Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(dakota24 @ 2013 08 24, 16:47)
nusipirkau ir as poras mazinancia priemone,kaip naudojat ja?vakare ?ar ryte?ar reikia nuplauti?ar ysigeria kaip kremukas? g.gif

as naudoju pries krema, ryte, o vakare tik ja viena, vietoj kremo. Cia matyt nuo odos priklauso, jei sausina tai ant virsaus kremas ner blogai 4u.gif
Atsakyti
ir po kiek laiko pastebejai,kad poros sumazejo? unsure.gif nejauciu nieko su ja pakolkas
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 05 03, 19:46)

SENA TEMA
Gal kuri riebiaodė yra mėginusi arbatmedžio aliejaus liniją ir gali pakomentuoti? Konkrečiai sudomino prausiklis:
user posted image
Kaip patinka? Ar yra koks poveikis? Ar labai stipriai neišdžiovina odos?

Mano mišri oda,jau virš 80% esu šio toniko sunaudojus. Nieko ypatingo apie jį pasakyti negaliu,nesausina,tik dilgčioja odą, ir nuo spuogų nelabai gydo ar padeda.
Antro jau tikrai nepirksiu,nes šis tonikas man nieko nedaro, oda kaip buvo vietomis besiriebaluojanti,taip ir liko tokia,spuogeliai auga kaip ir augę.
Atsakyti
mane nuo poras mazinanciso priemones ismete spuogais,giliais tokiais skausmingais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 08 26, 16:45)
ir po kiek laiko pastebejai,kad poros sumazejo? unsure.gif  nejauciu nieko su ja pakolkas

dideliu poru jokia kosmetika nesutrauks su visam smile.gif
Man iskarto grazesne veido spalva, kiek pasitrauke poros, nu ne iki nematomo dydzio bet vistiek.
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami. Tam yra Skelbimų lenta.
Galvojau, po to, kai dukart ištrinsiu skelbimą, būsiu suprasta.
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 05 05, 22:19)
Is kur cia istrauket kad nupirko lorealis

Tikrai,taip.Keli metai,kai TBS yra nupirktas Lorealio 4u.gif
Atsakyti
O ka patartumet sausai veido ir ranku odai?
Atsakyti
kadangi tokios problemos neturiu,negaliu patarti,pabandyk pas konsultante pacioj parduotuvej paklaust,tikrai patars mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dakota24: 09 rugsėjo 2013 - 08:42
nelimpa man kazkaip TBS... vieninteli ka naudoju tai dar lupu balzama, bet ir sis nesuzavejo...
Atsakyti
na man visi kuno sviestai rieboki...nepatinka,o va arbatmedzio linija riebiai odai,tiesiog super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 07 08, 22:05)
Nesutikciau  smile.gif man alyvuogiu ypac pasizymintis kvapu, ir dar kvapas ilgai jauciamas, man sis kvapas labai nepatiko  blush2.gif  duso zele tai esu isbandzius visas ir po kelis kart jau, nes jau n metu naudoju tik jas. Labiausiai moringu patiko  wub.gif  o kaip jum sveitikliai? Isbandziau irgi nemazai, kvepia skaniai bet nelabai jie man sveicia, reiks bandyt kazka kito

nesutikit biggrin.gif bet man tikrai jis lb neutralaus kvapo 4u.gif
Atsakyti