Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(liomi @ 2013 05 14, 21:05)
va butent .bet cia ... Placebo  rolleyes.gif  grynas gryniausias .
negalvokit,kad pavydziu,nepavydziu as  blush2.gif  nu ,jei buciau siuveja pavydeciau  biggrin.gif o dabar tiesiog sakau,kad neverta kainos ir laukimo,kaip diedo is karo laugh.gif jauc ,kaikurios merginu  jo taip nelauktu,kaip sitos sietkos hihihi.gif

na taaip laugh.gif .. as suprantu jog moterys siu tashiu uz paskutinius pinigus ar santaupas tikrai neperka.. beet...
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2013 05 14, 21:14)
a Jus ne musiske ? ajezau, mes ir pasiskolint, ir parduot galim,jei tik smutkes reik - pffff - easy nail.gif laugh.gif

Oi Liomi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš tai jau nuo pat pradžių sakiau, kad kainos užlenktos per daug. Bet tai ką, laukiau metus, išsipardaviau, pasiskolinau ir užsisakiau biggrin.gif čia tikrai labai tinka tas žodis placebas, kas su manim buvo cool.gif
Atsakyti
Fuwari, mn tai labai labai graži jūsų rankinė. Spalvos praktiškos, tiks visais sezonais. Tie apkaustukai kampuose labai gerai žiūrisi nail.gif prisijaukinsit dar manau tikrai. aš pati pirkčiau tashe tashe, bet man per ilgai laukti būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2013 05 14, 21:14)
a Jus ne musiske ? ajezau, mes ir pasiskolint, ir parduot galim,jei tik smutkes reik - pffff - easy nail.gif laugh.gif

na pasiziureti i rankines, kaip merginos cia dziaugiasi jomis visai smagu,, nelaikau nei balto nei juodo pavydo rolleyes.gif nezadu santaupu ant jos isleist tongue.gif apsieisiu ir be jos ,,, bet patiko jusu issakyta nuomone apie jos kaina 4u.gif

gerai, viskas nustojam poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo /orchide/: 14 gegužės 2013 - 22:45
QUOTE(/orchide/ @ 2013 05 15, 00:45)
na pasiziureti i rankines, kaip merginos cia dziaugiasi jomis visai smagu,, nelaikau nei balto nei juodo pavydo  rolleyes.gif  nezadu santaupu ant jos isleist  tongue.gif  apsieisiu ir be jos ,,, bet patiko jusu issakyta nuomone apie jos kaina  4u.gif

gerai, viskas nustojam  poster_offtopic.gif

Aha, o gal žinot geresnį rankinių brandą Lietuvoj (t.y lietuvišką) ?
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 05 15, 01:17)
Aha, o gal žinot geresnį rankinių brandą Lietuvoj (t.y lietuvišką) ?

Vis dar atvira verslo niša šitoje srityje, nes tikrai nėra geresnių rankinių bigsmile.gif

Bet Tashe man primena kromelį a la "сам себе дизайнер". Kokias spalvas pasirinksi, tokias ir padarys, nesvarbu, kad nesižiūrės, kad nederės viena šalia kitos (buvo toks pojūtis, žiūrint į kai kurias čia įdėtas tashes, kur merginos pacios rinkosi spalvas ir pamusala). Suprantu, kad tokia idėja ir yra, bet uztat man nebera besąlygiško "vau".
Atsakyti
QUOTE(dansu @ 2013 05 15, 09:40)
Vis dar atvira verslo niša šitoje srityje, nes tikrai nėra geresnių rankinių bigsmile.gif

Bet Tashe man primena kromelį a la "сам себе дизайнер". Kokias spalvas pasirinksi, tokias ir padarys, nesvarbu, kad nesižiūrės, kad nederės viena šalia kitos (buvo toks pojūtis, žiūrint į kai kurias čia įdėtas tashes, kur merginos pacios rinkosi spalvas ir pamusala). Suprantu, kad tokia idėja ir yra, bet uztat man nebera besąlygiško "vau".

Jei eisi tiesiogiai, tai tos merginos turi tikrai gerą skonį, ir ypač viena pasiūlo variantus, kokie spalviniai deriniai tikrai gerai žiūrisi atsižvelgiant į tashės modelį. Tai jau klientės prerogatyva pasirinkti, ar klausyti patarimų 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2013 05 14, 19:45)
mano kuklia nuomone ,rankines nevertos pinigu .ty nevertos, beveik viso,minimalaus menesio atlyginimo .ne Lietuvos rinkoje

Sutinku, kaina nera is maziausiuju, bet... Lietuvoje nelabai yra galimybe legaliai pagamint rinkai "tinkancia" rankine. Darbo jega pas mus brangesne nei Kinijoj, medziagos beveik visos importuojamos (nes gamyklu pas mus, kaip zinia, nera). Pati siuvau delnine, savikaina atsistojo 70Lt, berods, o jei but reikeje samdyt siuveja, jei ikalkuliuot patalpu nuoma, komunalinius mokescius, fotografo paslaugas, iskaiciuot kuro sanaudos medziagu paieskoms, tai manau, jog sumele susidaro ax.gif As, matyt, naivi, bet nemanau, kad jos uzsideda kalnus ax.gif Galu gale, kalbant apie LT rinka, tai apskritai cia niekas nieko nevertas, su atlyginimais lyginant.

P.S. O sita 400? Kiek ji ten kainavo? 349? g.gif Verta? ax.gif
user posted image
Atsakyti
Dar nepamirskit, kad mokescius reik susimoket: PSD, VSD, GPM.. biggrin.gif
Taip, Zaraza, kazko tokio ten tikrai nelieka. Nelyginkit su milijonais vienetu Kinijoje stampuojamomis Zaros rankinemis, tai visai kita matematika - masto ekonomika biggrin.gif Ar tuo, ka amerikoj per sale'us uz gal puse savikainos pagaunat - is to pagrindinio biznio gamintojas nedaro ir nepadarys, tai tik kazkokio (velgi - didelio) katilo papildinys.

Beje, kas del medziagu gaminimo Lietuvoje - tai ju yra, bet dauguma atveju jos tiesiog nera pigesnes. Ir tai yra naturalu, nes velgi musu darbo jega nera pigiausia. O ir orientuojamasi i kiek aukstesnes kainos ir kokybes segmenta: per situos metus taip jau susikloste, jog daugiausia bendradarbiaujama su Vokietijos, Prancuzijos, Beneliukso, Skandinavijos uzsakovais. Yra ir odos gamintoju, beje.
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 05 15, 11:19)

user posted image

Sita tai grazesne us tashe tashe, bet kas ten zino kaip realiai ji atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2013 05 14, 19:24)
Na va. Atsiėmiau ir aš savo rankinę šiandien. Dedu Jūsų visų teismui.

Man jūsų tašė viena gražiausių iš visų temoj dėtų wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 15 gegužės 2013 - 13:05
QUOTE(zaRAza @ 2013 05 15, 12:19)

nezinau ar verta, bet bent jau tikrai nera tokia pliuske kaip tashe tashe. uz tashe pliuske nemokeciau daugiau 400lt.
Atsakyti