif

kazkaip nerandu kaip atrodo Sunrise modeliukas 4u.gif
Atsakyti
Man tos tashe tashe rankinės vis dar kažkoks kosmosas. Atsimenu, kai tik pradėjo siųti, tie patys modeliai po 400lt kainavo, o dabar jau visi 600. biggrin.gif 30% infliacija. biggrin.gif Už delninę 500lt... blink.gif Tuo labiau, vis paskaitau temą, tai yra ir nemažai nusivylusių. Na nežinau, siūčiausi ir aš, nes modeliai patinka, bet ne už tokią kainą... Čia tik mano nuomonė. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 07 17, 16:18)
Man tos tashe tashe rankinės vis dar kažkoks kosmosas. Atsimenu, kai tik pradėjo siųti, tie patys modeliai po 400lt kainavo, o dabar jau visi 600. biggrin.gif 30% infliacija. biggrin.gif Už delninę 500lt...  blink.gif Tuo labiau, vis paskaitau temą, tai yra ir nemažai nusivylusių. Na nežinau, siūčiausi ir aš, nes modeliai patinka, bet ne už tokią kainą... Čia tik mano nuomonė.  ax.gif

dar radau Geda peleda tasiukus biggrin.gif aisku cia ne ta tema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 07 17, 16:18)
Man tos tashe tashe rankinės vis dar kažkoks kosmosas. Atsimenu, kai tik pradėjo siųti, tie patys modeliai po 400lt kainavo, o dabar jau visi 600. biggrin.gif 30% infliacija. biggrin.gif Už delninę 500lt...  blink.gif Tuo labiau, vis paskaitau temą, tai yra ir nemažai nusivylusių. Na nežinau, siūčiausi ir aš, nes modeliai patinka, bet ne už tokią kainą... Čia tik mano nuomonė.  ax.gif

PRITARIU drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Geda Peleda kiek zinau pigesnes kazkiek biggrin.gif
Atsakyti
Na, kad daug nusivylusiu nepasakyciau blush2.gif Bet del kainos sutinku drinks_cheers.gif Juolab, kai viena kureju yra sakiusi, jog uz rankine moket 500Lt yra riba ax.gif

Spygliau, Sunrise
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 07 17, 14:39)
Geda Peleda kiek zinau pigesnes kazkiek biggrin.gif

Kad man atrodo jie tik vieną modelį kol kas ir teturi. Bet ši tema ne apie tai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 07 17, 16:41)
Na, kad daug nusivylusiu nepasakyciau blush2.gif Bet del kainos sutinku drinks_cheers.gif Juolab, kai viena kureju yra sakiusi, jog uz rankine moket 500Lt yra riba ax.gif

Spygliau, Sunrise

o grazuole:) kazkaip pasiziuriu gyvas foto ir tashes tinklalapy, jos visisikai skiriasi smile.gif
Atsakyti