Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 05 28, 10:14)
Man šiandien 4 savaitės, dar dvi laukti  biggrin.gif
Daugiau nėra belaukiančių?  lens.gif  biggrin.gif

yra yra, to paties, kaip ir jūs biggrin.gif
Atsakyti
Spalvos vasarai smile.gif

Murder, My Sweet

Lolita
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 06 03, 16:19)

kaip tuuuščia čia, aš dar vis laukiu iki birželio 20 dienos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 03, 15:21)
kaip tuuuščia čia, aš dar vis laukiu iki birželio 20 dienos  ax.gif

Užtat ir pakėliau temą, nes visai apmirus biggrin.gif
Maniškė tashe turi būti kitą savaitę. Laukiu wub.gif Gal nenukels laiko...

Beje, ar ne Sunsbaby turėjo pagaliau gauti savo rankinę? g.gif
Atsakyti
Man ketvirtadienį sueina 6 savaitė. Kadangi čia ne kartą buvo šnekėta ir gyvai užsakinėjant sakė pagamina per 5-6 savaites, šiandien pasiteiravau kaip sekasi gaminti mano tashe. Ir mano nuostabai atrašė, kad gamyba užtrunka 6-7 savaites (su tam tikrais vėlavimais) ir nesitikėti, kad bus pasiūta anksčiau. Na pažiūrėjus laiške mažom raidelėm kai tvirtinamas užsakymas taip ir parašyta... Taigi sakė laukti kitos savaitės gale arba dar kitos pradžioje...
Laukiam rolleyes.gif gal dar laukiančių yra, o tai tikrai tema aprimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2013 06 04, 14:13)
Man ketvirtadienį sueina 6 savaitė. Kadangi čia ne kartą buvo šnekėta ir gyvai užsakinėjant sakė pagamina per 5-6 savaites, šiandien pasiteiravau kaip sekasi gaminti mano tashe. Ir mano nuostabai atrašė, kad gamyba užtrunka 6-7 savaites (su tam tikrais vėlavimais) ir nesitikėti, kad bus pasiūta anksčiau. Na pažiūrėjus laiške mažom raidelėm kai tvirtinamas užsakymas taip ir parašyta... Taigi sakė laukti kitos savaitės gale arba dar kitos pradžioje...
Laukiam  rolleyes.gif  gal dar laukiančių yra, o tai tikrai tema aprimo  biggrin.gif

per 5-6 savaites seniai nebegamina ax.gif nebent gal tashė nesudėtinga ar reikia iki konkrečios datos, šiaip geriausia orientuotis į 7 savaites
Atsakyti
Man laiške rašė 6-7 savaitės, o kai buvau studijoje paklausiau ar suspės per 7-ias, sakė "bus per 6-ias) tongue.gif Tai labai tikiuosi, kad bus biggrin.gif
Atsakyti
siek tiek jums maisto diskusijai palaikyt.
kaip jus manote ar tai normalu, ar toki produkta turetu "platinti" gamintojas uz mano akim ne tokia jau maza suma...brokas lenda i akis, akivaizdziai-pacioje matomoje vietoje.
user posted image

foto ne mano, is interneto, apkirpau kad nebutu imanoma atpazinti kieno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 07 birželio 2013 - 07:49
Manau, kad labai norint įmanoma atpažint tongue.gif čia delninės foto? Tiesą sakant, mačiau kreivoką logo ne tik šioje rankinėje, bet ir dar vienoje tarp merginų parduodamų g.gif Tikiuosi, kad to nebus maniškėje... Kažkaip per tas kelias savaites jau apsiraminau su tashių manija, nebeliko apsėdimo, kad "būtinai dar vienos reiks" biggrin.gif Pažiūrėsiu ką gausiu, kaip nešiosis ir t.t. Bent jau kurį laiką neskubėsiu vėl kažką užsisakinėt ax.gif
Atsakyti
mano manymu, betkuri rimta uzsienio firmine parduotuve, juolab brandas, sleptu toki brokuota gamini kuo gyliau, ir nesigedintu....
as pvz konkretu vaju pakelciau, jei tokia gauciau...neatleistina,na tikrai!

nors gal kazkam chia ir nieko tokio.. blink.gif

tiesa, o jas grazinti galima ? man visada idomu su tais gaminiais, uz kuriuos apmoki is anksto (gauni cheki), o po n laiko tik atsiimi. per kiek laiko pagal LT termina gali grazinti? 7savaites, chia jau kaip ir 2 menesiai...
ar nera tas terminas 1 menuo, nors visos parduotuves deklaruoja kaip 14d.

nuo ko tas skaiciuojasi nuo apmokejimo ar gavimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 07 birželio 2013 - 08:49
Mnjooo.... Čia tai ne kažką brokelis...

Aš irgi jau apsiraminus, nors manoji tai man patinka labai
Atsakyti
Daugumai pagal uzsakyma gamintu daiktu - ''individualizuotiems'' daiktams -, taip pat paslaugoms, istatymai truputi kitokie - nemaisykit. Tashe tashe veikla tikrai ipuola i viena is siu kategoriju. Garantinijos - t.y atsakomybe uz kokybe-, zinoma, niekur nedingsta, bet del grazinimo tik del to, jog ''nepatiko''/''neprilipo'' - cia jau tashes tashes politika, o pagal istatymus jie to daryti tikrai neprivalo. Bet, kaip suprantu, atgal priima.
Atsakyti