Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(ritinelis1 @ 2013 06 05, 22:17)
Gal kuri naudojo, patiko ir rekomenduotu koki tbs paakiu kremuka?

Paakiams esu naudojusi granatų rutulinį pieštuką , thumbup.gif , labai patiko, patogu su tuo rutuliuku naudoti, nereikia liestis rankomis, Gal tik brangokas, visa liniją su granatais esu išbandžiusi, man pasiteisino ir patiko, pradedant toniku ir baigiant veido kremais. Tiktai ši serija skirta truputį vyresnems moterims, sakyčiau nuo 38metukų smile.gif
Atsakyti
sveiki gal esate bande kokosų gražinanti alieju kūnui ir plaukams

domintu atsiliepimai ar jis veiksmingas sausiems plaukams
Atsakyti
Man labiau patiko šis aliejukas kūnui drekinti, plaukams nelabai jis tinkamas. :)Yra geresnių priemonių plaukučiams blush2.gif
Atsakyti
nesu TBS gerbeja didele,bet siuo metu negaliu atsidziaugti siuo http://www.thebodysh...kruostams/84169
o ir sepetelis superinis
http://www.thebodysh...ksesuarai/88885
dar naudoju kukuruzu kauke,tikrai gerai isvalo veida,tiesa truuty grauzia
Papildyta:
http://www.thebodysh...azas/face/59333
o sia pudra nusivyliau,mano oda riebi,taciau pudra ja per daug isausina,pasitepus pradeda luptis tos plonas sluoksnis,zodziu tragedija doh.gif o ir atspalviu pasirinkimas nekoks,ir jo atspalviai geltoni labai schmoll.gif
Atsakyti
Kuris TBS kūno sviestas būtų neutraliausio/mažiausiai jaučiamo/greičiausiai išgaruojančio kvapo? Ir dar sausai odai.
Buvau gavusi dovanų braškių ar tai aviečių, nepamenu, viskas tiko, bet kvapas persekiodavo gerą pusdienį.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2013 06 16, 16:26)
Kuris TBS kūno sviestas būtų neutraliausio/mažiausiai jaučiamo/greičiausiai išgaruojančio kvapo? Ir dar sausai odai.
Buvau gavusi dovanų braškių ar tai aviečių, nepamenu, viskas tiko, bet kvapas persekiodavo gerą pusdienį.

Sviestmedžio toks neutralus, kaip kremo, man labai patinka. Jau 2 išnaudojau. Dar visai nieko braziliškų riešutų, tiesa, jie truputį pakeitė formulę. Abu skirti sausai odai.
Atsakyti

Dar Papaya yra silpno kvapo. Užsitepus nieko nebeužuosdavau. Ir nebuvo labai riebus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Parsisiunčiau tokį serumą. Labai man jis patinka. Tik ar galiu jį tepti ant kokio kremo, nes mano oda labai sausa. g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 06 21, 09:40)
Parsisiunčiau tokį serumą. Labai man jis patinka. Tik ar galiu jį tepti ant kokio kremo, nes mano oda labai sausa.  g.gif

Geriau prieš kremą mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai dušo želės thumbup.gif Šokoladinė ir braškinė ypač wub.gif
Atsakyti
Man taip pat duso zele labai patinka, turejau ivairiu, siuo metu naudoju su mandarinais blush2.gif ir dar naudoju rutilini dezodoranta su roziniu dangteliu thumbup.gif
Atsakyti

Sakyciau alyvuogiu g.gif man jis is viso bekvapis toks 4u.gif
Atsakyti