Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(VHS @ 2014 12 10, 14:42)
Žiūriu, kad UK TBS nemažos nuolaidos. Kur galima rasti tarpininkę, per kurią galėčiau užsisakyti?

čia mamos pačios kooperuojasi ir siunčiasi, tik reik pasekt temą. Arba pati parašyt, jog ieškot ir norit jungtis prie užsakymo smile.gif
Papildyta:
va, viršuj lašas jūroj kaip tik renka http://www.supermama...?...0261&st=348
Atsakyti
Sakykite ar bandeta si produkta (cleansing butter metalineje dezuteje),kokie butu atsiliepimai ar vertas demesio tokio tipo prausiklis? Mano oda jautri,misri,linkusi kimstisir turinti inkstiru nosies srityje. Make up kasdien nenaudoju,neaktualu,kad gerai nutirpintu visas pudras nuo veido 4u.gif
http://www.lovelygir...nge-review.html
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2014 12 15, 15:16)
Sakykite ar bandeta si produkta (cleansing butter metalineje dezuteje),kokie butu atsiliepimai ar vertas demesio tokio tipo prausiklis? Mano oda jautri,misri,linkusi kimstisir turinti inkstiru nosies srityje. Make up kasdien nenaudoju,neaktualu,kad gerai nutirpintu visas pudras nuo veido 4u.gif
http://www.lovelygir...nge-review.html

Visų pirma, nepatiko konsistencija, norėjau pabandyti, ką reiškia su sviestu valyt veidą ir įsitikinau, kad tai ne man. Jį reikėtų nuvalyti skudurėliu ar vata, man priimtinesnis valymas su vandeniu. Išmozojus veidą su sviestu jį sunku nuvalyti (reikėtų valyti šiurkštesniu skudurėliu). Parašyta, kad tinka jautriai odai ir nešiojantiems kontaktinius lęšius, tačiau akys man parausdavo. Ant veido palieka itin jaučiamą plėvelę, kuri kimšo poras. Jei Jūsų įnoringa oda ir makiažo kasdien nenaudojate, tai, manau, neverta. Jis tik lb gerai nuvalo visokio plauko makiažą - pudras, tušus, viską nuvalys.
Atsakyti
sveiki:) is visos bs produkcijos mano du favoritai tai kanapiu kuno sviestas ir lupu piestukas. Gal ir nekvepia kazkaip ypatingai kaip kitos serijos gaminiu produktai bet odos bedas (ypac del plaukeliu iauginejimo) lb padeda.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gal būtų atsiliepimų apie maitinantį plaukų sviestą? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2015 01 22, 18:41)
Gal būtų atsiliepimų apie maitinantį plaukų sviestą?  4u.gif

user posted image

man tai niekuo neypatingas schmoll.gif kažkada esu naudojus, kai plaukai stipriai nušiurę buvo, parašyta, kad sausiems ir pažeistiems plaukams, bet nieko jiems nepadarė, veikia labiau kaip kondicionierius nei kaip kaukė (kauke aš laikau, kai jau stipriai drėkina/maitina). ir dar - rašo, kad po jos lengva šukuoti plaukus, tai man, bent jau plaunant su Balance šampūnu, tikrai nebuvo lengva iššukuoti. kaina neatitinka kokybės, manau, yra geresnių produktų.

bet čia mano nuomonė, apskritai, kiek esu bandžiusi the Body shop produktų plaukams, tai jie nebuvo ypatingi, visgi manau, kad prekės ženklo stipriosios pusės kitur - kūno, veido produktuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 22 sausio 2015 - 18:56
http://www.thebodysh...34dd5eb3713.png
Ar yra bandziusiu?ar vertas demesio?kokie butu atsiliepimai?
Atsakyti
Mano nuomonė apie -THE BODY SHOP kanapių apsauginį rankų kremą-
Pakuotė: dviprasmiški jausmai, ir patiko, ir nepatiko smile.gif Patiko, kad pakuotė maža, patogi nešiotis rankinėje. Galima lengvai išspausti kremą iki paskutinio lašo. Bet buvo nepatogu, jog reikia atsukinėti, užsukinėti. Kol kremo buvo iki pusės, atsukus dangtelį kremas pats judėdavo iš pakuotės be jokio paspaudimo. Atidarius greit reikdavo pasiimti kremo ir greit greit užsukt, kad neišlystų nebereikalingas kiekis.
Tekstūra: kremas yra tirštas žalsvos spalvos, užsitepus atrodo greitai įsigeria, rankos neblizga, nelimpa, bet vis gi palieka nešvarių rankų pojūtį, dėl to jį naudodavau nakčiai.
Kvapas: kvapas sakyčiau toks vyriškas, bet mano uoslės neerzino.
Poveikis: greita pagalba sausoms rankoms, nes jau po vieno pasitepimo, rankų sausumas apmažėdavo, rankos tapdavo minkštesnės, švelnesnės.
Kita: tepant ant labai sausų vietų, truputį pagriauždavo.
4u.gif
Atsakyti
Gavau dovanų šitokį produktą,čia vedo valiklis kaip suprantu? gal kas gali paaiškinti kaip naudotis juo? smile.gif
user posted image
Papildyta:
Ir kokiai odai jis tinka?
Atsakyti
QUOTE(Climent @ 2015 03 05, 00:00)
Gavau dovanų šitokį produktą,čia vedo valiklis kaip suprantu? gal kas gali paaiškinti kaip naudotis juo? smile.gif
Ir kokiai odai jis tinka?

Taip, čia giliai valantis prausiklis (valiklis), naudoti nuprausiant vandeniu, nuprausia nešvarumus, makiažą. Ši Seaweed linija yra skirta mišriai odai. Parašykite atsiliepimus, ar gerai nuprausia makiažą, nesausina odos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 03 05, 08:03)
Taip, čia giliai valantis prausiklis (valiklis), naudoti nuprausiant vandeniu, nuprausia nešvarumus, makiažą. Ši Seaweed linija yra skirta mišriai odai. Parašykite atsiliepimus, ar gerai nuprausia makiažą, nesausina odos  4u.gif

dėkoju smile.gif

Šiaip labai maloni priemonė naudot, švelnus valiklis, bet kadangi mano oda sausa tai šiek tiek sausina
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 03 05, 08:03)
Taip, čia giliai valantis prausiklis (valiklis), naudoti nuprausiant vandeniu, nuprausia nešvarumus, makiažą. Ši Seaweed linija yra skirta mišriai odai. Parašykite atsiliepimus, ar gerai nuprausia makiažą, nesausina odos  4u.gif

Man jis pasirode sausinantis.

Gal kuri si menesi svencia gimtadieni ir turi TBS lojalumo kortele ir gali paskolinti?smile.gif
Atsakyti