Kai gimdžiau ir po to tikrai visi daktarai buvo labai malonūs. Bet va viena akušerė pasakojo, kad tėveliai prisiklauso baisių istorijų apie piktus daktarus ir atvažiuoja karinėj parengty ir vadovaujasi strategija geriausia gynyba - puolimas. Manau svarbu nusiteikti, kad viskas bus gerai, o jeigu jau ka galima ir skandala pakelti. Aš tai galvojau jei ką su diktafonu įsirašysiu ir į telika nusiųsiu
Gimdziau Mazylyje, savo adresu nieko blogo isgirsti neteko. Bet va butent del tos baimes, kad kas ko nepasakytu per gimdyma ir tempiausi savo vyra i gimdyma
gimdziau palyginti jauna,mergautine pavarde girdejau kad tokiom panelem negaili piktu zodziu.as dziaugiuosi savo gimdymu nes pasitaike ir akusere nuostabi ir daktare.seip jeigu gimdymas nekomplikuotas daktare nedalyvauja bet maniske kas 15min lakste manes apziureti,o akusere prasedejo visada kartu gloste galva,kalbino kad nukreiptu demesi nuo skausmo.
gimdymas buvo nekomplikuotas pagimdziau per 2,5 val. gimdziau viena todel negaliu sakyti kad taip elgesi del artimuju.akusere atliko nuostabiai savo darbo ne vieno plysimo...
gimdymas buvo nekomplikuotas pagimdziau per 2,5 val. gimdziau viena todel negaliu sakyti kad taip elgesi del artimuju.akusere atliko nuostabiai savo darbo ne vieno plysimo...
QUOTE(egilis @ 2007 03 10, 22:42)
manau jei laiku atsiskaitytumet su gydytoja,anesteziologu,akusere ir pogimdyvines palatos seselem(sitom tai minimaliai reikia ) -viskas butu OK.taupote merginos ne ten kur reikia.sveikata brangiausias turtas P.S. pas mus viskas buvo normaliai
Nors ir matau, kad labai senas post'as, bet negaliu praleist pro akis. SLYKSTU. Ir, kas svarbiausia, tai darantys zmones jauciasi te tik, kad teisus, bet ir pranasesni, gudresni. O paskui maziau pinigeliu turinti mama, negalinti susimoketi uz tai, kas jai siaip ar taip priklausytu, ir laikoma mesos gabalu.
As dabar gyvenu Anglijoj ir visai neseniai teko ligoninej kelias dienas pagulet del senos traumos. Grazi dviviete palata (kiek tokia Lietuvoj "kainuotu"?). Pietums atnese guliaso su garnyru, o as mesos nevalgau jau ne pirmus metus. Tai garnyra suvalgiau, o mesa palikau, kaip visada tokioj situacijoj. Atejus susirinkt indu sanitare pasiziurejo i lekste ir paklause, kodel as taip? As jai paaiskinau, kaip cia kas ir kad valgau tik zuvi. Nieko ji nesake, o po pusvalandzio atneze zuvies maltinukus su ryziais. Is to mano nustebimo ji tik dar labiau nusistebejo - tai negi as dabar turiu alkana gulet? Ir paskui visas penkias dienas gaudavau gera skanu maista be mesos. Turbut aiskint nereikia, kad niekam net sokoloda plyteles nereikejo duot.
O cia moteris vaziuoja GIMDYT ir dar laiko naturaliu dalyku, kad reikia uztept ir pertept visa pamaina...
QUOTE(Vilko_kailis @ 2010 10 27, 20:28)
Nors ir matau, kad labai senas post'as, bet negaliu praleist pro akis. SLYKSTU. Ir, kas svarbiausia, tai darantys zmones jauciasi te tik, kad teisus, bet ir pranasesni, gudresni. O paskui maziau pinigeliu turinti mama, negalinti susimoketi uz tai, kas jai siaip ar taip priklausytu, ir laikoma mesos gabalu.
As dabar gyvenu Anglijoj ir visai neseniai teko ligoninej kelias dienas pagulet del senos traumos. Grazi dviviete palata (kiek tokia Lietuvoj "kainuotu"?). Pietums atnese guliaso su garnyru, o as mesos nevalgau jau ne pirmus metus. Tai garnyra suvalgiau, o mesa palikau, kaip visada tokioj situacijoj. Atejus susirinkt indu sanitare pasiziurejo i lekste ir paklause, kodel as taip? As jai paaiskinau, kaip cia kas ir kad valgau tik zuvi. Nieko ji nesake, o po pusvalandzio atneze zuvies maltinukus su ryziais. Is to mano nustebimo ji tik dar labiau nusistebejo - tai negi as dabar turiu alkana gulet? Ir paskui visas penkias dienas gaudavau gera skanu maista be mesos. Turbut aiskint nereikia, kad niekam net sokoloda plyteles nereikejo duot.
O cia moteris vaziuoja GIMDYT ir dar laiko naturaliu dalyku, kad reikia uztept ir pertept visa pamaina...
ir dar manyčiau, kad pučiasi, mol aš galiu mokėti, o jei negalit, tai jūs vištos. Kiekvienas žmogus turi savo vertybes ir atskaitos tašką. Kitas dalykas, ne visos ir gali.
Smagu, kad tokia jūsų patirtis. Manau, kad po biški ir Lietuvoje sklaidosi šie niurūs debesys. Tik dar žmonės įpratę kišti, kur visiškai nereikia.
QUOTE(veiducka @ 2010 10 24, 19:45)
as gimdziau klaipedoj tai ir per gimdyma ir po gimdymo buvo labai gera prieziura. per gimdyma vis daktarai vaiksciojo nes komplikaciju buvo o po gimdymo net ir anesteziologas buvo atejes pasiteiraut kaip sveikata, diena sesutes vaiksciojo nereciau kaip kas valanda moke ir kaip vaikeli maitint ir i tualeta kelissyk palydejo nors priesais palata buvo, ir iseinant dave daug patarimu kaip vaikeli priziuret ir apie pilvo diegliukus papasakojo kaip daryt kad vaikui neskaudetu
Ir as gimdziau Klaipedos GN.. Esu patenkinta visais 100 proc! ir dabar laukiu gimdymo be baimes.. manim labai rupinosi, akusere pasiteiravo ko gi as laukiuosi, pasakiau dukrytes Ievutes.. tai visa gimdyma, per visus skausmingus saremius mane guode, drasino, kad as visa tai kenciu del savo mazutes Ievutes.. tai man suteike labai daug stiprybes ir jegu.. Toks jausmas kad as pas ja buvau vienintele gimdanti (nors ta diena ju buvo tikrai nemazai). mes is anksto niekam nedavem pinigu, po to jau kai prie kurties glaudziau savo mergyte mano vyras padave tai akuserei 200 lt ir ji dar nenorejo ju imti bet mes norejom jai atsidekoti uz tikrai labai puikia prieziura ir rupesti pamenu tik jos varda - Birute. Kiek zinau ji ir dabar ten pat dirba ir puikiai elgiasi su gimdanciomis
QUOTE(egilis @ 2007 03 11, 02:42)
manau jei laiku atsiskaitytumet su gydytoja,anesteziologu,akusere ir pogimdyvines palatos seselem(sitom tai minimaliai reikia ) -viskas butu OK.taupote merginos ne ten kur reikia.sveikata brangiausias turtas P.S. pas mus viskas buvo normaliai
Sesers draugė prieš gimdymą davė 1000lt daktarei. Po gimdymo jai buvo kažkas negerai, daktarė pas ją net neužėjo. Čia irgi viskas OK?
Kai tokios kaip jūs brukat pinigus, daktarai išlepsta ir tokiom, kurios nieko nemoka rūpinasi atlapa ranka.
Nesuprantu kodėl turime duoti pinigus už jų darbą. Atsidėkoti šokoladais, šampanais ar dar kuo nors visada galima, bet antros algos mokėti nemanau. Ir šiaip man dzin būtų kokia daktarė eitu pas mane ar susiraukus,ar nepatenkinta, kviesčiausi reikalui iškilus ir viskas, toks jos darbas.
Labai malonus personalas buvo, o atsiskaitem tik po gimdymo gydytojai jau pamaine keitesi, bet paprasem, kad liktu tai ir liko Tik kita diena jau buvo atejus apziuret gydytoja, tai labai nemaloni buvo, gaila pavardes nemaciau ..
Aš dukrytę gimdžiau Klaipėdos gimdymo namuose 2005 metais,niekam nieko nemokėjau,nes galimybių nebuvo,o jei ir būtų buvę,nemanau kad būčiau mokėjus,nebent po gimdymo atsilyginti už gerą priežiūrą.Bet tos priežiūros kaip ir nebuvo.
Blogų žodžių neišgirdau,bet jautėsi abejingumas,per 3 dienas,kurias praleidau ligoninėj,manęs niekas neapžiūrėjo,o išleidžiant namo net pilvo neapmaigė,o aš nesusiprotėjau paprašyt,manau gydytojai privalėtų tai daryt neprašomi.Grįžus namo,po savaitės iškrito kumščio dydžio krešulys,nežinau kas ten buvo,gal placentos likučiai.Vat tokia priežiūra.
Antrą vaiką gimdžiau Airijoj,tai priežiūra skiriasi kaip diena nuo nakties,seselėms įteikėm gėlių puokštę,jei būtume pasiūlę pinigų,liktų nesupratę,įsižeistų.
Blogų žodžių neišgirdau,bet jautėsi abejingumas,per 3 dienas,kurias praleidau ligoninėj,manęs niekas neapžiūrėjo,o išleidžiant namo net pilvo neapmaigė,o aš nesusiprotėjau paprašyt,manau gydytojai privalėtų tai daryt neprašomi.Grįžus namo,po savaitės iškrito kumščio dydžio krešulys,nežinau kas ten buvo,gal placentos likučiai.Vat tokia priežiūra.
Antrą vaiką gimdžiau Airijoj,tai priežiūra skiriasi kaip diena nuo nakties,seselėms įteikėm gėlių puokštę,jei būtume pasiūlę pinigų,liktų nesupratę,įsižeistų.