Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(Siges @ 2013 05 05, 17:09)
Tai jos ima ar avansą iškart, t.y. dalį sumos ar VISKĄ, jau nebesusigaudau? huh.gif Maniau, kad tik kelis šimtelius pajama į priekį, o ne visą sumą smile.gif

Man liepė pervest iškart visą sumą - 615 LT. Argumentavo taip:
"kadangi rankinė bus siunčiama, taip, visa suma yra mokėtina iš karto."
Atsakyti
Fuwari, gaila, kad taip nepareigingai tashė pasielgė. Man labiau pasisekė, nes nors vėlavo pusę savaitės, paklibinus ir parašius, kad žūtbūt tashės reikia tam tikrą dieną, buvo pranešta, kada galiu ją atsiimti. Nors iki tol pačios rašė, kad praneš kada galiu atsiimti. Žodžiu, kol nepaklibinsi taip nieko ir nebus. ax.gif
Atsakyti
Labai neatsakingai dirba.Pinigus ima didelius o su klientais visiskai nesiskaito.
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 05 05, 17:59)
Fuwari, gaila, kad taip nepareigingai tashė pasielgė. Man labiau pasisekė, nes nors vėlavo pusę savaitės, paklibinus ir parašius, kad žūtbūt tashės reikia tam tikrą dieną, buvo pranešta, kada galiu ją atsiimti. Nors iki tol pačios rašė, kad praneš kada galiu atsiimti. Žodžiu, kol nepaklibinsi taip nieko ir nebus.  ax.gif

QUOTE(Nutai @ 2013 05 05, 19:51)
Labai neatsakingai dirba.Pinigus ima didelius o su klientais visiskai nesiskaito.

Niu, nėra viskas jau taip blogai. biggrin.gif Aš jom lyg ir nenurodžiau konkrečios datos, kada man reikia. Mano mintis buvo tokia, kad yra terminas, tai reiškia jo laikomasi. Bet, deja deja... Na, dabar jau nieko nebepadarysi.
Ale, kad jas reikia klibint, kaip vyšnaitė gražiai pasakė, tai FAKTAS.
Atsakyti
Tas ir yra blogai.Pinigai dideli.Atsakingumo jokio.
Atsakyti
QUOTE(Nutai @ 2013 05 05, 22:57)
Tas ir yra blogai.Pinigai dideli.Atsakingumo jokio.

Na tikrai nėra taip, kad JOKIO biggrin.gif. Tiesiog galėtų būti atsakingesnis ir profesionalesnis bendravimas. Man atrodo jūs karts nuo karto bandot save viešai forume atkalbėt, kad jums tashės nesinori lotuliukas.gif

O aš jau small crime noriu, doh.gif kol kas galvoju nude su žydros truputėliu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 05 gegužės 2013 - 21:15
Ne,as nesakau,kad nenoriu.Yra tik vienas modelis,kuris man patiktu siuo momentu.
Atsakyti
QUOTE(Nutai @ 2013 05 05, 23:15)
Ne,as nesakau,kad nenoriu.Yra tik vienas modelis,kuris man patiktu siuo momentu.

koks jums patinka? smile.gif
Atsakyti
Paris,Texas tik spalvas dar galvoju.Pamusalai man vienodai rodo,koks bus.Butinai turi buti su uztrauktuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nutai: 05 gegužės 2013 - 21:21
As manau, kad cia ne atsakingumo stoka, o tiesiog jau nebeapzioja visu uzsakymu ir tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
aš turėjau omenyje atsakingą bendravimą, visgi turėtų pranešti, kad pasiuvimas vėluos ir kiek vėluos, arba numatyti nors ir ilgesnius, bet konkrečius terminus ax.gif kad klientės galėtų planuotis. O ne kaip dabar kai parašai, kada pasiūsit - susisieksim, bet niekas nesusisiekia, kol pats neparašai.
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 05 05, 22:36)
aš  turėjau omenyje atsakingą bendravimą, visgi turėtų pranešti, kad pasiuvimas vėluos ir kiek vėluos, arba numatyti nors ir ilgesnius, bet konkrečius terminus  ax.gif  kad klientės galėtų planuotis. O ne kaip dabar kai parašai, kada pasiūsit - susisieksim, bet niekas nesusisiekia, kol pats neparašai.

Va, būtent šito man ir pritrūko. Aš kantrus žmogus - tikrai nekyla labai didelių sunkumų palaukt. Bet, apskritai, visame bendravime/pardavime labai pasigedau konkretumo. Nuo pat pradžių pardavėjas reikėjo tempti už liežuvio, kad nors kokią informaciją išgaučiau. Praktiškai viską iš čia, SM, sužinojau: kišenėlės, skyriai, kojelės, reguliuojamos rankenos ir t.t. Jei nebūčiau pasiskaitinėjus (o tą tikrai ne kiekviena tashe tashe užsisakiusioji daro), būčiau turėjus visai kitokį rankinės variantą.
Atsakyti