Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(troliuke @ 2013 06 12, 10:02)
Sveikutes.

570 ?  g.gif

O man paprase 600  blink.gif  blink.gif

Kaip cia jos taip dabar  g.gif

g.gif Žinok, gali būti ir taip, kad pabrango... Tashės brangsta itin sparčiai doh.gif Šita kaina, kur parašiau, buvo gegužės mėnesio pradžioj. Nes jau yra buvę, kad kainos per porą mėnesių šoktelėjo. Šiaip praeitoje temoje buvo apie tai diskutuota ir todėl šios temos pirmame lape aš surašiau žinomas 2013-05 mėn. kainas bei rankinių išmatavimus. Kaip dabar, nežinau, tikrai pabandyk užklausti, gal netyčia skyrelį įskaičiavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 06 12, 06:42)
g.gif Žinok, gali būti ir taip, kad pabrango... Tashės brangsta itin sparčiai  doh.gif Šita kaina, kur parašiau, buvo gegužės mėnesio pradžioj. Nes jau yra buvę, kad kainos per porą mėnesių šoktelėjo. Šiaip praeitoje temoje buvo apie tai diskutuota ir todėl šios temos pirmame lape aš surašiau žinomas 2013-05 mėn. kainas bei rankinių išmatavimus. Kaip dabar, nežinau, tikrai pabandyk užklausti, gal netyčia skyrelį įskaičiavo g.gif

Tikrai tada sparciai auga biggrin.gif
Nes tik birzelis dabar. tai per puse menesio pabrango biggrin.gif

Uzklausiau, ziuresiu ka pasakys man jos 4u.gif
Atsakyti
Gavau atsakyma smile.gif

šio modelio kaina jau kuris laikas yra - 600Lt.
Vienintelis oficialus šaltinis esame mes, tad dėl visų kainų ir kt. informacijos reikėtų kreiptis tik į mus.
Atsakyti
Kas be ko, kad oficialus šaltinis yra jos smile.gif
Temoje kainos surašytos pagal tai, ką merginos paminėjo ankstesnėje ir šioje temoje, bei tos, kurias aš užklausiau iš tashe tashe. Bet tikrai nėra visos kainos vien mano sužinotos, čia kelių žmonių pateikta info. Tai gali būti ir netikslumų, deja...

Pvz., sąlygos dėl avanso, kaip supratau irgi pasikeitė. Aš užsisakinėjau gyvai studijoje, tai mokėjau avansą, o atsiimant - likusią sumą. Kas užsisakinėja internetu, moka visą sumą iš karto, bet va, Langoza užsisakinėjo internetu, o jai užteko avanso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 12 birželio 2013 - 11:41
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 06 12, 08:36)

Pvz., sąlygos dėl avanso, kaip supratau irgi pasikeitė. Aš užsisakinėjau gyvai studijoje, tai mokėjau avansą, o atsiimant - likusią sumą. Kas užsisakinėja internetu, moka visą sumą iš karto, bet va, Langoza užsisakinėjo internetu, o jai užteko avanso.

Manes klause, jei tasyte reikes siusti, tada visa suma iskarto.
O jei atsiimsiu tasyte studijoje. is pradziu 200. o likusius kaip ateisiu tasiuko pasiimti.

tokios galimybes neturiu, tai teko visa suma sumoketi.
Tad beliko laukti dabar wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 06 12, 11:43)
Gavau atsakyma  smile.gif

šio modelio kaina jau kuris laikas yra - 600Lt.
Vienintelis oficialus šaltinis esame mes, tad dėl visų kainų ir kt. informacijos reikėtų kreiptis tik į mus.

blink.gif bash.gif turėjau bloga nuojauta, todėl ir paklausiau. Paprastai Raudonu Bateliu sarasu vadovaujuos wink.gif idomu, ar Paris Texas irgi pabrango. Na, aš bet kokiu atveju internetu nenoriu užsisakinėt, tai keliausiu į ju studija už mėnesiuko, įdomu, kokias kainas tada išgirsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 12 birželio 2013 - 11:52
Labai gražiai ta juoda milk atrodo wub.gif ta dvispalvė,tai nebuvo manęs sužavėjusi, bet juoda - pasaka, įmeskit paskui foto, kai gausit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 06 12, 12:44)
Manes klause, jei tasyte reikes siusti, tada visa suma iskarto.
O jei atsiimsiu tasyte studijoje. is pradziu 200. o likusius kaip ateisiu tasiuko pasiimti.

tokios galimybes neturiu, tai teko visa suma sumoketi.
Tad beliko laukti dabar  wub.gif  wub.gif

Lauksim pasirodant mirksiukas.gif wub.gif

QUOTE(troliuke @ 2013 06 12, 13:22)
bus 650  biggrin.gif  biggrin.gif

na tikekimes nepabrangs  drinks_cheers.gif

hihihi.gif
Labai tikiuosi, kad nebus, kaip sakiau - susitaupai - pabrango, taupai toliau - vėl pabrango ir t.t. doh.gif biggrin.gif

Šiaip tai aišku, kad prieš jau užsakant reikia klausti pas jas pačias visko, bet tas sąrašas buvo sumanytas kaip bent šioks toks orientyras. Kažkas pamatys temos pradžioje kainas ir supras, kad, pvz., visai netenkina, o kas svarsto tarp kelių rankinių, gali maždaug preliminariai palygint kainas.
Nes šiaip naršai, naršai per visą temą, ieškai atsakymo, pradžioje randi vieną kainą, po kelių temos puslapių jau kitą ir t.t. Prasideda klausimai ir pan.

Norėjau apibendrinti truputį blush2.gif
Atsakyti
kodel visi ju tashiu pavadintos holivudiniu filmu vardais?
smile.gif)))
idomi kompanija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 12 birželio 2013 - 19:09
Butinai pasirodysiu kaip gausiu tasyte.

Del idomumo biggrin.gif biggrin.gif
kokios kainos buvo kai kuriu tasyciu, kaip jos tik mazdaug prasidejo.(2012/4/24) esu uzklausus . radau emeile laiskiuka ax.gif

Rankinės gaminamos Lietuvoje, gavus užsakymą.

Užsakymai vykdomi e-parduotuvės principu. Rankinės užsakymas pagaminamas trijų-keturiųsavaičių laikotarpyje, po apmokėjimo.

Vilniuje galima atsiimti, į kitus Lietuvos miestus siunčiame registruotu paštu. Siuntimo išlaidos - 15Lt.

"Lolita" - 269Lt
"Little Miss Sunshine" - 199Lt
"Milk" ir "Spring in the air" - po 449lt
Day and Night (in grey/ginger colours) - 450Lt.
35x25cm.

.

Papildyta:
QUOTE(looo @ 2013 06 12, 15:47)
kodel visi ju tashiu pavadintos holivudiniu filmu vardais?
smile.gif)))
idomi kompanija

Kodel nutrynet savo zinute laugh.gif laugh.gif

tiek buvot prirase biggrin.gif ax.gif jn
Atsakyti
Iš "IQ":

"Kūrybiniai ieškojimai galiausiai įgavo materialų – originalaus dizaino, rankų darbo, natūralios odos rankinių pavidalą. Su liaudišku žodžiu „tašė” susišaukiantis pavadinimas iš tiesų simbolizuoja dviejų žodžių lietuvių ir anglų kalbomis reikšmę: „tas“ ir „ta“, „he“ ir „she“. Taip koduojamos ir dvi produkto linijos – moteriška ir vyriška, kurios, tikimasi, pavergs stilingų, norinčių išsiskirti asmenybių širdis"

tashe tashe komentaras iš "Žaidžiame Paryžių":

"Na, o konkretūs modelių pavadinimai — idėja buvo pavadinti juos gerai žinomų kino juostų vardais. Kai sukursime lietuviško kino filmo vardo rankinę — taip ir pavadinsime, o originalų nesiruošiame versti taip, kaip yra pamėgta daryti Lietuvoje. (Lock, Stock and two smoking barrels – Lok, stauk arba šauk; Eternal Sunshine of the Spotless Mind – Jausmų galia ir pan.)
Beje, mes norime, kad mus pamatytų ne tik Lietuvoje, todėl nematome prasmės rankines vadinti vytautais ir birutėmis."
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 06 12, 20:19)

tiek buvot prirase  biggrin.gif  ax.gif jn

sutrumpinau. biggrin.gif , kam rasyti paklode, jei galima pasakyti 2m zodziais.
del tu pavadinimu niekad neatkrepdavau demesio, kol neuzmaciau visu pavadinimu vienoje kruvoje. (beje beveik visi filmai superiniai, rekomenduoju, kas nemates)

tada idomu, o kodel sitie filmai...
dar idomu, kaip uzsienis (nes i ji orientuotas branndas) reaguos i autorines teises..tiksliau filmu pavadinmus,,,daugeliui is ju aisku Patento senaties terminas pasibaiges, bet manyciau ne visiems.
ar neuztampytu ju po teismus, jei jie savo kolekcijas vadintu "zero", "valentinas vienas", na ar kanors panasaus.

Atsakyti