QUOTE(laurrencja @ 2009 01 28, 19:08)
Gimdziau AK, tai labai nepatiko anesteziologas, leidziant epidura, paprase isriest nugara, kad ivest kateteri. O kaip tik tuo metu saremiai uzejo stiprus, ir rieciau kiek galejau dantis sukandus, o tas kaip uzriaumojo ''ka nemoki issiriest kaip kate?'' Vyra tuo metu buvo isvares uz duru, kai papasakojau jam, tai pasake, kad gaila, kad nebuvo salia, butu i snuki daves uz tai bet paskui gailejaus, kad prasiau epidurinio, nes poveikis greit praejo ir daugiau man neleido ju. Tada ilgai dar kankinausi. Matyt reikejo sumoket i rankas..
Ir dar nepatiko naujagimiu skyriuje dirbusi sesele. Gaila, kad pavardes nepaziurejau. Kadangi mano mazylis buvo neramus diena nakti, tai ji vis atlekdavo ir isrezdavo:''nuramink savo vaika, nes kitiems miegot neleidzia''. Ir siaip vaiksciojo pasiputus ir pikta, lygtais nemyletu vaiku ir savo darbo, negraziai paimdavo kudikius ant savo ranku
Ir dar nepatiko naujagimiu skyriuje dirbusi sesele. Gaila, kad pavardes nepaziurejau. Kadangi mano mazylis buvo neramus diena nakti, tai ji vis atlekdavo ir isrezdavo:''nuramink savo vaika, nes kitiems miegot neleidzia''. Ir siaip vaiksciojo pasiputus ir pikta, lygtais nemyletu vaiku ir savo darbo, negraziai paimdavo kudikius ant savo ranku
aiskiai anesteziologas tikejosi popieriuko i kisene...