Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi Abu gimdžiau Šiauliuose-pirmąjį vaikelį senuosiuose GN, antrąjį- naujuosiuose. Viskas buvo ok-kaip čia kad viena ir minėjo, net kakoti leido gerai,kad to neprireikė Tik va kai antrąjį gimdžiau,pavyko gauti mokamą palatą, jautėsi kai kurių seselių įdomus požiūris - mokamoje palatoje "turtingi" žmonės guli.. na,keistokas toks požiūris ta mokama palata yra tik tam,kad tėvelis galėtų kūdikėliu pasidžiaugti ir mamytei padėti - kas man ištiesų, labai labai pravertė. Juk per gimdymą kirpo ir siuvo, sunku buvo nuo šono ant kito šono apsiverst pačiai, ką jau bekalbėt apie vaikelio persikėlimą... tėtuko pagalba labai pravertė Tad nematau nė vieno minuso - jei tik yra galimybės, rinkitės mokamą palatą. O šiaip manau, kad visokių kaip ir visokių žmonių, taip ir gydytojų visokio plauko yra Jei jau pasisekė turėti reikalų su nelabai maloniu personalu, tai, manau, tiesiog privalome reikalauti mandagumo ir savo darbo kokybiško atlikimo - vardan savęs ir savo mažųjų brangenybių
labuka gimdziau Alytuje, gimdyme dalyvavo vyras, tai is mane priziurincios daktares sulauke vyras ir izeidimu ir man kelis kartus tokias replikas mestelejo, kad dabar kai pagalvoji, tai nepatogiai pasijausciau, bet tada buvo vienodai, vyras sako irgi nepamena, tik man labai istrigo, nes tarp saremiu dar puoliau ji ginti siaip ar taip dekinga jai, kad dabar turiu toki nuostabu stebukla ir jei antra karta teks pas ja gimdyt matyt reikes ispeti kas man nepatiko praeito gimdymo metu
Esu girdėjusi,kad užgaulioja,bet man asmeniškai to išgirsti neteko.Tikriausiai todėl,kad šalia buvo mano vyras
Oa mani nerealiai rupinosi, buvo ginekologas labai svelnus, demesingas, rupestingas, supratingas, daug naudingu patarimu dave, daug papasakojo... super Reik zinot, pas ka gimdyt
deja bet tikrai teko is pacios gydytojos isklausyti visa tyrada kokia as busiu mama bloga nes negaliu iskentety saremio (o kentejau jau tada 17valandu be nuskausminamuju) ir kad apie savo vaika negalvoju ir panasiai
QUOTE(Lafe @ 2012 03 13, 19:04)
deja bet tikrai teko is pacios gydytojos isklausyti visa tyrada kokia as busiu mama bloga nes negaliu iskentety saremio (o kentejau jau tada 17valandu be nuskausminamuju) ir kad apie savo vaika negalvoju ir panasiai
oho ji gal pati nezino kas yra gimdymas,ir to dar nepatyre...man neteko nieko blogo isgirsti,sokinejo aplink mane kaip bites aplink medu nes tiesa pasakius jiem buvo pamoketa...net mano mamos drauge ten dirba,ji patare kad maloniau ziures jei siek tiek 'patepsi'
QUOTE(Sairella @ 2012 03 11, 18:50)
Oa mani nerealiai rupinosi, buvo ginekologas labai svelnus, demesingas, rupestingas, supratingas, daug naudingu patarimu dave, daug papasakojo... super
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 03 14, 12:27)
sokinejo aplink mane kaip bites aplink medu
Niekam nieko nemokejom ir su niekuo nesitarem, bet manim rupinosi ir globojo kaip situose postuose parasyta Dar anesteziologas darant epidura pagyre, kad nepriaugau nei vieno nereikalingo kg, jis negalejo niekaip pataikyti i reikiama kraujagysle, nes as atsiait labai kuda
Mes su vyru buvom apake, kaip visi gydytojai ir personalas su mumis graziai elgesi
Gimdžiau Ukmergės GN ir viskas buvo labai gerai personalo atžvilgiu. Niekam nemokėjom. Gimdymas komplikavosi, nes reikėjo staigiai cezarį daryti, tai anesteziologas geras pasitaikė. Bijojau, kad vis tiek skaudės bet viskas buvo gerai. Tikrai po visko net norėjosi pamokėti, bet nežinojau nei kam nei kiek duoti, juk personalo tai daug, negali išskirti kažko.
Ir dar gaila, kad taip mažai mokamų palatų būna, nes tėčiai po gimdymo tikrai reikalingi, kai pačiai sunku ir pasiversti ir iš lovos pakilt ir vaikutį paimti. Esu dėkinga personalui, kad, nors ir negavom mokamos palatos, davė vyrui čiužinį ir leido jam likti su manimi.
Ir dar gaila, kad taip mažai mokamų palatų būna, nes tėčiai po gimdymo tikrai reikalingi, kai pačiai sunku ir pasiversti ir iš lovos pakilt ir vaikutį paimti. Esu dėkinga personalui, kad, nors ir negavom mokamos palatos, davė vyrui čiužinį ir leido jam likti su manimi.
uzgaulioti gymdyte? nu baisus netaktas is mediku puses...
as gimdydama isgirdau tik padrasinima, tik pagyrima... zodziu, tik malonius zodzius.....
as gimdydama isgirdau tik padrasinima, tik pagyrima... zodziu, tik malonius zodzius.....
na man pakliuvo tikrai ne pati švelniausia gyd. ir anestezeologas labai burbėjo, ir dar mane išvadino visaip burnodamas, kad lašinių krūvą turiu kaip kiaulė ar karvė, ar kažką pan. gerai kad darė skubų cp tai man buvo dzin kaip ten mane pavadino, aišku, nemalonu, bet po visko kai vyras nunešė "dovanų" visiems, tai visi buvo labai mandagūs ir gal dažnokai užeidavo pasiklausti ar ko netrūksta, kaip jaučiuosi...stebuklus daro popierėliai
QUOTE(Jureka @ 2012 07 19, 15:07)
bet po visko kai vyras nunešė "dovanų" visiems, tai visi buvo labai mandagūs ir gal dažnokai užeidavo pasiklausti ar ko netrūksta, kaip jaučiuosi...stebuklus daro popierėliai
Neset pinigus? Uz ka?
nu mano smegenys neapsivynioja apie tai kaip galima tokius dalykus atleisti ir dar dovanu kazkokiu nesti. Toks zmoniu mentalitetas ir sugadines medikus iki didziausio absurdo. Jav pavadintu anesteziologas paciente lasiniu kalnu, tai ne tik jis ir jo karjera, bet ir visa ligonine kentetu gan smarkiai. zmones save gerbia