Mano gimdymo procesas truko kone 2 paras, tai teko sąrėmiaujant bendrauti su 3 gydytojų komandomis. Gimdymą priėmė ginekologas vyras. Jam būsiu visą gyvenimą dėkinga už sveiką ir gyvą dukrytę (gimdymas buvo komplikuotas). Nė iš vienos brigados gydytojų neišgirdau nė vieno blogo žodžio. Kaip tik labai padėjo ir palaikė. Gal dėl to, kad vyras buvo šalia, bet nė vienam nemokėjom nė cento. Norėjom atsidėkoti išvažiuodami namo, bet gimdymą priėmęs gydytojas nieko nepaėmė, o akušerei davėme šampano butelį ir saldainių dėžutę, tai ji buvo labai laiminga, nors ir be to kasdien ateidavo pas mane į palatą pažiūrėti kaip laikausi.
Pinigelius siais laikais reikia duoti beveik visur, norint gauti kazka gero As gimdziua susitarusi su gydytoja ir mokejom pinigelius, bet jau po gimdymo. Nors ir nebuvo gavusi pinigeliu elgesi Taip pat ir budejusi akusere buvo super, todel patys su vyru savo noru dar ir jei davem 100 lt + gydytojai.
Taip jau yra musu Lietuveleje, kad jei neturi vokelio, tai ir gausi spyga taukuota, aisku yra dar nuostabiu zmoniu, kurie neima ir elgiasi puikiai, bet ju, deja, like vienetai....
Taip jau yra musu Lietuveleje, kad jei neturi vokelio, tai ir gausi spyga taukuota, aisku yra dar nuostabiu zmoniu, kurie neima ir elgiasi puikiai, bet ju, deja, like vienetai....
Jau beveik pries 10 metu gimdziau Šiauliu gimdymo namuose. Tiksliau darė cezari. Na as nieko niekam nedaviau, nors palatos kaimyne buvo supazindinusi su kainomis Turiu pagirti seseles, gydytojus, slauges ir kita personala - tikrai nuosirdziai ziurejo, rupinosi.
Uzkliuvo tik viena smulkmena - nebuvau apsiskutusi, tai sesele skusdama garsiai dejavo: tos moterys, atvaziuja nesusitvarkiusios, paskui cia vark su jomis..
Tiesa pasakius, as net nepagalvojau kad reikia, xixi: gydytoja neuzsimine, drauges - negimde, supermamos forumo dar nebuvo, is kur cia zmogus suzinosi? )
Uzkliuvo tik viena smulkmena - nebuvau apsiskutusi, tai sesele skusdama garsiai dejavo: tos moterys, atvaziuja nesusitvarkiusios, paskui cia vark su jomis..
Tiesa pasakius, as net nepagalvojau kad reikia, xixi: gydytoja neuzsimine, drauges - negimde, supermamos forumo dar nebuvo, is kur cia zmogus suzinosi? )
Gimdziau VGN, su niekuo nesitariau ir niekam nemokejau. Tai patikekite vienu metu pasigailejau. Dar taip gavosi, kad i ligonine atvaziavau be vyro, dar pavarde -aite
Baisu zinokit
Baisu zinokit
Mano pussesere gimde KMU, tai kai greitoji atveze ja i priimamaji, kazkokia sesele pradejo burbeti, kad tikriausiai Kaune nera daugiau kur gimdyti, visos tik cia ir vaziuoja..... Gaila, manes dar tuo metu nebuvo ten....
Gimdymo metu as stovejau uz duru, kai isejo daktare, gaila pavardes nezinau, Regina vardas, tai sako, tavo pussesere mane apsisiojo. As sakau atsiprasom labai , o ji, kas man is to, kad atsiprasot, man chalata dabar skalbt reikes Taip ir isivaizduoju, kad tuo metu reikejo jai begt is paskos su pinigais....
Vat taip. Pripratinom mes tuos daktarelius, tai ir raukosi dabar nieko negave.
Gimdymo metu as stovejau uz duru, kai isejo daktare, gaila pavardes nezinau, Regina vardas, tai sako, tavo pussesere mane apsisiojo. As sakau atsiprasom labai , o ji, kas man is to, kad atsiprasot, man chalata dabar skalbt reikes Taip ir isivaizduoju, kad tuo metu reikejo jai begt is paskos su pinigais....
Vat taip. Pripratinom mes tuos daktarelius, tai ir raukosi dabar nieko negave.
QUOTE(moss @ 2007 08 20, 01:21)
Gimdziau VGN, su niekuo nesitariau ir niekam nemokejau. Tai patikekite vienu metu pasigailejau. Dar taip gavosi, kad i ligonine atvaziavau be vyro, dar pavarde -aite
Baisu zinokit
Baisu zinokit
O kas buvo, jei ne paslaptis?? O siaip tai mane irgi erzina, kai geresni zodi reikia "nusipirkti". O tai ka: dar ir pavarde nepatiko??? Kazkokia nesamone, kai nuo pavardes priklauso gimdyves prieziura
QUOTE(kice @ 2007 08 19, 18:29)
Man taip pat buvo. Iki termino buvo likusios kelios dienos, tai galvojau susikrausiu daiktus, apsiskusiu, susitvarkysiu ir jau galiu važiuot. Bet kur tau... Teko važiuoti gimdyti. Ir viena sanitarė leptelėjo, kad galėjau susitvarkyti. Pasakiau, kad norėjau, bet leliukas nelaukė. Pasimetusi užtilo ir išėjo iš gimdyklos
"Na, žodžiu, trumpai paaiškinu, kad atvirkščiai gimę vaikai paprastai nenormalūs pasilieka (geriausiu atvėju), jei aišku nemiršta kartu su gimdyve. Tai vat, per stebuklą likau normali, nors traukiant mane man išnarino dubens kaulus ir buvau uždusinta bambagysle, tad gaivino... Na žodžiu, nuskilo man labai. "
ką dar sugalvosi? gal pasidomėk ir tada rašyk kokie ten gimsta jei kojytėm į priekį...
aš ir gimiau sėdmenine pirmaeiga, kažkaip nei intelektu nei kokiais nenormalumais nesiskundžiu
ką dar sugalvosi? gal pasidomėk ir tada rašyk kokie ten gimsta jei kojytėm į priekį...
aš ir gimiau sėdmenine pirmaeiga, kažkaip nei intelektu nei kokiais nenormalumais nesiskundžiu
O su manim elgesi net labai maloniai, isskyrus tik kad akusere pasake nerekt...ir ji veliau isejo, kadangi as jos nepaklausiau , vietoj jos atejo vyrukas... ir viskas buvo
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 03 27, 18:09)
man gimdant gydytoja garsiai pasvarstė "kiek ilgai dar stovėsim prie tos vienos skylės"
nu cia tai virsune,kas per zmones,o dar gydytojai vadinasi....
QUOTE(Lialia26 @ 2008 03 27, 16:58)
nu cia tai virsune,kas per zmones,o dar gydytojai vadinasi....
matyt tam turėjo įtakos, kad 7 val. pamaina keitės, o aš pagimdžiau tik 7.25