Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

turiu klausimuka, gal kuri zinos, naudojau is loccitane toki oranzini kuno pieneli vandenyje, labai patiko, bet sake jis limited edition ir daugiau nebus. o man taip patiko. gal kazkas panasaus yra body shope? bet jei suprantat apie kuri as, kad butent panasus butu, o ne tiesiog kuno pienelis. busiu labai dekinga, nes toki geri atrasti ir naudoti buvo is ties fainai, noredavosi vien maudytis ir maudytis, kai taip svelnino ir gaivino oda smile.gif))
Atsakyti
Ar yra naudojusiu ramuneliu valomaji alieju ar krema/balzama? smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau "Fiji Green Tea" kūno šveitiklį. Pradžioj lyg jautėsi saldžios žaliosios arbatos aromatas, bet rimčiau atidarius ir pradėjus naudoti, pasijuto stiprus cheminis kvapas... Šveitiklis yra želė konsistencijos su daug smulkių dalelių. Jos nėra labai aštrios, bet šveičia. Masažuojant kūną, naudojau ir šveičiamąsias pirštines. Na, sunaudosiu dovanų gautą šveitiklį, bet nemanau, kad kartosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 02 rugpjūčio 2015 - 19:26
naudoju obuoliu kuno sviesta, esu labai patenkinta, labai drekina, minkstina oda thumbup.gif kai buvom Egipte, tai sviestas buvo tikra atgaiva nuo saules vakare atgaivinant oda.. ax.gif dar labai patinka man duso zeles, sesuo is UK buvo mandarinu kvapo parvezus, lietuvoje dar nemaciau, o taip norisi, labai ilgai islieka kvapas, vaikstai kaip DIDELIS mandarinas blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri naudojot krema su vitaminu c, ta geltona toki? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal zinote kur galima isigyti kosmetikos pigiau? Gal yra forumas?
Atsakyti
QUOTE(Etcetra_ @ 2015 09 07, 09:19)

Eikite į TBS išparduotuvę.
Atsakyti
QUOTE(Etcetra_ @ 2015 09 07, 10:19)

is uk per tarpininke siuskites, buna geru nuolaidu body shop.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2015 09 07, 11:37)
is uk per tarpininke siuskites, buna geru nuolaidu body shop.

dabar yra 30 proc. nuolaida ir nemokamas siuntimas i UK, dairausi.
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2015 09 04, 18:53)
Sveikos,
gal kuri naudojot krema su vitaminu c, ta geltona toki? 4u.gif

Naudojau daug ka is C serijos. Pirkau vienu metu, bet nekartosiu. Nes man vit C serijos kvapas per stiprus, labai erzino.
Atsakyti
Sveikos, ir kaip įsigyti TBS kosmetikso pigiau? Kur ieškoti tarpininkių? smile.gif
Atsakyti
SVEIKOS smile.gif gal kas bandė šį kremą? Kokie atsiliepimai apie šį kremą [url]
http://www.thebodysh...s-of-life/41581
[/url]
Atsakyti