Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 40

QUOTE(emilly @ 2013 05 14, 10:45)
Labukas  4u.gif
na ka,nuo siandien prasideda man spinduline terapija,kazin ko taip jaudinuosi  g.gif Turbut kad nauja,nezinoma ,ot esu,net chemijos taip nebijojau,kaip dabar  doh.gif

Emilly,tikrai nebijok,daugumai isvis nebuna jokiu salutiniu poveikiu nuo spinduliavimo,arba jie buna tokie,kad palyginus su chemia,net nekreipi demesio i tai 4u.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...u.d?id=61383943

ir

http://www.lrytas.lt...ie-veiksmui.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 14 gegužės 2013 - 20:27
QUOTE(Iruce30 @ 2013 05 14, 18:00)
Labas, taip, tai yra normalu. Bet manksta ir masazai pagelbes smile.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2013 05 14, 21:25)

Paskaičiau. Kiekvienas priima sprendimą, kaip jam atrodo geriausiai. Negali to komentuoti vienaip ar kitaip, o juo labiau, kai tavęs tiesiogiai neliečia.

Olesiak, būtinai reikalingos mankštos ir masažai (masažus turi daryti ne bet kas, ne bet kuris masažistas tą moka, nes tai specialus masažas). Būtinai turi važiuoti į sanatoriją, ten pamokys mankštų. Ranka atistatys per ilgesnį laiką. Kiekvienai skirtingai. Vienai greičiau, kitai ne taip greitai. Man prireikė kelerių metų. Ta ranka ir dabar kitokia. Jei ilgai dirbu su kompiuteriu, tirpsta. Netinka monotoniška padėtis. Ranką reikia pakelti į viršų, delną pasiukioti, papurtyti.Tada geriau limfą teka. Megzti pradžioje negalima. Sunkiai kelti ta ranka negalima.
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2013 05 14, 20:25)

Paskaiciau ir taip negera ant sirdies pasidare...Pas mane juk yra brca genu mutacija,bet man kazkaip nesiule salinti abieju krutu.Buvo uzsimines profesorius,bet kazkaip nesureiksmino,sake,kad jau vistiek islindo tai kam jas salinti.O va kiausides tai siule pasalinti,ka as ir padariau.Pasalinau gimda su visais priedais.Na matysim kaip cia toliau bus.Savo chemikes klausiau kada mes jau skaitomes pasveikusios,tai ji pasake,kad jei per 5metus neatsinaujina tai galima sakit ,kad pasveikusios.Bet sako kaip pas tave genu mutacija,tai po 10 metu.Tai va ir gyveni su tokiomis mintimis. verysad.gif Ai ka as cia visai praskydau turbut neta koja islipau.
Atsakyti
Laba,
braunuosi su klausimu: artimam žmogui nustatytas skydliaukės vėžys, išoperuota, I stadija, paskirta radioaktyviojo jodo terapija. Įdomu, ar nepriklauso kokia reabilitacija, kur apskritai šituo reikėtų domėtis?

Ačiū iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(svajone* @ 2013 05 14, 20:00)
Na ka,jau tikras pavasaris,pirmyn skint dilgeliu ir pieniu lapeliu salotoms,kraujuka stiprint !
Vakar pradejom antra savaite chemijos. Kolkas lyg ir neblogai,kraujas mamai visai gerai atsistate,tiksliau visi rodmenys kaip stipraus sveiko zmogaus,tik hg110 ,o crb32 ,berods. Kad nenukristu taip,kaip po pirmos savaites, nuo siandien ruosiam dilgeliu salotas  ax.gif
Klausiau nuomones del aliejaus(tik tiek ir buvo ydomu) ,tai ,gaila,bet nezino apie ji nieko,bet sako,jei Izraelio SAM patvirtinta,tai produktas tikrai geras.

Kaip jos ruosiamos? Kas tinka dar? Gal kokius kokteilius daryt is garsvu? Gal kas turit patirties?
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Ar priimsit ir mane i savo buri,pasidalinti savo skausmais,isgyvenymais,dziaugsmais bei pasiekimais...
Sergu limfoma
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2013 05 15, 08:43)
Laba,
braunuosi su klausimu: artimam žmogui nustatytas skydliaukės vėžys, išoperuota, I stadija, paskirta radioaktyviojo jodo terapija. Įdomu, ar nepriklauso kokia  reabilitacija, kur apskritai šituo reikėtų domėtis?

Ačiū iš anksto.

matyt nepriklauso, jei nesiūlė, nes pvz. su kraujo piktybinėm ligom beveik niekam nepriklauso 4u.gif Jūsų artimo diagnozė nėra bauginanti, o ir pasveikimo garantijos labai didelės, be to yra daug daugiau kuriems tikrai reikia sanatorijos bigsmile.gif

oliuxxx sveika prisijungus, čia net kelios yra su limfomom, maniškė Hodžkino, po gydymo jau dešimt metų kaip gyva be atkričio, tai kad nenusiminkit 4u.gif
Atsakyti
Atsiprasau kad isiterpiu i jusu temele. Apie kanapiu alieju

http://atsibudimas.u...s/2011-03-18-98

http://www.gastronom...CFcJc3godGngA9Q
anot straipsnio kiekiai pradzioje itin mazi, tai tokio buteliuko turetu pradziai pakakti..
Atsakyti
Man ne hodzkino folikuline limfoma,isplitimas i kaulu ciulpus 4-a st.Isplitimas ne didelis 5%,tad tikiuosi pasiekti remisija.Jau atliktos 4-ios chemoterapijos dar 2 laukia.
Bet siandiena dar suzinojau ne kokia naujiena verysad.gif jog mano vienoje krutyje cista,o kitoje kazkoks mazgas,tad rytoj vaziuoju mamografui verysad.gif tikiuosi nieko rimta.
Stengiuosi islikti rami ir buti stipri,auginu suneli 4 metuku,paziuriu i ji ir jegu atsiranda,o kaip jus psichologiskai istveriat viska?
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2013 05 15, 10:21)
matyt nepriklauso, jei nesiūlė, nes pvz. su kraujo piktybinėm ligom beveik niekam nepriklauso  4u.gif Jūsų artimo diagnozė nėra bauginanti, o ir pasveikimo garantijos labai didelės, be to yra daug daugiau kuriems tikrai reikia sanatorijos  bigsmile.gif

Aišku, o ar tai priklauso nuo pačios diagnozės ar nuo kažkokių ktų faktorių? Apie pasveikimo tikimybę jau irgi išskaičiau, tai akys kiek prašvito. drinks_cheers.gif
Atsakyti