man tai dar po siai dienai ausyse skamba zodziai 'blogai stumi, blogai stumi, blogai stumi...' ir taip pasaka be galo. o kad as saremiu nejauciu normaliai per epidura, tai nieko, kaip ten stumt neisivaizduoju. sako gimdymas prasideda, ar nori kakot? nea. bet teks.......... ech............
QUOTE(sanele @ 2008 12 23, 14:09)
per gimdyma gydytoju elgesys buvo SUPER
Mano irgi, kai daktarėliui "patepiau" elgesys buvo super , bet per pirmą gimdymą, nieko niekam nedaviau, tai superinio elgesio nei iš niekur nesulaukiau .
Teko patirt ką reiškia gydytojų šaltumas
Kaip pagimdžiau dukrytę, paguldė ją ant manes, labai norėjau savo kūdikėlį paliesti, priglausti - tai ir padariau, o akušerė praeidama ir sako- neglostyk čia ne šuniukas Tai taip nemalonu pasidarė
Kaip pagimdžiau dukrytę, paguldė ją ant manes, labai norėjau savo kūdikėlį paliesti, priglausti - tai ir padariau, o akušerė praeidama ir sako- neglostyk čia ne šuniukas Tai taip nemalonu pasidarė
VGN skyriaus vedėjas - seseriai jau beveik finale - atėjęs tik apžiūrai - ( gydytoja buvo super ) pareiškė - su tokiu svoriu gyvenime pati nepagimdysi ( sesuo gimdė be nuskausminimo ) - nu patikėkit manim - jei nereiktų tuo momentu rūpintis sese būčiau užvožus , bet pilnai žvilgsnio užteko . nu netruko mažius gimt - po 1,20 min jau kirpau virkštelę
Gimdziau AK, tai labai nepatiko anesteziologas, leidziant epidura, paprase isriest nugara, kad ivest kateteri. O kaip tik tuo metu saremiai uzejo stiprus, ir rieciau kiek galejau dantis sukandus, o tas kaip uzriaumojo ''ka nemoki issiriest kaip kate?'' Vyra tuo metu buvo isvares uz duru, kai papasakojau jam, tai pasake, kad gaila, kad nebuvo salia, butu i snuki daves uz tai bet paskui gailejaus, kad prasiau epidurinio, nes poveikis greit praejo ir daugiau man neleido ju. Tada ilgai dar kankinausi. Matyt reikejo sumoket i rankas..
Ir dar nepatiko naujagimiu skyriuje dirbusi sesele. Gaila, kad pavardes nepaziurejau. Kadangi mano mazylis buvo neramus diena nakti, tai ji vis atlekdavo ir isrezdavo:''nuramink savo vaika, nes kitiems miegot neleidzia''. Ir siaip vaiksciojo pasiputus ir pikta, lygtais nemyletu vaiku ir savo darbo, negraziai paimdavo kudikius ant savo ranku
Ir dar nepatiko naujagimiu skyriuje dirbusi sesele. Gaila, kad pavardes nepaziurejau. Kadangi mano mazylis buvo neramus diena nakti, tai ji vis atlekdavo ir isrezdavo:''nuramink savo vaika, nes kitiems miegot neleidzia''. Ir siaip vaiksciojo pasiputus ir pikta, lygtais nemyletu vaiku ir savo darbo, negraziai paimdavo kudikius ant savo ranku
jokiu problemu nebuvo
Aš kai antrą sūnų gimdžiau, pamaina pasitaikė ne kokia. Akušerė vis lakstė ir nervino mane- taigi sakei, kad pirmą pagimdei per 4 val., tai ko dabar taip sunkiai darosi kakliukas O ir gydytojas ne kartą klausinėjo, ar norėsiu nuskausminančių- sakau: ne, nereikia... Bet kai paprašiau į vonią pagulėti, tai jis man atkirto- taigi sakei, kad nuskausminančių nenori ( labai jau norėjo matyt kažko...nebučiau tokiems nė už ką davus). Ir taip esi jautri tokioj padėty, tai dar pasityčiot sugeba Ačiū Dievuliui, kad iškentėjau ir nepagimdžiau su ta pamaina, jau labai nenoriai kaklelis vėrėsi, bet tik pasikeitė pamaina- po valandos ir pagimdžiau.
gimdziau ir be pinigu ir su pinigais- abiem atvejais jokiu priekaistu kauno Mazylio gimdymo namu personalui
Abu gimdžiau VGN, pirmagimę pas Kasilovskienę susitarus, mažių pas Razumą nesitarus. Gydytojų ir personalo elgesys 10 balų.
kai sūnų gimdžiau tai ne kokie prisiminimai apie gimdymą buvo 20 metų ir netekėjusi,visos su vyrais gimdo tai aplink jas šokinėjo,tik teveli,teveli girdėjau pažiūrėk galvytė matosi,o aš ašarose paskendus iš skausmo, neprisišauksi nei vienos slaugės,bet man pasisekė kai pasikeitė pamaina prasidėjo gimdymas slaugės tos buvo labai geros ilgai nenorėjau net pagalvoti apie antrą gimdymą,bet po 12 metų užsinorėjau
tą kart gimdžiau su vyru jis visą parą sėdėjo šalia manęs neatsitraukė ir slaugės buvo malonios ir aplinka pasikeitus po tiek metų šį sykį liko geri prisiminimai
tą kart gimdžiau su vyru jis visą parą sėdėjo šalia manęs neatsitraukė ir slaugės buvo malonios ir aplinka pasikeitus po tiek metų šį sykį liko geri prisiminimai
Mano atveju, tai jokių priekaištų, ar negražių žodžių savo adresu tikrai nesulaukiau. Atvirkščiai, labai maloniai su manim bendravo, vis pajuokaujant.