Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

turi buti kodukas,jy suvedus y google,turetum rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar yra is TBS kremas rankoms toks pat drekinantis, tokios pat konsistencijos, tik kitokio kvapo nei kanapiu kremas?
Atsakyti
QUOTE(Flossy Lady @ 2013 10 15, 22:42)
Yra ir sampunas ir kondicionierius, as juos kartu ir naudojau, nes kitaip tai gal ir ne toks geras efektas butu smile.gif . O  del kazko geresnio tai net nezinau... Dabar tokia priemoniu pasiula , kad sunku ties kazkuo vienu apsistot, norisi daug ka isbandyti smile.gif .

Vat būtent, nes mastau tarp TBS ir Rich firmos šampūno bei balzamo, tai ir mėtaus ar verta:)
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2013 11 07, 12:32)
Vat būtent, nes mastau tarp TBS ir  Rich firmos šampūno bei balzamo, tai ir mėtaus ar verta:)

Bandykit bananini is TBS,manau nenusivilsit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flossy Lady: 07 lapkričio 2013 - 23:10
QUOTE(Flossy Lady @ 2013 11 08, 00:08)
Bandykit bananini is TBS,manau nenusivilsit.

Dėkui. Atsilaikiau prieš Rich lotuliukas.gif Pabandysiu TBS
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 11 05, 15:08)
Ar yra is TBS kremas rankoms toks pat drekinantis, tokios pat konsistencijos, tik kitokio kvapo nei kanapiu kremas?

Migdolinis kremas man geras 4u.gif jis biski skystesnis, bet drekina super 4u.gif Roziu oer mazai drekina, labai skystas. O apsentinis nepatiko kazkaip smile.gif favoritas Migdolinis thumbup.gif
Atsakyti
As tbs vel bandau atrasti is naujo, pries keleta metu buvau nusipirkusi ivairiu produktu niekas nepatiko ir atrodo netiko bet dabar vel nusipirkau. Turiu avieciu kuno sviesta bei ivairiu kuno sveitikliu, kurie man patys geriausi pakol kas.

Gal esate bandziusios BB kremus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cover_girl: 25 lapkričio 2013 - 21:59
Naudoju Vitamino E BB, labai patinka mirksiukas.gif Prisitaiko prie odos spalvos ir puikiai tepasi.

Dar rekomenduoju lupų sviestą wub.gif

Cover girl, o kas konkrečiai nepatiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 05 03, 20:46)
Gal kuri riebiaodė yra mėginusi arbatmedžio aliejaus liniją ir gali pakomentuoti? Konkrečiai sudomino prausiklis:
Kaip patinka? Ar yra koks poveikis? Ar labai stipriai neišdžiovina odos?

Man jų arbatmedžio serija pati geriausia... iš odos priežiūros. Prausiklis super - būtent, kad neleidžia spuogam atsirasti, bet nedžiovina odos visiškai (nes kaip suprantu ten būtent arbatmedžio eterinis ALIEJUS įeina). Bene geriausias prausiklis kokį esu turėjusi, na, ar antras pagal gerumą blush2.gif sunku taip suranguoti tiksliai smile.gif
Deja, apie veido toniką iš šios serijos nieko gero negaliu pasakyti - juo pasitepus oda būdavo riebi nors blynus kepk biggrin.gif
Kremų nenaudoju, tai čia mano žinios ir baigiasi rolleyes.gif
Atsakyti
Dabar labai gundausi nauja šešėlių palete ICY PLUM. Spalvos idealio, tokios kokių noriu smile.gif kaina nelabai graži. Gal kas jau turit, kokie atsiliepimai būtų?
Atsakyti
Patarkite, kur pasitikrinti TBS galiojimo laiką.
Atsakyti

The festive season has well and truly begun so we’re giving you a week of very special offers to celebrate. Enjoy the countdown to Christmas with a saving of £25 OFF £50, when you shop online or in-store with us this week...
To redeem, use code:
19803
CODE
Atsakyti