Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo pažeidimai, smurtas, įžeidinėjimai

kaip bebutu keista, bet jokiu priekaistu ar izeidinejimu nesulaukiau ir tikrai negirdejau, nors ir daktarams teko man cz daryt viduri nakties....tai yra jie buvo pazadinti, bet vistiek jokiu neigiamu emociju nesulaukiau.....manimi rupinosi ir klausinejo, tarsi viskas butu vyke diena normaliai......esu patenkinta buvusia daktaru ir seseliu komanda thumbup.gif
Atsakyti
As gimdziau kauno krikscioniskuose gimdymo namuose, tai man labai patiko, visos daktares ir seseles buvo labai paslaugios ir geros 4u.gif ACIU didelis joms uz tai wub.gif
o paskaicius jusu istorijas, tai net oda pasiurpo blink.gif Na bet lazda turi du galus. kada nors atsiims jos uz tai su kaupu blink.gif cool.gif
Atsakyti
Man su gimdymu nepasisekė baisiai. Viskas prasidėjo nuo to, kad su gydytoja su kuria tariausi ir pas kurią lankiausi privačiai visą nėštumą, per gimdymą kai prasidėjo komplikacijos pareiškė, kad už mane atsakomybės neprisiims ir jai budėjimas baigėsi ir dingo.
Paskui jau po gimdymo gulint ketvirtą dieną pradėjo kilti temperatūra, per vizitaciją gydytoja nusprendė, kad tai nuo pieno, nes jo tikrai turėjau daug, bet kai pasiskundžiau, kad kažkoks kvapas nuo manęs atsirado, pasiūlė dažniau praustis, nu ką aš 19metų galiu žinoti, vėl n-tąjį kartą ėjau praustis, nu gal taip turi būti, o dar po dienos pasirodė, kad man liko placentos ir kad viduje aš jau pūnu, tai ačiū vienai gydytojai(gaila nežinau pavardės) ji kai apžiūrėjo mane neskaitant to, kad aš alpau iš skausmo, staigiai iškėlė į kitą aukštą ir padarė valyma, paskui pati pasakė, kad dar biškuti ir nežinia kaip būtų baigėsi.
o kas visiškai mane dabaigė, tai kai mane iškėlė mano vaikutį paėmė į naujagimių skyrių, tai tą dieną kai jau mane turėjo išleisti nuėjau savo leliuko pažiūrėti, ogi žiūriu jis išrentas nuogas, visas dreba iš šalčio, net lūpytės mėlynos, nulekiu pas gydytoją klausiu kas čia dabar, o ji sako, kad seselė buvo pamiršus šildytuvą išjunti tai labai užkaitino, tai dabar vėsina.
ir tikrai čia neviskas ką dar galėčiau papasakoti.
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 07 16, 22:37)
o tai kokiame mieste? kokioje ligonineje vyksta toks absurdas???  blink.gif

Miestas - Šiauliai.
Skaičiau daug gimdymo istorijų ir supratau, kad ir Šiauliuose yra gerų ir atsidavusių gydytojų, paprasčiausiai galvoju, kad su mani buvo taip elgiamasi, kad buvau labai jaunutė 19m, bet atrodžiau tikrai kaip kokį 16, žinau, kai mane po išvalymo atvežė į palatą, prijungė lašalinę ir lašino kraujo plazmą, tai susirinko už durų visa bobučių armija ir aptarinėjo (būtinai, kad aš girdėčiau) kaip tokia jauna, o jau išvalimus darosi ir matai vos nenumirė, o aš gulėjau ir man kažkodėl tokios juokingos tada tos kalbos buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurarami: 17 liepos 2008 - 08:04
mano drauge gimde Antakalnio klinikose, nesitarusi ir niekam nesiruose moketi (ji gimdo lengvai, greitai, tai nemate reikalo). ji tokia nepretenzinga, nereikejo jai nei nuskausminimo, nei geru zodziu, svarbiausia - netrukdyti susikaupti ir gimdyti. bet net to negavo doh.gif
isivaizduojate, pries stumima, sunkiausiu momentu, jai pradejo gydytoja kazkodel prikaisioti, kodel gi vyro nera salia blink.gif (o vyras nejo i gimdyma, nes tai jam nepriimtina). tai pasakojo mano drauge, jai ir taip sunku, o ta vis kimba ir burbuliuoja, "kokia cia seima", "kas cia per vyras" ir pan.
na tikrai, rado tinkama momenta islieti bloga nuotaika...
p.s. tas vyko pries 2,5 metu...
Atsakyti
QUOTE(Karna @ 2008 07 21, 14:59)
mano drauge gimde Antakalnio klinikose, nesitarusi ir niekam nesiruose moketi (ji gimdo lengvai, greitai, tai nemate reikalo). ji tokia nepretenzinga, nereikejo jai nei nuskausminimo, nei geru zodziu, svarbiausia - netrukdyti susikaupti ir gimdyti. bet net to negavo  doh.gif
isivaizduojate, pries stumima, sunkiausiu momentu, jai pradejo gydytoja kazkodel prikaisioti, kodel gi vyro nera salia  blink.gif  (o vyras nejo i gimdyma, nes tai jam nepriimtina). tai pasakojo mano drauge, jai ir taip sunku, o ta vis kimba ir burbuliuoja, "kokia cia seima", "kas cia per vyras" ir pan.

rolleyes.gif As tai abu kartus gimdziau Antakalni ir jokiu priekaistu, ar kitokiu pasisakymu negirdejau, visi tiesiog buvo nepriekaistingi elgesiu.
Atsakyti
As gimdziau SGN tai galiu tik pagirti ten dirbanti personala thumbup.gif , nes jokiu priekaistu ar patyciu negirdejau, o girdejau tik padrasinimus ir pagyrimus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karna @ 2008 07 21, 14:59)
mano drauge gimde Antakalnio klinikose, nesitarusi ir niekam nesiruose moketi (ji gimdo lengvai, greitai, tai nemate reikalo). ji tokia nepretenzinga, nereikejo jai nei nuskausminimo, nei geru zodziu, svarbiausia - netrukdyti susikaupti ir gimdyti. bet net to negavo  doh.gif
isivaizduojate, pries stumima, sunkiausiu momentu, jai pradejo gydytoja kazkodel prikaisioti, kodel gi vyro nera salia  blink.gif  (o vyras nejo i gimdyma, nes tai jam nepriimtina). tai pasakojo mano drauge, jai ir taip sunku, o ta vis kimba ir burbuliuoja, "kokia cia seima", "kas cia per vyras" ir pan.

doh.gif mnao drauge pries 3,5metu gymde ten tai per mediku aplaiduma kudikio neteko unsure.gif
as is vis nuo antakalnio pasiurpus, kazkaip man ten visai ne vieta gimdyti atrodo ax.gif zinoma kiekvienam savaip

as gimdziau trakuose, girdejau tik tokius zodzius ''saunuole'' '' kokia tu pas mus saunuole'' ''visai nedaug liko'' ir pan wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nei vieno izeidimo, tik koia as saunuole biggrin.gif . aisku, butu keista, jei uz tokia suma buciau kitokia lotuliukas.gif
Atsakyti
Teko isgirsti priekaistu, atseit nieko neskaiciau apie gimdyma. O perskaiciau tiek knygu, kad kai kas neperskaito tiek per gyvenima. Liepiau gydytojai neaiskint. Reikejo man ir daugiau jai atkirst, bet saremiai per stiprus buvo, kad kalbeciau. bigsmile.gif
Atsakyti
Paskaicius kai kuriu postus net baisu darosi, negi istikruju taip buna???

Man tik idomu toks dalykas, as pvz esu labai vriedna, ir man ziauriai nepatiktu jei pradetu kazka aiskinti apie amziu ar seimynine padeti, todel manau kad zodziais taip uzvaziuociau visokioms akuserems ir seselems kad mazai nepasirodytu biggrin.gif O zinant saremiu skausma tai savo monologo net neprognozuociau biggrin.gif
Ar jus taip ramiai ir klausetes tu priekaistu? Nu negaleciau nutyleti nors tu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2008 09 04, 12:07)
Paskaicius kai kuriu postus net baisu darosi, negi istikruju taip buna???

Man tik idomu toks dalykas, as pvz esu labai vriedna, ir man ziauriai nepatiktu jei pradetu kazka aiskinti apie amziu ar seimynine padeti, todel manau kad zodziais taip uzvaziuociau visokioms akuserems ir seselems kad mazai nepasirodytu biggrin.gif  O zinant saremiu skausma tai savo monologo net neprognozuociau biggrin.gif
Ar jus taip ramiai ir klausetes tu priekaistu? Nu negaleciau nutyleti nors tu ka doh.gif

Klumpele, sveikinu besilaukiant (esam pazystamos, tik as nicka pakeiciau mirksiukas.gif )

Zinok, tikrai per saremius nieko negalejau atsikirsti, tiesiog pagalvodavau - per mazai turiu tam jegu, jei imsiu koliotis, nebeturesiu jegu iskesti sekanti saremi, tad pasirinkau ignoravimo taktika. O saremio metu tikrai negali kalbeti - jei gimdei be epiduro, tai zinai sita unsure.gif Beje, manoji akusere buvo gudri - pktzodziaudavo tik saremio metu, o jam pasibaigus tyledavo ir sypsodavosi...... ax.gif Zino jie ten ka daro unsure.gif
Atsakyti