Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(Cherry_ @ 2013 07 05, 19:14)
Sakyciau alyvuogiu  g.gif  man jis is viso bekvapis toks  4u.gif

Nesutikciau smile.gif man alyvuogiu ypac pasizymintis kvapu, ir dar kvapas ilgai jauciamas, man sis kvapas labai nepatiko blush2.gif duso zele tai esu isbandzius visas ir po kelis kart jau, nes jau n metu naudoju tik jas. Labiausiai moringu patiko wub.gif o kaip jum sveitikliai? Isbandziau irgi nemazai, kvepia skaniai bet nelabai jie man sveicia, reiks bandyt kazka kito
Atsakyti
Sveikos,o aš norėčiau pagirti arbatmedžių aliejų,arbatmedžių dieninį ir naktinį kremą,ir poras mažinančią priemonę thumbup.gif Pagydė man veidą,liko tik randai nuo spuogų verysad.gif Turiu dar ir arbatmedžių veido prausiklį ir toniką,bet dar nebandžiau,kol kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2013 07 08, 22:22)
Sveikos,o aš norėčiau pagirti arbatmedžių aliejų,arbatmedžių dieninį ir naktinį kremą,ir poras mažinančią priemonę  thumbup.gif  Pagydė man veidą,liko tik randai nuo spuogų  verysad.gif  Turiu dar ir arbatmedžių veido prausiklį ir toniką,bet dar nebandžiau,kol kas  smile.gif

Kokia cia poras mazinanti priemone? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2013 07 09, 12:02)
Kokia cia poras mazinanti priemone? g.gif

http://www.thebodysh... pore minimiser 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 05 03, 18:46)

Gal kuri riebiaodė yra mėginusi arbatmedžio aliejaus liniją ir gali pakomentuoti? Konkrečiai sudomino prausiklis:
user posted image
Kaip patinka? Ar yra koks poveikis? Ar labai stipriai neišdžiovina odos?

As nelabai riebiaode, daugiau misri, bet kartais panaudoju sita prausikli. Labai neblogas, man jis nesijaucia,kad labai dziovintu oda, bet as jo ir nenaudoju kasdien, tik pora kartu per savaite. Vyras sako, kad padeda su spuogeliais, bet mums abiems nelabai tas arbatmedzio kvapas patinka... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kuri naudojote Skin Primer moisturise it (drekinamaji makiazo pagrinda)?
http://www.thebodysh...azas/face/67047
Ar geras? galvoju uzsisakyti ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal kas naudojate TBS Extra virgin minerals pudrytes? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
aš noriu paklaust del arbatmedziu serijos - kaip svetiklis (scrubas), ar astrus, ar nesausina. Ir tas naujasis prausiklis puse balta pakuote - gal kas jau bandete?
Atsakyti
arbatmedzio sveitiklis dabar mano prikiniu sarase,naudoju kauke is tos serijos tai labai thumbup.gif plius dar kukuruzu kauke,nes ji pasveicia truputy mirksiukas.gif o del poras mazinancios priemones dvejoju,ar tik tikrai veiksminga?
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 08 23, 08:54)
arbatmedzio sveitiklis dabar mano prikiniu sarase,naudoju kauke is tos serijos tai labai  thumbup.gif  plius dar kukuruzu kauke,nes ji pasveicia truputy mirksiukas.gif  o del poras mazinancios priemones dvejoju,ar tik tikrai veiksminga?

poras mazinanti tai man patinka, as vakarais naudoju kai spuogais ismeto. Geresne nei Biodermos pore refiner.
Kauke tai superine, kokia 5-a jau naudoju.
Atsakyti
nu reiks isbandyt ta poras mazinanty,nes kiek visokiu isbandzius tai jokio rezultato nepastebejau schmoll.gif
Atsakyti
nusipirkau ir as poras mazinancia priemone,kaip naudojat ja?vakare ?ar ryte?ar reikia nuplauti?ar ysigeria kaip kremukas? g.gif
Atsakyti