QUOTE(aldyte @ 2013 05 24, 17:24)
Idomu, ar tas nutroskintas gimdyves, kurioms visgi prireikia cezario, taip ir uzmigdo neaspiruodami (neplaudami skrandzio)????
Turėjau 2 cp, nė vienu neplovė skrandžio, abu buvo ekstriniai
QUOTE(MarijaMagdalena @ 2013 05 24, 18:43)
O kurios iš straipsnyje paminėtų intervencijų norėtumėte, kad būtų atliktos jums? Nesant medicininei būtinybei, nepaaiškinus rizikų ir negavus jūsų sutikimo?
T.y. ką jūsų manymu su jūsų kūnu gali daryti medicininis personalas, jeigu jūs su tuo nesutinkate ir tai nėra būtina jūsų arba kūdikio gyvybei išgelbėti ?
Gal aš ir kitos moterys, suvokiančios kodėl čia kalba eina apie žmogaus teisių pažeidimus, tikrai viską per daug sureikšminame?
Skaičiau ilgai jūsų diskusijas, sutikite, kad kaikur per jautriai reaguojate ir tikrai galbūt nevisada gimdyvė teisi.
Kalbu daugiau iš savo patirties, nes su pirmuoju cp kai pasakė, kad gulk ant ratukų lekiam į operacinę, vaiko širdis stoja. Ištiko šokas, isterija ir dar galai žino kas, verkiu, kad pati pagimdysiu (atsidarymas 1 cm). Gydytojai argumentai pasibaigė mane įtikinėt, rankas nuleido ir pasakė vyrui- palieku jums spręst. Praėjo po 5 min. šokas ir gerai kas gerai baigiasi.
Kad kartais pasako pakeltu tonu ar su "bajeriais" (kurie ne visiems priimtini), juk jie gydytojai, ne psichologai, kad viską perteikt kaip jums priimtina.
Palinkėsiu pamiršt nuoskaudas, sustiprėt ir jei bus noro planuot dar vieną kūdikį, kurio gimimas jums būtų šventė su šiltais prisiminimais
O gydytojų yra visokių, kaip ir bet kurios profesijos darbuotojų .
Dabar laukiu gimdymo ir tikiuosi gimdyt pas gydytoją kuriuo pasitikiu, važiuosiu su nuostata, kad darytų viską kas būtina, kad tik kūdikiui viskas būtų gerai, o aš jau kaip nors