O dieve mano, na ir straipsnis
Puse nesamoningu intervenciju ir smurto
Jei atsizvelgti i visas rekomendacijas ir punktus, tai puse gimdymo gydytojai turetu ne dirbti savo darba, o vis klausineti gimdyves ar nepazeis jos orumos, ar gali padaryti ta ana ir pan....
Na nemaciau as gydytuoju mesininku. Jei esi jau tokia jautruole ir vienuole, bei pazeidizama, tai gimdyk namuose viena. Gydytuojai atlieka savo darba. Kartais jie kazko nepasako, nes cia ju darbas, kuri jie atlieka diena is dienos. Del epiduru, laselines, skatinamuju praso rastisko sutikimo. Ir atrodo dejau parasa, kad sutinku su visomis butinomis intervencijomis. Is kur man zinoti ar ta intervencija butina ar ne???? Nesu medike
Man atrodo, kad dabartiniai medikai ir akuseres (Klaipedoje tai tikrai) visi geri, malonus ir net neisivaizduoju, kad galetu smurtauti ar kazka tycia daryti neigiamo.Mums gi tai pirma patirtis,gimdymas mums vienas reiksmingiausiu pasaulyje. Ir atrodo, kad ir visam pasauliui jis turi buti vienas reiksmingiausiu. O gydytuojui tai eiline darbo diena. Todel kartais gal jie pamirsta apie tai ir kazko nepaaiskina. Kai kurios pacientes tikrai isveda, kai pradeda diktuoti savo salygas. Gimdyme tikrai daug skausmingu ir gan nemaloniu proceduru, bet reiketu tam is anksto pasiruosti, o ne svajoti, kad pagimdysi kaip kokioje pasakoje
Tikrai per gyvenima pamaciau, kad yra dalis zmoniu kurie megsta ieskoti problemu visur ir tos problemos man atrodo kaip tik tokiems ir atsiranda. Atsipuskite ir lengviau ziurekite i pasauli ir pasaulis, bei aplinkiniai JUms nusysipsos
Jei zmogus kiekviename zmoguje mato priesus, tai tokius jam gyvenimas ir siuncia
Aš taip pat manau, kad pačios gimdyvės išprovokuoja tokius medikų elgesius. Tik peržengusios GN slenkstį tuoj puola aiškinti ir vadovauti kaip ką kur kada turi medikas daryti. O kai elgiesi žmoniškai, tai ir su tavimi taip elgsis. Aš gimdymą prisimenu su šypsena veide. Abu su vyru esam be galo dėkingi visam personalui. Visi buvo malonūs ir labai rūpestingi. Nors komentarų apie tuos GN yra baisių.