Sveikutes, as dukryte gimdziau Kauno klinikose, gydytoja tiesiog atliko savo darba ir tiek, o akusere tiesiog auksinis zmogus, ji taip man padejo buvo tokia svelni, o as nezinau ar is didelio susijaudinimo, amirsau ,net padekoti, padaryciau tai dabar, bet net pavardes nepamenu
Sveikutes, paskaitinejau cia jusu istorijas ir baisu pasidare, man jau neuzilgo tai teks savo kailiu isbandyti, bet labai nenoreciau patekti i grubiu gydytoju rankas. Belieka tiketis kad man pasiseks
QUOTE(ramasokas @ 2007 02 08, 19:59)
Sveikutes, paskaitinejau cia jusu istorijas ir baisu pasidare, man jau neuzilgo tai teks savo kailiu isbandyti, bet labai nenoreciau patekti i grubiu gydytoju rankas. Belieka tiketis kad man pasiseks
Nesigąsdinkit, merginos, Aš gimdžiau jau prieš pora metų, tačiau tikrai nepatyriau nei patyčių, nei abejingumo, priešingai jaučiau didelį palaikymą ir dėmesį Esu dėkinga tiek savo gydytojai, tiek visam prsonalui. Labai linkiu, kad ir jums gimdymas nebūtų didžiausas gyvenimo košmaras
Nezinau ar as cia per daug prie JAV pripratau ar kas cia yra, bet nesuprantu, kaip tos su kuriom taip blogai elgesi nieko nesake atgal? as tai tikrai ne tik , kad pasakyciau,bet dar ir pasistengciau, kad darbo netektu, juk tikrai ne tokiem zmonem dirbti gimdymo skyriuje. Nu baisu. Ir kada Lietuvoj nugais tos Tarybu laiku liekanos?
Gimdžiau Antakalnyje prieš metus nesusitarusi su gydytoju, ir beje gimdžiau be vyro, bet jokių įžeidinėjimų ar užgauliojimų neišgirdau. Netgi priešingai, ir gydytojai, ir akušerės buvo malonūs, paslaugūs ir supratingi.
mane visi tik uzjaute,buvau 2paras nemiegojusi(aciu kaimynu paaugles sumasciusiems tusintis per nakti)
siaip gimdziau jurbarke,buvau ta diena vienintele,sesutes akuseres ir daktare buvo gerai nusiteikusios,tai mane tiesiog guode(nes kazkodel visi su manim elgesi kaip su vaiku)o po gimdymo irgi daug svelnumo bei demesio sulaukiau,pati esu siltas bei bendraujantis zmogus.
siaip gimdziau jurbarke,buvau ta diena vienintele,sesutes akuseres ir daktare buvo gerai nusiteikusios,tai mane tiesiog guode(nes kazkodel visi su manim elgesi kaip su vaiku)o po gimdymo irgi daug svelnumo bei demesio sulaukiau,pati esu siltas bei bendraujantis zmogus.
Ir Jokūbo ligoninėj, ir RK visi buvo labai malonūs ir paslaugūs. Jokių užgauliojimų net užuomazgų nebuvo.
Labas mergynos
labai malonu, kad gerų atsilipimų yra vis gi daugiau negu blogų
labai malonu, kad gerų atsilipimų yra vis gi daugiau negu blogų
Na siaip viso gimdymo metu ir gydytoja ir akusere elgesi maloniai, svelniai, palaike lb, netgi kavos padare laukiant jau gimdymo, o as sedejau ant kamuolio ir gurksojnau kavyte ot ir gimdymas galvoju, pasaka bet poto ta pasaka isgaravo,nes vienas incidentas buvo.as buvau issikankinus,nes paciai niekaip nepavyko isstumti leliuko, dvi valandas kamavaus, o kaip nusprende daryti cezari akusere pasake nusiimk ziedus, nes darant operacija cezario negali but saveikos su metalais, tai kuriuos pavyko nuimti padaviau anesteziologei, o ji perdave vyrui.o vieno neisejo numauti nes visa nestumo laika pirstai buvo patine, ir ka to ziedo nei pirmyn nei atgal, anesteziologe dar pamuilino ranka kad butu lengviau ir niekaip...tada akusere sako vel nusiimk zieda, o as zinau kad turiu jai atsakyti, bet man neiseina, tiesiog visa be jegu net neislemenu, tada ji pakele balsa ir saukdama:"Ko tu tyli kalbek su manim"...ir pasakiau jai kad nenusiemu, tegu veza i operacine su juo...tada akusere pasake anesteziologei kad ji atsako uz tai kad as su ziedu lieku...tai va tik tas mane izeide..
man gydytojos elgesys iki gimdymo labiau nepatiko, negu gimdymo metu
gimdymo metu girdėjau tik pagyrimus tiek man, tiek vyrui. tiek iš akušerės, tiek iš gydytojos. visada buvo tariamas su manim. sakoma, kas bus daroma, kaip bus daroma ir t.t. dalyvavau priimant visus sprendimus (aišku nebuvo jokių extra situacijų). kai atsisakiau nuskausminančių į veną, kurie minkština kaklelį biškį, bet apsvaigsta galva nuo jų, gyd sutiko, neįkalbinėjo, palaikė bet kokį sprendimą. netrukdė mūsų su vyrų laukimo. išeidavo iš gimdyklos, kai nebuvo reikalo kažką daryt, visada ateidavo, kai reikia. vyro paprašydavo išeiti per kateterio statymus, apiplovimus (man nepadarė klizmos prieš gimdymą, nors gulėjau ligoninėje), tarpvietės siuvimus, todėl vyrui nieko neigiamo neliko iš gimdymo prisiminimų
gimdymo metu girdėjau tik pagyrimus tiek man, tiek vyrui. tiek iš akušerės, tiek iš gydytojos. visada buvo tariamas su manim. sakoma, kas bus daroma, kaip bus daroma ir t.t. dalyvavau priimant visus sprendimus (aišku nebuvo jokių extra situacijų). kai atsisakiau nuskausminančių į veną, kurie minkština kaklelį biškį, bet apsvaigsta galva nuo jų, gyd sutiko, neįkalbinėjo, palaikė bet kokį sprendimą. netrukdė mūsų su vyrų laukimo. išeidavo iš gimdyklos, kai nebuvo reikalo kažką daryt, visada ateidavo, kai reikia. vyro paprašydavo išeiti per kateterio statymus, apiplovimus (man nepadarė klizmos prieš gimdymą, nors gulėjau ligoninėje), tarpvietės siuvimus, todėl vyrui nieko neigiamo neliko iš gimdymo prisiminimų
manau jei laiku atsiskaitytumet su gydytoja,anesteziologu,akusere ir pogimdyvines palatos seselem(sitom tai minimaliai reikia ) -viskas butu OK.taupote merginos ne ten kur reikia.sveikata brangiausias turtas P.S. pas mus viskas buvo normaliai
daktaras ir akusere buvo jokiu užgauliojimu jokios pašaipos, kaip tik labai supratingi ir geri