Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo pažeidimai, smurtas, įžeidinėjimai

Gimdziau kmuk, visi malonus, rupestingi, tik viena sesele pooperacinej palatoj, kai man junge laseline ir as paklausiau ka cia lasins, grubiai atreze - ''ar jus cia gydytoja, kad cia klausinejat? Nusimanot ka nors? Tai ko cia klausiat?". Taip ir uzsiciaupiau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirmukė @ 2010 07 13, 19:23)
Gimdziau kmuk, visi malonus, rupestingi, tik viena sesele pooperacinej palatoj, kai man junge laseline ir as paklausiau ka cia lasins, grubiai atreze - ''ar jus cia gydytoja, kad cia klausinejat? Nusimanot ka nors? Tai ko cia klausiat?". Taip ir uzsiciaupiau... blush2.gif

taip taip,dazniausiai kokia slauge ar valytoja megsta kazka "malonaus" leptelt-atseit virsininke doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2010 07 14, 14:20)
taip taip,dazniausiai kokia slauge ar valytoja megsta kazka "malonaus" leptelt-atseit virsininke  doh.gif  lotuliukas.gif

Is praktikos galiu ta patvirtint, kad didziausias ligonines virsininkas valytojos ir slaugiu padejejos doh.gif Nors man pasiseke, visi buvo labai labi malonus, mandagus, cia aipe RK thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tik kai atvykau, priemime buvusi gydytoja, siaip apie ja cia tik geri atsiliepimai, tai apziurejus mane, kaip susuks: ojej ojej, baisus kalelis, bus cia daug vargo ir t.t..... doh.gif Tai as kaip jautruole is kart i asaras puoliau, visa drebu, viska man is to ivaryto streso dar labiau uzspazmavo doh.gif ir savaime suprantama, kad pati nepagimdziau.
Atsakyti
vakar kaip tik lankiausi paskutiniai apziurai.Nuvaziavau i GN,turejau praeiti pro rubininke.pamacius mane,pasisveikino ir is leto atsistojus lyg kokia vartininke ,uzkirto man kelia pro duris blink.gif Klausiu,kas nutiko?kodel neileidzia?Ji sako,kad jei einu lankyti gimdyves,tai turiu uzsideti nusipirkus aparate maiselius ant koju.sakau,kad as apziurai einu ir niekuomet nereikedavo tu maiseliu,tik ziema ax.gif Ji vivienai neleidzia.As pasimeciau,pradejau sypsotis ir ieskoti lituko,mest i aparata.Ziuriu,kad is smulkiu tik 5Lt. Paklausiau ar galetu ji "pasmulkinti".Atsake,kad ji ne keitykla rolleyes.gif
As jai sakau,kad gal tuomet paskambinsiu savo daktarei ir paklausiu ar ji man neiskeistu pinigu aparatui,nes tokia kvaila situacija,-esu neileidziama apziurai,kai niekada tokiu nesusipratimu nera buve doh.gif Budintele burbtelejo nepatenkinta,kad del tokiu dalyku neskambineciau gydytojai ir eiciau,tiek to.Buvau jai labai "dekinga uz tokia malone".Tikrai neatsikalbinejau ir suprantu,kad gal pasikeite taisykles ir t.t.,bet kam reikia sitaip pulti ir bartis???Negana to,kai stovejau prie lifto,ji susuko per koridoriu,kad jei nesigulu i stacionara,tai lipciau i ketvirta auksta laiptais blink.gif Numojau ranka ir ilipau i lifta.Per toki karsti su tokiu svoriu lipti ? Zinoma tai imanoma,bet tikrai nesikankinsiu "budinteles"nurodymu doh.gif Na tvarkdare vienu zodziu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nors dar vienas gimdymas ant nosies, bet dar pirmojo niekaip pamirsti negaliu. Atvaziavau nesitarus i Mazylio gimdymo namus. Visas gimdymas nelabai sklandus buvo, nes pagal medikus - nebuvo veiklos - galu gale viena is vyresnio amziaus gydytoju - pavardes tikrai nezinau, pradejo burbeti: "Matai tingine, net nesuprakaitavo - medikai uz tave visa darba turi atlikti" - Gimdymas baigesi vakuumo pagalba. Po gimdymo siuna akusere kakleli ir komentuoja: "Matai, jegu dar sokineti turi", o kad skauda tai jai nerupi. Paskui paprasiau, kad isiimtu kateteri, jei jau nebereikalingas, o ji: "Nu tu, tai pasiruosusi issidraskyti ir namo vaziuoti". Likau be zado. blink.gif Finalas - dar gimdykloje vyrui sakau: "Plysau" - atsisuka i mane sanitare ir su pasaipia veido israiska rezia: "...... tave kirpo". blink.gif Nu koks jos reikalas ! As su vyru kalbuosi, o ji trigrasi savo kisa. Dabar tariuosi su konkrecia gydytoja, tikiuosi jokiu uzgauliu repliku neteks klausyti schmoll.gif
Atsakyti
Oho...nenoreciau tokiame kolektyve gimdyti...Man pirma karta pasiseke, niekas neizeide...Gal vyro bijojo, visa laika salia stovejo ax.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau prieš beveik keturius metus wub.gif tada man buvo 18 metų, bet jokių priekaištų nesulaukiau.Tik kai atvažiavau į ligoninę, tai apžiūrėjo mane gydytojas ir kažką ten ne į temą pareplikavo, bet nekreipiau dėmesio. Paskui jis pareiškė, kad dar negimdysiu ir paskyrė vaistų sulaikyti gimdymą. Gerai, kad kitą dieną pasikeitė pamaina,nes popiet pradejau gimdyti. Ačiū Dievui tada jau dirbo mano daktaras, pas kurį lankiaus viso neštumo metu thumbup.gif tad gimdymas praejo be jokių nesklandumų, visi buvo malonūs ir elgėsi švelniai. O naujagymių seselė, tai išvis superinė moteris, tokia maloni ir mylinti vaikiukus. Galėjai į ją kreiptis su bet kokiu klausimu, niekada neatsisakė padėti thumbup.gif

Tik kas įsiminė iš neštumo, kad kai ėjau darytis ekoskopijos, tada dar buvau nesusituokus, tai gydytojas išvarė mano vyrą už durų ir pareiškė, kad jis man ne vyras ir net ne giminė doh.gif O vyras pas mane su charakteriu, tai nuėjo pas ligoninės vedėją ir pakėlė triukšmą, tada gydytojas nebuvo labai patenkintas doh.gif bijojau, kad tik netektų susitikt su juo per gimdymą schmoll.gif
Atsakyti
Gimdziau susitarus, viskas sauniai thumbup.gif
Bet nepamirsiu, kai atvaziavus i Vilniaus GN po vidurnakcio ileido mus tokia apsimiegojus akuserka ar budinti .. Tai viska supildzius, pareplikavo, ko gi as per pusvalandi neatsibeldziau po vandenu nubegimo.. As jai aiskinu, kad vandenys nubego staiga, kai mes buvome gerokai uz miesto.. Juk reikejo grizti namo, tase pasiimt ir t.t. Ji vis vien savo gasdinimais - gal jau vaikas pas tave uzduses/negyvas pora valandu kai vandenu ner doh.gif
As jai sakau, man mano gydytoja pasake, neskubant ramiai vaziuoti i ligonine, tada ir ji atvaziuos .. Po situ kalbu, kai isgirdo, kad nesu "siaip is gatves", o esu susitarus su gydytoja, tai balselis tik pasikeite, pasidariau kaip "GN zvaigzde" doh.gif lotuliukas.gif
Zodziu, mintyse dziaugiausi, kad esu susitarus su gyd. Nes jau vien pasitinkant sitokiais gasdinimais pradejo gimdyma, tai kas but toliau buve doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2010 09 11, 18:33)
Gimdziau susitarus, viskas sauniai  thumbup.gif
Bet nepamirsiu, kai atvaziavus i Vilniaus GN  po vidurnakcio ileido mus tokia apsimiegojus akuserka ar budinti .. Tai viska supildzius, pareplikavo, ko gi as per pusvalandi neatsibeldziau po vandenu nubegimo.. As jai aiskinu, kad vandenys nubego staiga, kai mes buvome gerokai uz miesto.. Juk reikejo grizti namo, tase pasiimt ir t.t. Ji vis vien savo gasdinimais - gal jau vaikas pas tave uzduses/negyvas pora valandu kai vandenu ner  doh.gif
As jai sakau, man mano gydytoja pasake, neskubant ramiai vaziuoti i ligonine, tada ir ji atvaziuos .. Po situ kalbu, kai isgirdo, kad nesu "siaip is gatves", o esu susitarus su gydytoja, tai balselis tik pasikeite, pasidariau kaip "GN zvaigzde"  doh.gif  lotuliukas.gif
Zodziu, mintyse dziaugiausi, kad esu susitarus su gyd. Nes jau vien pasitinkant sitokiais gasdinimais pradejo gimdyma, tai kas but toliau buve  doh.gif  biggrin.gif

bet ar jie specialiai gasdina for fun, ar realiai buki? Juk tos 2 val be vandenu yra visyskai normalu blink.gif
Atsakyti
Nu siaubas, kai paskaitai, tai jokio zmoniskumo, keista, kaip galima pasirinkti mediko profesija, kai jautrumo ir supratimo nulis... Taip iseina, kad jei nesusitari, tai net negali nuo nemaloniu repliku susilaikyti blink.gif
Atsakyti
Gimdziau Siauliuose, tai tikrai klinikoj visas personalas man pasitaike labai malonus, tiek priemime, tiek patologiniam skyriuj, tiek akusere, tiek daktare, ir pogimdyviniam skyriui thumbup.gif Nzn gal cia man pasiseke, bet manau kad su gimdyvemis ir turi taip buti, nes tuomet buna sitaip viskas jautru, ir papildomi stresai tikrai nereikalingi doh.gif
Atsakyti
Nu kazkoks cirkas,paskaicius cia blink.gif blink.gif Vargses kai kurios tikrai,kaip taip reikia dar istverti tokius zodziu,kai tau bloga,esi nevilty,skausme blink.gif nu kosmaras....Reiketu va visus blogus atsiliepimus atskirai surasyt ir virsininkams tu ligoniniu padovanot doh.gif Kam po velniu renkiesi tokia profesija,jei esi nekompetetingas...aisku,visos sanitares,slauges ir kitos 'virsininkes' loja daug,bet yra ant pacio zemiausio laiptelio.

Laikykites, mamukai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti