Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(looo @ 2013 06 12, 21:56)
sutrumpinau.  biggrin.gif , kam rasyti paklode, jei galima pasakyti 2m zodziais.
del tu pavadinimu niekad neatkrepdavau demesio, kol neuzmaciau visu pavadinimu vienoje kruvoje. (beje beveik visi filmai superiniai, rekomenduoju, kas nemates)

tada idomu, o kodel sitie filmai...
dar idomu, kaip uzsienis (nes i ji orientuotas branndas) reaguos i autorines teises..tiksliau filmu pavadinmus,,,daugeliui is ju aisku Patento senaties terminas pasibaiges, bet manyciau ne visiems.
ar neuztampytu ju po teismus, jei jie savo kolekcijas vadintu "zero", "valentinas vienas", na ar kanors panasaus.

Prieš tai pacitavau tashe tashe komentarą apie tai, kodėl buvo pasirinkti užsienietiškų filmų pavadinimai mirksiukas.gif
Man tai gražu, kad rankinės turi pavadinimus, o apie autorines teises kažkaip net nesusimąsčiau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
oooo neee, uzsimaniau ir as doh.gif isimylejau Dial M for Murder...gal kas zino kaina netycia? nu bet man jos nereikia, gi nereikia taip? ax.gif ir dar tiek laukt.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shievonne: 12 birželio 2013 - 23:48
looo, kaip rankinems, kurios Jums negrazios, skiriate laaabai daug demesio tongue.gif Skaiciuojat siules, analizuojat pamusalus ir t.t. ir vis randat prie ko prikibt biggrin.gif

Shievonne, reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shievonne @ 2013 06 13, 00:47)
oooo neee, uzsimaniau ir as doh.gif isimylejau Dial M for Murder...gal kas zino kaina netycia? nu bet man jos nereikia, gi nereikia taip? ax.gif ir dar tiek laukt.... verysad.gif

QUOTE(zaRAza @ 2013 06 13, 08:32)
looo, kaip rankinems, kurios Jums negrazios, skiriate laaabai daug demesio tongue.gif Skaiciuojat siules, analizuojat pamusalus ir t.t. ir vis randat prie ko prikibt biggrin.gif

hihihi.gif drinks_cheers.gif

Shievonne, nežinau kainos, bet įtariu, kad bus kokie 600... Ji panaši į Murder, My sweet ax.gif
Ta in rose-light grey-nude žiauriai panaši į mano vaikystės mokyklinį portfeliuką, būtent tokių spalvų turėjau, Latvijoje pirktą biggrin.gif wub.gif Ir segiklis tas old school thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 06 13, 08:32)

Zaraza, as analizuoju ir skaiciuoju (tiksliau ,rasau tik pagal fakta), o ne gaistu laika kaip jus, rasydama betkurioje temoje (is cia isvardintu)- savo subkektyvias nuomones visais imanomais klausimais. i kuria tema beuzsuksi, vis jus pamatysi. doh.gif

p.s. siules skaiciavau zmonems i pagalba, kuriems blogai su vestibiuliariniu aparatu.
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 06 13, 12:25)
Zaraza, as analizuoju ir skaiciuoju (tiksliau ,rasau tik pagal fakta), o ne gaistu laika kaip jus, rasydama betkurioje temoje (is cia isvardintu)- savo subkektyvias  nuomones visais imanomais klausimais. i kuria tema beuzsuksi, vis jus pamatysi.  doh.gif

p.s. siules skaiciavau zmonems i pagalba, kuriems blogai su vestibiuliariniu aparatu.
rolleyes.gif

Matyt, mane sekat tongue.gif Nes rasau paskutiniu metu vos keliose temose biggrin.gif Butent rasau subjektyviai, nes tashe turiu, ciupinejau, maciau, vertinau tongue.gif Todel nemanau, kad is patiries kalbedama gaistu laika 4u.gif
Atsakyti
na jusu nuomone yra jusu nuomone, o priesh faktus "ne papriosh" taip sakant smile.gif
o paskutinis metas -cia kokia laiko trukme, nes jei apibendrinti kiek as bunu "stilius ir apranga" temose, tai su jumis tai butu mizeris smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 13 birželio 2013 - 11:50
QUOTE(looo @ 2013 06 13, 12:47)
na jusu nuomone yra jusu nuomone,  o priesh faktus "ne papriosh" taip sakant smile.gif
o paskutinis metas -cia kokia laiko trukme, nes jei apibendrinti kiek as bunu "stilius ir apranga" temose, tai su jumis tai butu mizeris smile.gif

Jus savo nuomone faktais laikot? g.gif Tada va jums faktas, is patirties hihihi.gif tashes yra grazios, isskirtines, kokybiskos ir vertos, kad ju noret tongue.gif

O del lankymosi temose, reiskia mano kompoetencija didesne, nes dazniau lankausi irnesakyk.gif

Baigiam. Sekmes priekabiu paieskose 4u.gif

Shievonne, gal kaina aiskinotes norimos rankines? Man ji viena is norimu ax.gif
Atsakyti
Zaraza, dar neklausiau, gal rudeni bandysiu isigyt, nes dabar sazine turbut uzgrauztu jei pirkciau, pirkau keleta nepigiu rankiniu neperseniausiai...ir ko gi as kisau nosi i sita tema...joke... biggrin.gif bet rmt baisiai susiviliojau jauciu snd bandysiu suzinot kaina ax.gif
RB, jusu portfeliukas turejo but nerealus thumbup.gif as vat butent tu spalvu ir noriu, tik gal geriau tases nugarele butu pilka arba nude, gal netaip greit susiteptu nuo dzinsu, noreciau tik priekio rozinio bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shievonne: 13 birželio 2013 - 13:53
Aš užsisakius tokią pačią kaip RB, pamiršau pavadinimą biggrin.gif , tik mano nude spalvos (tik viena šita spalva), gausiu ketvirtadienį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 13 birželio 2013 - 15:58
QUOTE(Shievonne @ 2013 06 13, 14:47)
RB, jusu portfeliukas turejo but nerealus thumbup.gif as vat butent tu spalvu ir noriu, tik gal geriau tases nugarele butu pilka arba nude, gal netaip greit susiteptu nuo dzinsu, noreciau tik priekio rozinio bigsmile.gif

Aš jį mylėjau biggrin.gif ir jo tik priekis buvo rožinis, o nugarėlė ir atvartas pilki ax.gif Bet kokybė ir vaizdelis, aišku, buvo prastesni nei tashe tashe biggrin.gif net nepamenu ar oda ten buvo g.gif

QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 13, 16:54)
Aš užsisakius tokią pačią kaip RB, pamiršau pavadinimą  biggrin.gif , tik mano nude spalvos (tik viena šita spalva), gausiu ketvirtadienį

Small Crime biggrin.gif
Oi, kaip laukiam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 06 15, 13:12)
lauksiu foto smile.gif as vis apie tokia pasvaigstu, ir butent tokios spalvos wub.gif , bet galetu logo nedet, tada vyras nepriekabiautu, kad vel sietkas perku doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Na ką, gavau savo tashę. Tai žiauriai ji faina bigsmile.gif . Net viena iš tashių merginų sakė, kad pati tokios norėtų, bet deja daugiau mano rankinės odos nebebus, tai ji kaip ir vienintelė tokia pagaminta gaunasi. Pati oda atrodo labai kokybiška, tokia storesnė. Bandžiau fotkint, tai su telefonu nuotraukos tragiškos, tai bent jau dienos palauksiu, kai šviesiau bus... Labai faina tashė, neatsidžiaugiu... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Šiaip jei kas pagelbėtų, tai bent jau vidaus foto įdėčiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 20 birželio 2013 - 20:19