Brrr...gali buti, kad teks gimdyti vienai, jei mazyle nepasveiks kol tai vyks, ar nespes atvaziuoti draugai, kurie gali ja priziureti...Jetus, kaip nenoreciau.Pirma karta tai vyras nesitrauke, daktarai maloniai elgesi.Tiesa, prisiminiau, kol vyras uzlipo kai as jau gimdyklon ejau, daktare pasake, kad "sita is gatves", tai likau nesupratus Po to kai atejo, tai viskas buvo gerai, tik kad blogiausia gimdykla dave, ko ne sandeliukas buvo.Tikiuos remonta per pora metu pasidare ar siaip jos jau nebegausiu si karta... Aisku, tada nerupejo niekas...
QUOTE(Rutitu @ 2010 09 18, 18:05)
Nu kazkoks cirkas,paskaicius cia Vargses kai kurios tikrai,kaip taip reikia dar istverti tokius zodziu,kai tau bloga,esi nevilty,skausme nu kosmaras....Reiketu va visus blogus atsiliepimus atskirai surasyt ir virsininkams tu ligoniniu padovanot Kam po velniu renkiesi tokia profesija,jei esi nekompetetingas...aisku,visos sanitares,slauges ir kitos 'virsininkes' loja daug,bet yra ant pacio zemiausio laiptelio.
Laikykites, mamukai
Laikykites, mamukai
Visus tokius blogus atsiliepimus reikia ne forumuose rasyti, o surasius oficialu pareiskima palikti tos istaigos virsininkui ant stalo ir reikalauti rastisko atsakymo, kaip ta problema buvo sprendziama ar isspresta. O ka imamkos sako "aij nuleidau negirdomis, ka man pasake", "aij nekreipiau demesio" na ta ipaskui nera ko ir stebetis tokia gydymo istaigu personalo kultura
Gimdimo metu nieko blogo i savo puses neisgidau, bet kai gulejau ligonineje ir laukiau gimdimo, tai vienas daktaras iki asau pravirkde... bet kai kitos pasakojo kurios kartu gulejo, tai tiesiog ziauru...
Papildyta:
ne nu tas tai absurdas... siais laikais tiek jaunu zmoniu nesusituokia augina vaikus ir taip su jais elgtis...
Papildyta:
QUOTE(nebyli asara133 @ 2010 09 11, 16:18)
Aš gimdžiau prieš beveik keturius metus tada man buvo 18 metų, bet jokių priekaištų nesulaukiau.Tik kai atvažiavau į ligoninę, tai apžiūrėjo mane gydytojas ir kažką ten ne į temą pareplikavo, bet nekreipiau dėmesio. Paskui jis pareiškė, kad dar negimdysiu ir paskyrė vaistų sulaikyti gimdymą. Gerai, kad kitą dieną pasikeitė pamaina,nes popiet pradejau gimdyti. Ačiū Dievui tada jau dirbo mano daktaras, pas kurį lankiaus viso neštumo metu tad gimdymas praejo be jokių nesklandumų, visi buvo malonūs ir elgėsi švelniai. O naujagymių seselė, tai išvis superinė moteris, tokia maloni ir mylinti vaikiukus. Galėjai į ją kreiptis su bet kokiu klausimu, niekada neatsisakė padėti
Tik kas įsiminė iš neštumo, kad kai ėjau darytis ekoskopijos, tada dar buvau nesusituokus, tai gydytojas išvarė mano vyrą už durų ir pareiškė, kad jis man ne vyras ir net ne giminė O vyras pas mane su charakteriu, tai nuėjo pas ligoninės vedėją ir pakėlė triukšmą, tada gydytojas nebuvo labai patenkintas bijojau, kad tik netektų susitikt su juo per gimdymą
Tik kas įsiminė iš neštumo, kad kai ėjau darytis ekoskopijos, tada dar buvau nesusituokus, tai gydytojas išvarė mano vyrą už durų ir pareiškė, kad jis man ne vyras ir net ne giminė O vyras pas mane su charakteriu, tai nuėjo pas ligoninės vedėją ir pakėlė triukšmą, tada gydytojas nebuvo labai patenkintas bijojau, kad tik netektų susitikt su juo per gimdymą
ne nu tas tai absurdas... siais laikais tiek jaunu zmoniu nesusituokia augina vaikus ir taip su jais elgtis...
http://www.balsas.lt...inuoja-gimdymas
Labai į tą temą.
Labai į tą temą.
Gimdziau beveik pries savaite VGN.Si karta personalas pasitaike labai geras, nieko blogo nesake, padejo kaip galedami, nes buvo laaabai sunku.Taigi, priklauso tik nuo paciu daktaru charakterio ir asmenybes kas ka pasakys ar izeis.Visokiu zmoniu buna.
gimdziau Klaipedoj, su manim elgesi mandagiai, personalas super
na as kai gimdziau man ne kokia gydytoja papuole, tai reke man kaip cia gimdai, tu jo nenori ir t.t. o kiti dalyvava gimdyme ta gydytoja ramino sako juk viskas gerai ko reke ant jos.
manau daug kas priklauso nuo pacio zmogaus.
manau daug kas priklauso nuo pacio zmogaus.
As isgirdau keleta pastabu, bet jos buvo teisingos, todel nera ko pykt bet jei buciau buvus be vyro tada esu tikra daug daugiau visko buciau prisiklausius..
Man,aciu dievui,niekas jokiu pastabu nedave,labai padejo ir viskas ivyko greitai
Bet jei man butu aiskine,kad as vaiko nenoriu,as kokia as kekse,vien tik tam,kad igauciau ju vadinamu jegu ,tai buciau spyrus tiesiu taikymu i nosi. Turi but ir kazkokia etika gydytoju,o jau kaip minejau,niekas apie ju ir viso personalo zodzius ir veiksmus garsiai nesneka,tai taip ir gaunasi uzburtas ratas
Ech,balandi gimdyt,kazi kaip bus...
Bet jei man butu aiskine,kad as vaiko nenoriu,as kokia as kekse,vien tik tam,kad igauciau ju vadinamu jegu ,tai buciau spyrus tiesiu taikymu i nosi. Turi but ir kazkokia etika gydytoju,o jau kaip minejau,niekas apie ju ir viso personalo zodzius ir veiksmus garsiai nesneka,tai taip ir gaunasi uzburtas ratas
Ech,balandi gimdyt,kazi kaip bus...
as gimdziau klaipedoj tai ir per gimdyma ir po gimdymo buvo labai gera prieziura. per gimdyma vis daktarai vaiksciojo nes komplikaciju buvo o po gimdymo net ir anesteziologas buvo atejes pasiteiraut kaip sveikata, diena sesutes vaiksciojo nereciau kaip kas valanda moke ir kaip vaikeli maitint ir i tualeta kelissyk palydejo nors priesais palata buvo, ir iseinant dave daug patarimu kaip vaikeli priziuret ir apie pilvo diegliukus papasakojo kaip daryt kad vaikui neskaudetu
Man irgi like ne kokie prisiminimai. Teisingiau vyras daugiau papasakojo, nes pati mazai ka tepamenu. Zodziu, buvo kaip tik gydytojos, pas kuria lankiausi, budejimas, tai dziaugiaus, galvojau, vis pazistamas zmogus, ne taip baisu. bet vat kai reikejo stumti, gydytoja sauke stumk taip kaip siktum, paskui sauke sik sik nu zodziu, buvo dar ten visokiu niuansu, tai man taip nesmagu pagalvojus, kad nebenoriu pas ta gydytoja lankytis kazkokia elementarios kulturos stoka ir staciokiskumas.