Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo pažeidimai, smurtas, įžeidinėjimai

As susitarusi is anksto buvau si gydytoja. Saremiai prasidejo vakare, tai as ir vaziavau i ligonine. Priimamajame apziurejo, kaklelis buvo prasiveres viena cm. Paklause su kokia gydytoja susitarusi. Kai pasakiau, jai budinti paskambino ir pasake, kad atvaziuotu. Tai mano gysytoja atvaziavusi, baisiausiai supyko, akd prikeliau, akd dar nebuvo reikalo, nes permazai atsidares. Pasake, ka as vieksiu ir nuvare miegoti i savo kabineta.

O anesteziologe as dar ilgai prisiminsiu. Ir prie vyro be jokios baimes apreke, kad mano stuburas kreivas, kad as mazdaug invalide. Kokio velnio cia rekiu, kad kitos netaip rekia 9cm. kaklelio atsidarymo metu.
Paskui ta pacia akimirka, kai i rankas ikiso 200Lt. pasidare kaip silkine. Buvo uz visus pati geriausia. Ir stuburas greitai issitiesieno, nebeuzkliuvo niekas. Va tokius zmones
gun_bandana.gif reikia. Uz pinigus tikriausiai ir savo motina su tevu parduotu.
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2007 06 20, 00:44)
visu pirma tai labai nepatiko,kad liepe uzsiciaupti kai susukau  doh.gif .galima ir zmoniskai paaiskint.paskui apsiskaiciavo cm  doh.gif ir leido kankintis ilgai ir nuobodziai  doh.gif .dar viena sesele atlekus aiskino,kad galejau ir maziau svorio priaugt (pilvas kaip su dvynukais buvo  doh.gif ).ir dar supyko,kad neuosciau juoko duju ir baliono neuzsukau,o leidau dujoms teket  doh.gif .del sukavimo nieko nesakiau,uztilau.del duju tai vyras mestelejo zodi.o seselei i akis paziurejau kai pagimdziau 5kg vaika....kiek reik tiek ir auga pilvas,ka as jam galiu padaryt  doh.gif

Vaje kokios durnos, kaip taip galima elgtis. Na su manim tai normalei elgėsi, nes šalia buvo vyras aš taip manau, jei jo nebūtu tikriausiai ir ant manęs būtu replikavusios
Atsakyti
Nu,manau jei iš anksto tarsies su gydytoju pas kurį gimdysi,tai jokių įžeidinėjimų tikrai neišgirsi.
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 05 28, 04:32)
as tariausi pries gimdyma su daktaru,kad pas ji gimdysiu ir apziuredavo jis mane pries Ta Didziaja Diena.as taip pat pagimdziau jauna -19metu ir per gimdyma mane daktaras vadino mazyle blush2.gif buvo labai miela,kaip tetis wub.gif jis man buvo labai geras wub.gif
manau daktaro elgesys su gimdyve priklauso nuo jo issilavinimo,tolerancijos ir mandagumo,juk visokiu moliu pasitaiko schmoll.gif

As beja irgi gimdziau pas vyra tik ne lietuvoje, o usa ir likau suzaveta daktaro elgesiu, vos tik paskambinau jam ir pasakiau kad man jau saremiai ir nelabai jau galiu kentet jis iskart man pasake :"saulele nueik po siltu dusu, isgerk silto vyno pamatysi palengves, atsipalaiduok, tik nestresuok" wub.gif vel pasukau veliau, sakau viskas nebegaliu, sako ok vaziuok.... o ligoninej ypatingai per gimdyma tai tikrai super buvo mandagumas ir svelnumas, viskas bus tik gerai tu gali ir taip ir anaip.... zodziu ir antraji todel gimdysiu dabar tik pas ji, net abejoniu nekilo delto. Paskutini apsilankyma net kaip buvau, man pasake, kazkuria diena pagalvojau apie tave kad turetum jau ateiti pas mane apsilankyti:"it's time for another baby" wub.gif wub.gif wub.gif net minciu neturiu keisti gydytojo schmoll.gif

As dar pamenu po gimdymo sakau nepykit jeigu kas buvo ne taip(nu pirmas vaikas gi vistiek nelabai iseinaklausyt ka tas daktaras sako, darai taip kaip iseina), o jis man sako: baiktu tiktai, nesnekek nesamoniu, viskas ok! wub.gif aisku tai gydytojas privatus 4u.gif ir svarbiausia nei cento nemokejau, viska denge draudimas ir to pakako kad sulaukciau superines apziuros bei gimdymo.
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 07 06, 01:25)
As beja irgi gimdziau pas vyra tik ne lietuvoje, o usa ir likau suzaveta daktaro elgesiu, vos tik paskambinau jam ir pasakiau kad man jau saremiai ir nelabai jau galiu kentet jis iskart man pasake :"saulele nueik po siltu dusu, isgerk silto vyno pamatysi palengves, atsipalaiduok, tik nestresuok"  wub.gif  vel pasukau veliau, sakau viskas nebegaliu, sako ok vaziuok.... o ligoninej ypatingai per gimdyma tai tikrai super buvo mandagumas ir svelnumas, viskas bus tik gerai tu gali ir taip ir anaip.... zodziu ir antraji todel gimdysiu dabar tik pas ji, net abejoniu nekilo delto. Paskutini apsilankyma net kaip buvau, man pasake, kazkuria diena pagalvojau apie tave kad turetum jau ateiti pas mane apsilankyti:"it's time for another baby"  wub.gif  wub.gif  wub.gif net minciu neturiu keisti gydytojo  schmoll.gif

As dar pamenu po gimdymo sakau nepykit jeigu kas buvo ne taip(nu pirmas vaikas gi vistiek nelabai iseinaklausyt ka tas daktaras sako, darai taip kaip iseina), o jis man sako: baiktu tiktai, nesnekek nesamoniu, viskas ok! wub.gif aisku tai gydytojas privatus 4u.gif ir svarbiausia nei cento nemokejau, viska denge draudimas ir to pakako kad sulaukciau superines apziuros bei gimdymo.

labutis,na o pas mus silutej kiek as pasiklausiau tai baisu yzeidineja taip kad moterys vaiksto visos asarotos nukankina taip kol pinigu neduodi mano manymu as tokiem daktaram net kiaules besiparsiuojancios nepatikeciau nezinau kur man gimdyt baimes daug o streso vis su diena dideja.net i galva sove vaziuojant gimdyt tv pagalba issikviest ar detektyvus kad pafilmuotu slaptai kaip elgesi silutes daktarai ir i teisma paskiau paduot tokius slykscius kysininkus.net pati maciau viena taip zemino yzeidinejo tol kol nedave pinigu o kai dave tai auksas pasidare ir kaip dar yzuliai papraso ir dar kiek be 400lt.gali net burnos neausinti vat kaip pas mus baisu doh.gif g.gif gal kas patarsit kaip man pasielkt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu turite kokių nors abejonių, ar manote, kad su jumis bus netinkamai elgiamasi jūsų miestelio ligoninėje, galite pasirinkti kito miesto ligoninę. Pasiskambinkite į Priėmimo skyrių, pasidomėkite dėl savo atvykimo, pateikite klausimų. Galima nėštumo metu nuvykti ir susipažinti su sąlygomis, išsiaiškinti jums rūpimus klausimus. Jeigu baiminatės dėl atstumo, ar pavyks suspėti nuvykti į ligoninę, jūsų prašymu gali nėštumo pabaigoje paguldyti į ligoninę stebėjimui.
Kuo geriausios sėkmės renkantis gimdymo įstaigą, tai yra taip pat labai svarbu, kad gerai jaustumėtės psichologiškai, pasitikėtumėte medikais, kad gimdymas būtų sklandus ir tai būtų nuostabiausias momentas jūsų gyvenime. Jei abejojate, geriau nerizikuokite.
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2007 07 06, 15:16)
labutis,na o pas mus silutej kiek as pasiklausiau tai baisu yzeidineja taip kad moterys vaiksto visos asarotos nukankina taip kol pinigu neduodi mano manymu as tokiem daktaram net kiaules besiparsiuojancios nepatikeciau nezinau kur man gimdyt baimes daug o streso vis su diena dideja.net i galva sove vaziuojant gimdyt tv pagalba issikviest ar detektyvus kad pafilmuotu slaptai kaip elgesi silutes daktarai ir i teisma paskiau paduot tokius slykscius kysininkus.net pati maciau viena taip zemino yzeidinejo tol kol nedave pinigu o kai dave tai auksas pasidare ir kaip dar yzuliai papraso ir dar kiek be 400lt.gali net burnos neausinti vat kaip pas mus baisu doh.gif  g.gif gal kas patarsit kaip man pasielkt blush2.gif  biggrin.gif

ar tu viena planuoji gimdyti? mano tai patarimas vienintelis - vezkis vyra ir nereikes nervuotis. nu labai noreciau pamatyt gydytoja, kuris pabandytu izeist mane mano vyro akivaizdoj lotuliukas.gif
Atsakyti
Gimdžiau Panevėžy prieš metus. Likau patenkinta akušerės ir gydytojos darbu. ir sesutės malonios, kai mažoji verkė naktį, vyras ėjo prašyti mišinuko. Jokio burbėjomo, kad kas nors ne taip. o jokių kyšių nedavėm. tiesa vaikų daktarė tokia nelabai buvo, kai įėjo į palatą, kad subumbėjo, net mažė krūptelėjo. bet vyras jai kažką tokio" užlenkė" kad ji bumbėt nustojo. po poros savaičių nuėjom pasirodyti pas tą pačią akušerę, nes man kirpimo vietą labai suskaudo.( viskas, pasirodo buvo gerai, tik neatsargiai atsisėdau). Prie to paties nunešėm torčiuką ir vyno pasivaišinti, nes nuoširdžiai dėkinga buvau joms.
Atsakyti
Pirmaji gimdziua prie moters gyditojos, antra teko prie vyro, bet viskas buvo gerai, ir neisgirdau ne vieno blogo zodelio smile.gif
Atsakyti
Gimdžiau VGN. Nepagarbiai elgėsi tik viena akušerė tuo metu būdėjusi priėmimo skyriuje. Labai jau jai norėjosi save aukščiau iškelt biggrin.gif bet mes ignoravom cool.gif o visas kitas personalas - neturiu kuo skųstis smile.gif
Atsakyti
Tikai negirdėjau įžeidžiančių žodžių ir nepatyriau grubaus elgesio iš gydytojų. Viskas buvo šaunu.
Atsakyti
Panevėžyje gimdžiau prieš gerus metus - visas personalas thumbup.gif . Nieko nedaviau, nemokėjau, bet rūpinosi kaip savo dukra blush-anim-cl.gif ir naktį ėjo ir dieną žiūrėjo, vos tik dukrytė verkt pradėdavo mirksiukas.gif . Išvažiuodami didelį šakoti palikom - kaip padėką
Atsakyti