Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(lauryna @ 2013 05 15, 13:57)
Sita tai grazesne us tashe tashe, bet kas ten zino kaip realiai ji atrodo.

Visi zino kaip realiai ji atrodo biggrin.gif Gi cia Zara populiarioji, ju pilna tiek Zaroj pirktu, tiek kokybiskesniu kopiju, tiek kitaisku poliuretaniniu poddielku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 05 15, 13:34)
Visi zino kaip realiai ji atrodo biggrin.gif Gi cia Zara populiarioji, ju pilna tiek Zaroj pirktu, tiek kokybiskesniu kopiju, tiek kitaisku poliuretaniniu poddielku biggrin.gif

Oi tikrai nezinau , po pardes retai bevaikstau. Praktiskai viska is USA perku. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 05 15, 12:19)
P.S. O sita 400? Kiek ji ten kainavo? 349? g.gif Verta? ax.gif

250 ne daugiau, bet ji man visai negraži schmoll.gif

QUOTE(censoriuoslady @ 2013 05 15, 14:34)
nezinau ar verta, bet bent jau tikrai nera tokia pliuske kaip tashe tashe. uz tashe pliuske nemokeciau daugiau 400lt.

aš nepasakyčiau kad tashe yra pliuskės..kaip tik jos standžios ir turinčios forma, man mieliau tokios vidutinės. smile.gif
Atsakyti
Aš tą Small Crime rankine Lithuanian Design block'e mačiau ir čiupinėjau... nevogiau biggrin.gif nelabai patiko spalvų suderinimas, foto ji gražiau atrodo negu gyvai ax.gif Aš irgi taip suprantu, kad ji dėl to inkaro vienetinė ir kristų į akis gatvėje pamačius, na, bet aš irgi neišdrįsčiau čiupt už rankos ir kaltint vagyste - o kas, jei žmogus iš to vagies nuspirko nežinodamas g.gif

Dėl tų kainų čia jau tiek diskutuota ax.gif Man asmeniškai, nors ir viską įvertinus, jos atrodo brangios ir labiau logiškos kainos atrodytų tos ankstesnės (iki 400 Lt, o ne 500-600), ypač kažkaip keistokai atrodo, kai jos auga ne keliais ir net ne keliom dešimtim, o iš karto šimtu ar pusantro... ir ne kas porą metų, o kasmet ar net kas keli mėnesiai g.gif Bet kai neradau nieko tokio, kas taip atitiktų mano norus ir poreikius kitur, tai užsisakiau tashe tashe ir neketinu labai graudentis biggrin.gif Gal kiek ramiau, nes tokią tašę, kokią užsisakiau, mačiau studijoje gyvai, apčiupinėjau, odą ir spalvą įvertinau, nemielų staigmenų, tikiuosi, nebus rolleyes.gif
Užsisakant viską paštu, įsivaizduoju, tikrai daug sudėtingiau viskas, nes, pvz., apsilankius studijoj ir Lithuanian Design block'e kai kurios rankinės tikrai padarė kitokį įspūdį "gyvai", be to, nors ir žinojau matmenis, dauguma man pasirodė per didelės ax.gif
snace rankinė man labai patiko, labai tinkama vasarai prie kostiumėlio thumbup.gif
O Fuwari... ech, nenoriu kažkaip įskaudint, bet man asmeniškai ne labai patiko ta tamsi spalva viršuje... Pats spalvų derinys geras, tik man kontrastas per ryškus, viršuje tos pilkos norėtųsi šviesesnės blush2.gif bet šiaip praktiška, nesiteps taip rankenos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 15 gegužės 2013 - 15:42
QUOTE(evelinki @ 2013 05 11, 18:23)
prie kostiumėlio, kaip jūs sakot, ideali šita, ir dydis jos  smile.gif

Aha, ideali prrie kostiumėlio, tik neaišku dėl spalvų g.gif. Man keblu būtų. biggrin.gif
Atsakyti
Girl, kai gausi, nepamiršk pasirodyti savo tashiuko, labai laukiam blush2.gif wub.gif

Dar TOKIA atsirado Two Lovers smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 16 gegužės 2013 - 19:49
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 05 16, 20:37)
Girl, kai gausi, nepamiršk pasirodyti savo tashiuko, labai laukiam  blush2.gif  wub.gif
Dar TOKIA atsirado Two Lovers  smile.gif

Man ta paskutinė labai daili wub.gif pas mane irgi bus dalis iš cacoa suede ax.gif na jau ryt gal turėsiu, jei paštas dirbs operatyviai thumbup.gif
nors daug čia buvo skundų dėl tashės merginų bendravimo ir pan, tai aš tikrai norėčiau pagirti jas, kad labai viską greitai, išsamiai atrašydavo man, jaučiu paskutinėm dienom net ir užknisus jas buvau biggrin.gif šiaip tai pačios parašė, kad veluoja dėl technologų kaltės, taigi, galima suprasti jas..
Atsakyti
Kokia kaina Two lovers gal kas klausėte? Man ji konkurentė Small crime wub.gif
Atsakyti
Two lovers net nezinau ar patinka g.gif Gal labiau taip nei ne.

Tiesa, vis minit cia Small Crime. Siulau paziureti sita filma (kazkokiu Europos kureju jism, ne holivudinis)- labai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 05 17, 10:49)
Two lovers net nezinau ar patinka g.gif Gal labiau taip nei ne.

Man irgi biggrin.gif bet pagalvojau apie kitokį spalvų derinį, tai gali būt ir labai gražu smile.gif

Two Lovers - 550 Lt
Išmatavimai - 33x27cm
Atsakyti
o tashetashe logotipo neiziuriu ant Two lovers g.gif Nejaugi neprisiuna jo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 05 18, 09:48)
o tashetashe logotipo neiziuriu ant Two lovers g.gif Nejaugi neprisiuna jo  g.gif

Gal atsižvelgė į kai kurių paburbėjimus, kad nesinori akivaizdžiai matyti logotipo biggrin.gif
Atsakyti