QUOTE(klaara @ 2013 05 16, 23:38)
O gal tiesiog jūsų psichika tai blokuoja,todėl ir nepamenat?Ir tai nereiškia,kad visos to nepamena ,žmonės skirtingi
Taip taip, mums abiems su vyru du kartus tuo pačiu metu sutriko atmintis ir dėl to aš daba neatsimenu, kokie gyvuliai mano gimdymus priėmė
Nepastebėjot, kad yra žmonių, kuriems viskas negerai ir visi blogi? Parduotuvėj jiems nesišypso pardavėjos, troleibusuose gyvuliai vietų neužleidžia, kaimynai pas juos patys blogiausi, vaiku mokytojai jų atžalas skriaudžia, valstybės tarnautojai su jais grubiai bendrauja, gydytojai iš jų už bet kokį veiksmą kyšių reikalauja ir t.t. ir pan. Kartais pasiklausau ir galvoju - gal neveltui taip jiems. Niekam asmeniškai netaikau.
Ok, pvz. iš mano antro gimdymo - gulint ant operacinio stalo ir belaukiant CP operacijos pliurpiau su operacijai besiruošiančiu skyriaus vedėju, jis manęs ir klausia - nu kaip čia dabar taip gavosi, kad pirmą sugebėjot pati be problemų pasigimdyt, o vat su antru reikia jau man prie Jūsų dirbt? Sakau - tai kad per pirmą gimdymą davėt jauną, simpatišką gydytoją, kur čia jau nepagimdysi, a daba moteriškę atsiuntėt, tai motyvacijos pritrūkau.
Klausimas kaip klausimas (man), bet galima į jį pasižiūrėti kaip įžeidimą, jei labai norint - kaaaaip jis taip sau leido, man ir taip stresas, kad nesugebėjau pagimdyt, aš taip norėjau natūraliai, ir taip blogai jaučiuosi, o jis dar drįsta druskos ant žaizdos barstyt, kiaulė visiškas, chamas, mediko vardo nevertas
Dar galima ieškot problemų jo balso tone ar pasirinktuose žodžiuose, žvilgsnyje ir t.t. ir pan.