Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

RB,kokia a la vintazine thumbup.gif bet ma rodo logo nelygu ar cia as slyksti boba biggrin.gif neiziuriu
Atsakyti
RB, bet spalva jūsiškės tai kitokia, negu toj foto FB? aš sau gal kokią kitą spalvą būč ėmus, bet šita tai kaip ir Liomi sako - sukuria tokį vintage įvaizdį smile.gif Logo man lyg ir lygiai atrodo smile.gif

beje, savo rankine aš kuo toliau, tuo labiau patenkinta. Visur tampau: ir prie conversų, ir prie suknelių ji man tinka. Tik saugau labai, baisu, kad kas nenutiktų, ir impregnuoju bent kartą savaitėj. Kažin ne per daug g.gif ir jaučiu, kad labai daug žvilgsnių su ja sulaukiu, tai jei baisiai atrodau sau, tai tą dieną stengiuosi kitą rankinę imti lotuliukas.gif nes iš tiesų, klausimų sulaukiau net iš tų, kurie nežino, kas ta tashe tashe išvis yra, bet va atkreipia kažkaip dėmesį į save cool.gif
Atsakyti
liomi friends.gif nešlykšti Tu biggrin.gif
Bet dabar galvoju ar aš tokia neatleistinai neatidi smulkmenoms g.gif Kad žliba esu tai tikrai žinau blush2.gif
logo trupučiuką banguojasi, nes rankinė tuščia, bet gal galėtų tiesesnė siūlė būt

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2013 06 10, 16:22)
RB, bet spalva jūsiškės tai kitokia, negu toj foto FB? aš sau gal kokią kitą spalvą būč ėmus, bet šita tai kaip ir Liomi sako - sukuria tokį vintage įvaizdį smile.gif  Logo man lyg ir lygiai atrodo smile.gif

beje, savo rankine aš kuo toliau, tuo labiau patenkinta. Visur tampau: ir prie conversų, ir prie suknelių ji man tinka. Tik saugau labai, baisu, kad kas nenutiktų, ir impregnuoju bent kartą savaitėj. Kažin ne per daug g.gif  ir jaučiu, kad labai daug žvilgsnių su ja sulaukiu, tai jei baisiai atrodau sau, tai tą dieną stengiuosi kitą rankinę imti lotuliukas.gif  nes iš tiesų, klausimų sulaukiau net iš tų, kurie nežino, kas ta tashe tashe išvis yra, bet va atkreipia kažkaip dėmesį į save cool.gif

Girl, spalva ta pati - dark ginger, bet realybėje ji yra tamsesnė negu FB nuotraukoje, tačiau šviesesnė negu mano nuotraukose (ji yra ryžesnė, šiltesnė). Mano foto ta oda tokia "guminė, plastikinė" atrodo, va, ką reiškia su muiline fotkint doh.gif
Bet tikrai ne tokia šviesi, kaip FB...

Tavo labai graži vasarai ir aš svarsčiau apie tokią thumbup.gif Man dar labai patiko atvartas taviškės, bet įsivaizduoju, kad jau reikia labai saugoti...
Pagalvojau tą patį, kad kai prastai atrodysiu, teks imti mažiau į akis krintančią rankinę lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(liomi @ 2013 06 10, 16:29)
Graziausias logo! Nebent persiuvai ant greicio  biggrin.gif pasirode kampukai man,apsirikau blush2.gif  100 metu jitau tarnaus,tvirta atrodo  thumbup.gif

liomyt, ačiū Tau wub.gif viskas gerai, kritiškas žvilgsnis kartais labai praverčia thumbup.gif
Šita tema apskritai labai naudinga, kiek sužinai visokių smulkių detalių, kurias šiaip pro akis praleistum... Kai čia temoje atsirado info su kreivu logo, aš irgi ėmiau googlint, atidžiau žiūrėt, šiandien studijoje irgi, rodos, žiūrėjau...
Tik labai skubėjau, tai pamačius Tavo pastabą supykau ant savęs, galvoju, nu blyn, negi vis tiek pražiopsojau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 10 birželio 2013 - 15:40
O tas logo loo detoj foto tikrai kreivas? g.gif RB rankines pirmiau detoj foto man irgi kreivas susirode ax.gif Tai mazu del fotkinimo, odos linku ir pan, tiesiog taip atrodo g.gif FB biskiuka ziurejau, tai man ne viena rankine kreivu logo atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 10 birželio 2013 - 15:46
QUOTE(zaRAza @ 2013 06 10, 16:44)
O tas logo loo detoj foto tikrai kreivas? g.gif RB rankines pirmiau detoj foto man irgi kreivas susirode ax.gif Tai mazu del fotkinimo, odos linku ir pan, tiesiog taip atrodo g.gif FB biskiuka ziurejau, tai man ne viena rankine kreivu logo atrodo biggrin.gif

Pirmoje foto ir pati matau kreivą kampelį dešinėje pusėje viršuje doh.gif Aš manau, kad čia dėl apšvietimo kritimo ir dėl to, kad kampu fotkinau... Bet persiūt tikrai nespėjau biggrin.gif
Beje, jų FB šito modelio foto irgi atrodo logo kreivokas...
Limited edition Small Crime modeliuke logo yra įspaustas, o ne prisiūtas, bet vien dėl to ir dėl inkaro ženklo mokėt +150 Lt kažkaip nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 06 10, 15:56)
Jau gavau  clap.gif Jaukintis kaip ir nereikia, nes man ji labai patinka biggrin.gif Tik priprast prie dvigubo užsegimo (užtrauktukas ir metalinis segiklis), na ir prie to, kad ji mažesnė, nei mano įprastai nešiojamos rankinės, pusės gyvenimo nebesusikrausi, bet būtent to ir norėjau  ax.gif

Rankena ilgoji reguliuojama, ant dugno kojytės, viduje užsegama užtrauktuku kišenėlė ir dvi mažos (raktams, telefonui). Įpakavo į popierinį maišelį, patarė išpurkšti impregnantu, nors sakė, kad ši oda nebijo lietaus (kaip kad nubukas arba versta oda).

Beje, gavau čekį - kažkam aktualu buvo  ax.gif
Garantijos talono ar pan. negavau, bet sakė, kad kreiptis bet kokiu atveju, jei kas atsitiks, jei gamybos brokas ar pan., tai jos viską sutvarko, jei dėl mano kaltės atsitiktų irgi bandytų padėti išspręsti. Žodžiu, bendravimas buvo tikrai konkretus ir malonus, jokių priekaištų neturiu  thumbup.gif

Sveikinimai 4u.gif Tikrai kaip senovine atrodo, man ji primena kareiviskas dokumentines. Labai faina, tik ziurekit kad rubu nenudazytu, ypac per lietu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprantama @ 2013 06 10, 17:30)
Sveikinimai 4u.gif Tikrai kaip senovine atrodo, man ji primena kareiviskas dokumentines. Labai faina, tik ziurekit kad rubu nenudazytu, ypac per lietu. 4u.gif

Ačiū 4u.gif smile.gif
O apie dažymą nežinojau, pasisaugosiu, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 06 10, 16:44)

paskaiciuoki siuliuku zingsni,
vienoje 3, kitoje puse- 4-5...(kam su vizualiniu "gulksciuku" blogai). tikrai ten kreivai...
Raudonu bateliu logo normalus.
Atsakyti
As suskaiciavau vertikalius 9 vienoj pusej, o kitoj na gal 8.5 arba irgi 9, nedatruakia akys. Ainu paieskot daugiau nuotrauku biggrin.gif
Atsakyti
Puke, Golka, Langoza, ačiū smile.gif 4u.gif

Puke, tai aš būčiau galėjus tą pačią dieną, kai nuėjau, turėt, bet užsimaniau kito pamušalo ir daugiau kišenėlių biggrin.gif Dydis tikrai labai geras, nėra didelė, bet ir ne per maža.

Tylene, man rodos, vyšnaitės i vazono bus kelių spalvų g.gif aš nenorėjau kelių, nes mačiau tą limited edition dvispalvę... Man tokiai nedidckai rankinei kelios spalvos kažkaip nesižiūri blush2.gif

Susiskaičiavau logo siūles, viskas normaliai biggrin.gif

Va čia pagaliau bus realiausia spalva išgauta

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 11 birželio 2013 - 15:48
https://www.facebook.com/#!/photo.php?f...e=1&theater

Sveikutes, gal kuri turite sia tasyte ax.gif ?
Kazin kaip ji realiai?

Noriu dideles juodos tasytes. Noriu kad butu standzios odos, na kad nebutu sukritus. ax.gif

Atsakyti