Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo pažeidimai, smurtas, įžeidinėjimai

QUOTE(Maliku @ 2008 09 12, 22:05)
Na ne visi gydytojai žvėrys ir pas mus  mirksiukas.gif  O aš geriau gimdyčiau pas bambančią ir be nuotaikos gydytoją ar akušerę ligoninėje, negu su besišypsančia pribuvėja  savo namuose  blink.gif

na as pati namie negimdyciau..labai jau bijau tu nenumatytu atveju..bet yra moteru, kurios namie geriau jauciasi nei ligoninej(pvz. ligoniniu ir daktaru fobija) arba bloga patirtis ligoninej mirksiukas.gif

zinoma negalima visko vertinti vienareiksmiskai..pati turiu pazistamu nerealiu daktaru lietuvoje..negaliu sakyt, kad visi sunkdaktariai..bet to zmogiskumo nebuvimas tai varo i nevilti.. doh.gif
Atsakyti
nelabai ir mum pasiseke.pamenu kaip man gimdos kaklelio atsidaryma matavo.ateina vienas sako as 3 pirstus sukisiu,o kitas atejes,o as 4.o turbut visos zino koks kaifas kai ten matuoja.paskui kai vyras sanitares paprase,kad man paduotu basona.sanitare vyrui atkirto paduok pats.po gimdymo seseles irgi ne sventosios.uzkietejo man viduriai doh.gif zodziu nepagalvojus uzvalgiau slyvu kompoto.mergina klyke,o sesele piktai pasake ziurek ka valgai.nu is kur man zaliai mamai zinot ka valgyt ir ka su tuo vaiku daryt.joms tai eilines problemos,bet jug noretusi,kad nuosirdziau padetu.
Atsakyti
Yra visokiu zmoniu, tarp ju ir daktaru, akuseriu, anesteziologu... viskas nuo ju zmogiskumo priklauso. Linkiu visoms kad su jumis elgtusi graziai. Tikiuosi ir man papuls gera akusere, daktaras ir kiti personalo darbuotojai
Atsakyti
ot man pasisieke nei man kas tu centimetru žiūrėjo nei ką , akušere pasakė va čia miegosiu jei ko reikės pakviesk , jei pradėsi gimdyt irgi lotuliukas.gif ir taip aš nieko ir nemačiau kol vaiko galvutė nepradėjo lysti ,( čia jau ryte pasikeitus pamainai ) tada ir tai turėjau keliaut ieškot kur kas nors biggrin.gif radau tik valytoją kuriai ir pranešiau džiugia naujiena kad jau gimdau bigsmile.gif tai ana ir sukvietė visus kurie ir taip privalėjo būti netoliese blink.gif doh.gif
Atsakyti
Na man pasisekė, labai visas personalas gerai elgėsi, labai geri prisiminimai. smile.gif
Atsakyti
nemaloniu zodziu neisgirdau, bet kol nedavem kysio niekas nekreipe demesio ir neatsakinejo i klausimus kuriuos uzduodavau, gal jiem kvailai nuskambedavo, bet man tai pirmas vaikas ir nebuvau patyrus...
Atsakyti
O mes netiketai atvaziavom i kauno klinikas, pas nepazistamus daktarus, prasidejo prieslaikinis gimdymas, man 20m buvo, bet budinti daktare, buvo labai maloni nors nieko ir nedavem, isiminiau, kad man kazka pasakodama pries gimdyma vis gloste , ir vadino mazule, nes varda pamirsdavo biggrin.gif gaila kita diena ji isejo atostogu ir net pavardes nesuzinojau
Atsakyti
Na ir pripasakota cia siaubu... Gerai, kad negimdziau LT... Nei sauke ant manes kas, nei ka 4u.gif Na po gimdymo buvo keletas ignoruojanciu mane, bet siaip viskas gerai praejo thumbup.gif
Atsakyti
gimdziau Antakalnio klinikose tai ne karta negirdejau priekaistu visos labai malonios smile.gif
Atsakyti
elgesys tai nustebino žiauriai 4u.gif taip maloniai dar niekur iki šiol nebuvau aptarnauta biggrin.gif visos taip stengėsi-viską aiškino...pradėjus krist tonams ramino...šaunuole vadino biggrin.gif žodžiu, o prieš tai nė lito niekam nedaviau...visas dėmesys buvo be pinigų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 12 16, 21:46)
elgesys tai nustebino žiauriai 4u.gif taip maloniai dar niekur iki šiol nebuvau aptarnauta biggrin.gif visos taip stengėsi-viską aiškino...pradėjus krist tonams ramino...šaunuole vadino biggrin.gif žodžiu, o prieš tai nė lito niekam nedaviau...visas dėmesys buvo be pinigų smile.gif

kur čia taip?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 12 17, 10:50)
kur čia taip?

Vilniaus gimdymo namuose bigsmile.gif
Atsakyti