Vyte Vytule, kazkaip vis pagalvodavau apie tave kaip tau sekasi, nes kuri laika nesirodei, maniau kad jau gal Amerikoj gydaisi, beje lyg ten siuntei savo ligos istorija gal ka gero pasake?
Bje, o prie skrandzio v svytinimo nedaro? Nes mano vyrui tai nedare
Mano vyras is Balvociutes geria dabar priesdepresini kazkoki misini, nes pas ji ir anksciau buvo depresija, is cia matyt ir vezys atsirado, tai kaip sakant dabar gydom daugiau nervine sistema.
Emily, as manau valgyk viska, na tik saldumynu venk, o seip mano vyras dabar valgo viska, tik saldumynu privengia, nors ir ju neatsisako visiskai. Manau tau dabar svarbu sutvirteti fiziskai, nes vajezau kaip mmazai sveri, mano sunus 7metis sveria vos pora kg maziau uz tave, nors jis turi antsvorio problemele, bet kai pagalvoji cia suauges zmogus beveik tiek sveria, manau turetum sau leisti siuo metu viska valgyt.
Beje mano vyras dar pradejo vartoti hemeopatinius zirniukus, bet velgi cia daugiau nervinei sistemai gydyti, kiekviena menesi eina pas tokia gydytoja privaciai, ten tam tikru metodu ir istyria visa organizma per kompa, tik labai nepigiai. Bet man kazkaip ramiau, gal bent nieko nepraziopsos.
Stiprybes jums visoms
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2013 07 14, 20:50)
Mano mamą ryt guldo į ligoninę.

Nes kankina temperatūra.
Broliui irgi temperatūra. Negana to, kad negyja po operacijos, bet dar ir temperatūra užkilo.

Vienu žodžiu pasiekėm kritinį tašką.
jetus laikykites, tikekimes ras priezasti ir viskas susitvarkys, isivaizduoju kaip sunku jums, laikykites