QUOTE(flight @ 2013 10 29, 18:58)
Alekto - o kur gimdei ir ar tareisi su gydytojais, ar važiuodavai nesitarus?
...Man irgi baisokoka..
Visas tris gimdžiau Kaune II ligoninėje. Pirmus du kartus tariausi, trečiąji ne. Mano patirtis susitarus daug baisesnė. Tiesiog tuo metu kaip ir nesidomėjau apie gimdymą, o ir medikas "pasitaikė" kuris turbūt visoms iš kart skatinamuosius lašina
Na, turi savo stiliuką. Bet nekraupinsiu labai
Tokie tik įstrigę yra žodžiai giniaus "čia aš su tavim nesicackinsiu iki 3 nakties"
Ir dar pareikšta, kad per mažai pinigų
Trečiąją kai gimdžiau, aš kaifavau nuo normalių sarėmių be jokių lašelinių. Va tada ir supratau daug dalykų, kurie su manim vyksta ir kas nuo manęs priklauso. Kuo puikiausiai vyko veikla, atsidarymas buvo 8cm kai nuvažiavau į ligoninę. O ten iš kart puolė guldyt ant lovos. Ir veikla tiesiog sustojo. O tada viskas vėl savam stiliuj
nuleidinėt vandenis, statyt skatinamuosius
Ir niekam neįdomu ką aš prašau. Tikrai nesu akiplėša, bet įsiklausius į savo kūną daug daugiau galima nuveikt nenaudojant tų visų medikamentų.
Aš suprantu, kad daugumai mano tokios sapalionės atrodo kvailos, nes atrodo vos ne svajonių gimdymas. Bet va ta pabaiga man asmeniškai patampa niūri, nes net neleidžia bandyt pačiai be jokių įsikišimų
Juokais kažkam sakiau, kad norėčiau iš vis priimamąjam pagimdyt, kad nespėtų su savo tom lašelinėm prie manęs prisikabint