QUOTE(nida44 @ 2013 07 16, 16:13)
Labas, mergaitės, aš ką tik iš VUOI, kur dariau plaučių KT. Rankos subadytos, nes prieš tai dar ir kraujo ėmė. Atsakymai penktadienį. galva svaigsta, gal dėl oro permainų, o gal kraujagyslės nuo nervų spazmuoja. Kiti tyrimai vėliau.
Emily, valgyk, gerai, kad valgai lašinius, geriau, žinoma, sūdytus, su šviežiais svogūnais, bet va, suabejojau, jei kepenyse problemis, ar tikrai galima? Gal pažiūrėk internete, kokios maisto patariama vengti. Nes ir dėl pieno produktų - aš negeriu pieno, nei kefyro, bet valgau riebią grietinę, varškę, varškės sūrius, ekologišką jogurtą be priedų, pasukas. Šiaip varškė laikoma kepenų valytoja, bet nežinau, ar tinka šiuo atveju.
Kaip tavo tyrimai nidute???
Ir aciu uz info,dabar maitinuosi pagal knyga "Naujoji priesvezine mityba"
QUOTE(norali @ 2013 07 16, 23:29)
Emily, valgyk kaloringesnį maistą, reikėtų tik kepto, aštraus ir labai riebaus atsisakyti, ir laikykis mergyt
Laikausi,kepenis tik vis jauciu

Aciu
QUOTE(oliuxxx @ 2013 07 17, 20:17)
Sveikata mano gera

pirmadieni dare kaulu ciulpu punkcija bei KT,krauja tai siandiena suzinojau,kad viskas gerai,atsakymai geri,zodziu-remisija,tik du metus kas du menesius palaikomoji biologine chemija dar paskirta.Labai tikejau,bet tuo paciu ir bijojau,kad nepasieksiu remisijos,kadangi mane gasdino mano 4-ą st.O kaip siuo metu jauciasi jusu vyras?
Kaip smagu skaityti tokias zinias
Aš nežinau, kodėl šiandien toks pavargimas sukaustė protą ir jausmus...
Ak, būki dar, nors dūžtančiose formose, Pasauli, man prasmingas ir gražus.(V.Mačernis)