Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 20, 09:48)
Na ką, gavau savo tashę. Tai žiauriai ji faina  bigsmile.gif .

o kuris jūsų modelis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(enigmatic @ 2013 06 20, 22:21)
o kuris jūsų modelis? bigsmile.gif

small crime, nude spalva, mėtinis pamušalas
Atsakyti
Oi kaip laukiu bigsmile.gif nude oda graži, jau įsivaizduoju kokia faina rankinė gavosi wub.gif ir dar mėtinis pamušalas... mmm wub.gif

vyšnaite, jei nesiseka įkelt, vėl gali man atsiųst, padėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 21 birželio 2013 - 10:21
Sveikos,
norejau paklausti, kas turite rankine su greyish blue oda, kaip ji nesiojasi, ar tinkamas pasirinkimas pagrindui?
Atsakyti
Laba, o aš tik dabar po visų šventimų grįžau blush2.gif biggrin.gif

Įkeliu vyšnaitės_iš vazono tašiuką, man tai nuostabus wub.gif Ir odos, ir pamušalo spalvos vasarai tobulos! 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dailus wub.gif
aš irgi svarstau, kad man visai gal reiktų dar ir Small crime'o biggrin.gif panešiojau savo Paris, Texas pusantro mėn. ir kažkaip visiškai susigyvenau su savo tašiuku (ko nebuvo pradžioje kaip ir nemažai daliai užsilaukusių), dabar vos ne kasdien tampau ax.gif

O tas dvigubas užsegimas patogus jų? Nežinau, ar nepritrūktų kantrybės man segiojant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 06 24, 19:09)
O tas dvigubas užsegimas patogus jų? Nežinau, ar nepritrūktų kantrybės man segiojant  doh.gif

Aš labai greitai pripratau prie jo smile.gif Be to, kartais užsegu tik tuo segtuku - netraukiu užtrauktuko. Jei kur parduotuvėje ar šiaip, kur daugiau žmonių arti, tuomet užtraukiu ir užtrauktuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 06 24, 23:13)
Aš labai greitai pripratau prie jo  smile.gif Be to, kartais užsegu tik tuo segtuku - netraukiu užtrauktuko. Jei kur parduotuvėje ar šiaip, kur daugiau žmonių arti, tuomet užtraukiu ir užtrauktuką  ax.gif

drinks_cheers.gif lygiai taip pat
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 06 24, 16:39)
Laba, o aš tik dabar po visų šventimų grįžau  blush2.gif  biggrin.gif

Įkeliu vyšnaitės_iš vazono tašiuką, man tai nuostabus  wub.gif Ir odos, ir pamušalo spalvos vasarai tobulos!  4u.gif
<...>

Va šitos rankinės, tai tikrai gražios, su cinkeliu 4u.gif
Atsakyti
Laukia, laukia, o kaip gi biggrin.gif

netiketai paciai sau uzsisakiau vis tik antraja tashe - small crime smile.gif neisejo ji man is galvos nuo balandzio wub.gif o dar kai studijoj pamaciau odele cold white - butent tokios ir norejau thumbup.gif deja, tik rugpjuciui bus doh.gif bet ziuriu optimistiskai - issimoketinai gausis gan ilgu periodu lotuliukas.gif

nokautavot su saviskem small crime paskutiniu metu smile.gif
Atsakyti
Laukiu jau nuo gegužės pradžios, maniau, kad šią savaitę gausiu, bet ko gero ne... Teks dar palūkėti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Epogeja @ 2013 06 26, 13:05)
Laukiu jau nuo gegužės pradžios, maniau, kad šią savaitę gausiu, bet ko gero ne... Teks dar palūkėti  verysad.gif

siaubas, du menesiai doh.gif tai jeigu tiek norinciu, negi sunku papildomas rankas tashems pasisamdyti g.gif mane tai ir stabdo ju terminai, norisi vasarai tashes tai kol pasius ir vasara baigsis biggrin.gif jau dbr turbut reikia rudeniui rinktis biggrin.gif
Atsakyti