Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo pažeidimai, smurtas, įžeidinėjimai

QUOTE(laurrencja @ 2009 01 28, 19:08)
Gimdziau AK, tai labai nepatiko anesteziologas, leidziant epidura, paprase isriest nugara, kad ivest kateteri. O kaip tik tuo metu saremiai uzejo stiprus, ir rieciau kiek galejau dantis sukandus, o tas kaip uzriaumojo ''ka nemoki issiriest kaip kate?'' Vyra tuo metu buvo isvares uz duru, kai papasakojau jam, tai pasake, kad gaila, kad nebuvo salia, butu i snuki daves uz tai doh.gif bet paskui gailejaus, kad prasiau epidurinio, nes poveikis greit praejo ir daugiau man neleido ju. Tada ilgai dar kankinausi. Matyt reikejo sumoket i rankas..
Ir dar nepatiko naujagimiu skyriuje dirbusi sesele. Gaila, kad pavardes nepaziurejau. Kadangi mano mazylis buvo neramus diena nakti, tai ji vis atlekdavo ir isrezdavo:''nuramink savo vaika, nes kitiems miegot neleidzia''. Ir siaip vaiksciojo pasiputus ir pikta, lygtais nemyletu vaiku ir savo darbo, negraziai paimdavo kudikius ant savo ranku schmoll.gif

aiskiai anesteziologas tikejosi popieriuko i kisene...
Atsakyti
Sveiki,na as gymdziau pries du metus AK tai prisiminimai ne kokie,gymdymas buvo sunkus,o daktaru prisisaukt negalejau,saremiai buvo lb skausmingi,lb saukiau,tai viena daktare ejo pro sali ir sako man,ko taip sauki,jai tu nori atsisakiti sio vaikelio tai bent pagymdyk ji gyva...nesuprantu kaip jai lezuvis apsiverti taip pasakyti......daugiau tikrai negymdysiu AK nes personalas ten bjaurus doh.gif
Atsakyti
sveikos.Aš gimdžiau priš pusantro mėnesio Kauno klinikose tai iš gydytojos nebuvo jokių replikų bet ir pagalbos iš jos buvo mažai.
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2009 03 14, 13:13)
Sveiki,na as gymdziau pries du metus AK tai prisiminimai ne  kokie,gymdymas buvo sunkus,o daktaru prisisaukt negalejau,saremiai buvo lb skausmingi,lb saukiau,tai viena daktare ejo pro sali ir sako man,ko taip sauki,jai tu nori atsisakiti sio vaikelio tai bent pagymdyk ji gyva...nesuprantu kaip jai lezuvis apsiverti taip pasakyti......daugiau tikrai negymdysiu AK nes personalas ten bjaurus doh.gif

nors man nieko panašaus nebuvo bet AK daugiau niekada negimdyčiau schmoll.gif man nieko blogo nesake man aplamai niekas nieko nesakė nuvede ir paliko iki kol nepradėjau kita diena gimdyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Gimdžiau susitarus, tai jokių replikų nebuvo. Tiesa, akušerė nebuvo labai maloni, bet gydytojas viską kompensavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spigliux @ 2008 12 29, 21:09)
Mano irgi, kai daktarėliui "patepiau" elgesys buvo super tongue.gif , bet per pirmą gimdymą, nieko niekam nedaviau, tai superinio elgesio nei iš niekur nesulaukiau  schmoll.gif .

Man teko per savo gyvenimėlį du kart susidurti su gimdymu .Vieną- ui kaip seniai -prieš 14 metų,o va antrą-prieš 10 mėn .Blogų prisiminimų ,gydytojų bei personalo adresu, nei iš senai nei iš po dabar - nepaliko. Net ir "netepus" iš anksto.Atsidėkojau tik po visko .Galvoju ar čia man taip pasisekė , ar čia dar ir nuo pačio žmogaus priklauso g.gif
Atsakyti
As gimdziau irgi nesitarusi.. g.gif valdiskai kaip sakant..bet mediku elgesys buvo puikus thumbup.gif Gydytojas net juokavo(nors aisku tuo metu ne juokai galvoje)bet tada ne taip baisu smile.gif
Atsakyti
schmoll.gif visi lb kulturingi buvo ir smaikstauti netgi bande biggrin.gif
Atsakyti
gimdziau nesitarus ir be nuskausminimu, tai dar ir pagyre rolleyes.gif
Atsakyti
na man niekas nieko nesake,buvo mandagus ir supratingi,kaip viena pasake gydytoja juokavo ( kad kirpo reikejo siuti,tai kai tik pamatydavau adata kojos automatiskai susitraukia,o ji sako ko trauki,sakau skaudes ir bijau,o ji tada vyrui tai davai ir nebijojei doh.gif )
Atsakyti
Gydytojai buvo labai malonūs ir dėmesingi, vieni drasino zodziais, gydytojas laikė ranka man ant nugaros ir padejo riestis stumiant kudikeli. Gimdyma prisimenu kaip malonią gyvenimo patirtį thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi gimdymas buvo sudėtingas, tai iš saviškės išgirdau tiek, kad jai už stūmimą pinigų niekas nemoka lotuliukas.gif Bet tuo metu tikrai neimi tokių nesamonių į galvą
Atsakyti