Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

Fuwari, man tai faina thumbup.gif spalvos gal man kiek per šaltos, bet šiaip gražiai žiūrisi. Kiek susidariau įspūdį - realiai dažnai būna tamsiau.. na turi ir man ryt jau išsiųst, įdomu, kokie mano įspūdžiai bus, nes ir laukiu, ir bijau cool.gif

Šiaip dabar pagalvojau, kad gal to pirminio wow nebūna todėl, kad kai šitiek ilgai lauki, sumoki visvien ne centus, dar sakykim ir vardas LT šiek tiek prestižinis, visos nori tu terbų terbų (žodžių viltys nemažos). Ir va kaip gauni pamatai, kad vis dėl to tai tik rankinė, o dar jei įsivaizduota spalva ar spalvų derinys pasąmonėj šiek tiek buvo kitoks.. Tai toks natūralus sumišimas ir būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl.: 14 gegužės 2013 - 18:33
mano kuklia nuomone ,rankines nevertos pinigu .ty nevertos, beveik viso,minimalaus menesio atlyginimo .ne Lietuvos rinkoje .uzsienyje 150£ uz jas - so so .truksta kazko originalaus ,na dabar tas logo kvadratelis ,galetu buti kazkas,kas priverstu atsisukti (pvz cepelinu ir alaus logo lotuliukas.gif ) ir forma laikyti galetu 4u.gif
Atsakyti
pamušaliukaS mielas, apklaustymas ant tashės kampų taip pat, man spalvos irgi kažkaip keistai, norėtųsi kažko šviesiau, bet nešiočiau tai tikrai biggrin.gif .

Aha, man pirmo žvilgsnio meilės irgi nebuvo, tiek laukus, įsivaizdavau kaip pasakų terbelę biggrin.gif , bet dabar labai susigyvenau ir faina man ji, o dar draugės pamato, tai šoke lieka, beje manoji tvirtesnė ir formą laiko, tai čia labiau nuo modeliuko priklauso turbūt. ax.gif .
Atsakyti
Labas, varvinu ir aš seilę į tashe tashe, bet nežinau.. ir mano nuomone jos nevertos tokios sumos unsure.gif ir jau dvi merginos gavusios rankines ne itin patenkintos.. g.gif
snace spalvos gražios, tik pati forma man ne.
Fuwari nepatiko nei spalvos nei forma taip pat, nesupykit 4u.gif
Atsakyti
nepatenkintos iš pradžių, tik gavusios, buvo gal keturios (tapr jų ir aš), bet paskui trijoms pradėjo patikt, tarp jų ir man. Mano tashytę visi gyrė ir man ji labai graži (yra foto praeitoj temoj, prie pabaigos), ir komplimentų sulaukė
Atsakyti
Fuwari, man rankine tikrai grazi. Megstu saltus atspalvius, tai man net labai super
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 05 14, 20:15)
nepatenkintos iš pradžių, tik gavusios, buvo gal keturios (tapr jų ir aš), bet paskui trijoms pradėjo patikt, tarp jų ir man. Mano tashytę visi gyrė ir man ji labai graži (yra foto praeitoj temoj, prie pabaigos), ir komplimentų sulaukė

pažiūrejau jūsų tašiuką smile.gif labai patiko, tokia žaisminga ir forma gera,ne tokia griežta thumbup.gif o kodel nepatiko kai tik gavot?..
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2013 05 14, 18:24)
Na va. Atsiėmiau ir aš savo rankinę šiandien. Dedu Jūsų visų teismui.
1
2
3
Turbūt nieko nenustebinsiu (jau tokia tendencija biggrin.gif ), bet prisipažinsiu, kad nelabai man jinai prie širdies kol kas... Kažkaip galvoj kitaip įsivaizdavau, - norėjosi šviesesnės pilkos. Impregnavau, bet nežinau ar verta tų pinigų ir laukimo. Na, gal dar prisijaukinsiu.

Sveikos,
Na man asmeniskai irgi gal ne pacios megstamiausios spalvos cia, bet rankine tikrai grazi! mirksiukas.gif 4u.gif prisijaukinsit. matot kaip nevienodai, Jus lauket sviesesnes, o man sviesesne atejo nei isivaizdavau biggrin.gif taip jau turbut buna perkant daikta gyvai nepaciupinejus... ax.gif bet siaip tikrai nuosirdziai sakau, kad man tai ta Jusu tashe tashe visai fainai ziurisi, o rankoj vel kitaip atrodys nei ant zemes numesta mirksiukas.gif sviesiai pasipuosit ir labai graziai susivaikscios tos saltos spalvos

p.s. nezinojau, kad galima pakaustyt kampus biggrin.gif uzsimaniau ir as!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milou: 14 gegužės 2013 - 19:29
Grazios man tos tashes, bet tikrai kaina per didele. Uz savo turima as tikrai daugiau 200 neduociau, nors mokejau dvigubai daugiau. Patinka ji man del talpumo, tik va turiu ja kokius 3 men., o ji jau pasibraizius. Neisivaizduoju, kaip kitoms tashes islieka kaip naujos. Aisku as jos perdetai ir nesaugau, nes neisivaizduoju kaip as galeciau tarnaut daiktui, o ne jis man. Net du kartus jau impregnavau savo tashe, bet ji vis tiek braizos
Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2013 05 14, 21:22)
pažiūrejau jūsų tašiuką  smile.gif labai patiko, tokia žaisminga ir forma gera,ne tokia griežta  thumbup.gif o kodel nepatiko kai tik gavot?..

Nežinau, gal todėl, kad įsivaizdavau kaip terbelę iš pasakos, ypač kai vaizduotė dirba 2 mėn. ax.gif tai gal todėl.. šiaip man ji dabar labai faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2013 05 14, 19:45)
mano kuklia nuomone ,rankines nevertos pinigu .ty nevertos, beveik viso,minimalaus menesio atlyginimo .ne Lietuvos rinkoje .uzsienyje 150£ uz jas - so so .truksta kazko originalaus ,na dabar tas logo kvadratelis ,galetu buti kazkas,kas priverstu atsisukti (pvz cepelinu ir alaus logo  lotuliukas.gif  ) ir forma laikyti galetu  4u.gif

jus visiskai teisi.. bet jeigu yra paklausa tai kodel gi nepadarius is to verslo ir nepasipelnyti..
Atsakyti
QUOTE(/orchide/ @ 2013 05 14, 17:59)
jus visiskai teisi.. bet jeigu yra paklausa tai kodel gi nepadarius is to verslo ir nepasipelnyti..

va butent .bet cia ... Placebo rolleyes.gif grynas gryniausias .

negalvokit,kad pavydziu,nepavydziu as blush2.gif nu ,jei buciau siuveja pavydeciau biggrin.gif o dabar tiesiog sakau,kad neverta kainos ir laukimo,kaip diedo is karo laugh.gif jauc ,kaikurios merginu jo taip nelauktu,kaip sitos sietkos hihihi.gif
Atsakyti