Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 40

Dekui visoms del patarimu. Mums irgi ne pro sal pas zolininka. Zemuogem apsirupine.tik su maistu galvos skausmas (turbut kaip ir visiem) ka galima ko ne.saldumynu ir cukraus visiskai atsisakem.
Emilly, jums kuno ir dvasios stiprybes 4u.gif
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...verte-likti.htm
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2013 07 04, 22:32)
Jus nebejuokinkite ir neklaidinkite zmoniu savo  zoleliu gale,kaip gydytojai sako zoleles tik priedas prie vaistu.Zoleles rimtu ligu neisgydo

Žiūrint kokios žolės. Ji gydėsi (ir gydo) dėmėtąja mauda. Ir maldomis.
Konsultuoja ir telefonu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VyteVytule @ 2013 07 05, 20:45)

Emilly, manau, negaistant konsultuokites su kitais medikais. Jei planuojate kelione i Vilnių, pabandykite užsukti pas Monika Drobniene.

Drobnienės bent pirmadienį, tai tikrai nebus. Nes mama pirmadienį važiuoja lašintis ir ji sakė, kad atostogauja, mamą kosultuos Daukantienė.
Atsakyti
QUOTE(AmiR_ @ 2013 07 06, 14:44)
Žiūrint kokios žolės. Ji gydėsi (ir gydo) dėmėtąja mauda. Ir maldomis.
Konsultuoja ir telefonu. ax.gif

Dekoju uz informacija. As pasiziurejau apie si augala. Radau, kad Vokietijoje sis augalas yra taip pat taikomas gydymui pries vezi heomopatijos sriti.
Jei galit parasykit man i az tos moters kontaktinius duomenis. Aciu jums labai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Grįžtu į temą po 9 metų pertraukos sad.gif 2004 m. mama gydės krūties v..., gavom standartinį gydymą, viskas buvo gerai. Jau buvom viską pamiršę. Ir šiais metais liga vėl atsinaujino, mts kepenyse. Mamai paskirta chemija, šįkart stipri (6 kursai, 1-ą kursą sudaro 2 kartai). Perskaičiau temą, kalbėjot ir apie kepenis... Skaitydama ir verkiau ir džiaugiausi kad ir už mažus jūsų paisiekimus. Nežinau, kaip nepalūžti ir iš kur imtis tos stiprybės. Ir kaip padrąsinti mamą. Kai ji gydėsi pirmąkart, buvo pilna optimizmo ir tikėjimo, šįkart ji psichologiškai palūžo. Atsiprašau už padrikas mintis, gumulas gerklėj stovi...
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Aš vėl po operacijos. 2010 m. buvo pirma operacija, dabar kitą krūtį operavo. Laukiu rezultatų, nuo to priklausys gydymas.
Kažkaip stipriai klinikose šlubuoja diagnostika. Pati užsičiuopiau darinuką kovo mėn. Nors per 3 m. buvo daryta ir mamogramos ir ultragarsai, nieko nematė. Dabar siuntinėjo mane "nuo tamošiaus pas keipošių"beveik 8 savaites. Radiologė užtikrinta buvo, kad tai ne v... - pieno liaukos padidėjimas lyginant su 2012 11 mėn. mamograma. Galutinai buvo nuspręsta imti biopsiją. Biopsijos metu irgi sako, kad tai fibrodenoma. Nors, kai atsuku "filmą" atgal, 2010 m. po chemijos, padarius kaulų scintigramą, buvo pažymėta medžiagos kaupimasis kairės pusės minkštuosiuose audiniuose. Tuomet darė adatinę biopsiją (nepakako medžiagos), ultragarsą, bet nieko nerado. O dabar vėl šalino limfmazgius. Paaiškės po ištyrimo, kas juose, bet faktas, kad pražiūrėta (ir vėl?!).
Tai tokia mano istorija. Tokie dalykai stipriai trenkia per smegeninę. Bet vistiek tikiu, kad išsikapstysiu. Labai sunku, tačiau reikia kažkuo tikėti. Man dar reikia 20 metų, vaikus turiu užauginti.
Sėkmės visiems. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2013 07 08, 14:43)
Sveiki 4u.gif
Aš vėl po operacijos. 2010 m. buvo pirma operacija, dabar kitą krūtį operavo. Laukiu rezultatų, nuo to priklausys gydymas.
Kažkaip stipriai klinikose šlubuoja diagnostika. Pati užsičiuopiau darinuką kovo mėn. Nors per 3 m. buvo daryta ir mamogramos ir ultragarsai, nieko nematė. Dabar siuntinėjo mane "nuo tamošiaus pas keipošių"beveik 8 savaites. Radiologė užtikrinta buvo, kad tai ne v... - pieno liaukos padidėjimas lyginant su 2012 11 mėn. mamograma. Galutinai buvo nuspręsta imti biopsiją. Biopsijos metu irgi sako, kad tai fibrodenoma. Nors, kai atsuku "filmą" atgal, 2010 m. po chemijos, padarius kaulų scintigramą, buvo pažymėta medžiagos kaupimasis kairės pusės minkštuosiuose audiniuose. Tuomet darė adatinę biopsiją (nepakako medžiagos), ultragarsą, bet nieko nerado. O dabar vėl šalino limfmazgius. Paaiškės po ištyrimo, kas juose, bet faktas, kad pražiūrėta (ir vėl?!).
Tai tokia mano istorija. Tokie dalykai stipriai trenkia per smegeninę. Bet vistiek tikiu, kad išsikapstysiu. Labai sunku, tačiau reikia kažkuo tikėti. Man dar reikia 20 metų, vaikus turiu užauginti.
Sėkmės visiems. 4u.gif

Edme laikykitės 4u.gif Kažkaip sunku skaityti, kai "senbuvės" sugrįžta su nelinksmom naujienom...taip norisi tikėti, kad kartą įveikus nebeteks vėl susidurti su tom pačiom ligom. Matau, kad maži jūsų vaikučiai, tai linkiu du kartus po dvidešimt metų, o ir dar keli nepamaišys bigsmile.gif .O kokiam mieste ta diagnostika tokia nevykusi?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Noriu prisijungti prie jusu pokalbiu verysad.gif Mamai kiausidziu vezys III stadija, isoperavo, iseme gimda,kiausides, taukine, isplites dubens srityje. Dabar siulo sanatorija, o po jos chemija. Mama sanatorijos nenori, nori geriau atsigauti savo namuose. Uzsiregistravome pas chemoterapeuta Cesa, kazin kokie atsiliepimai apie ji? Esame visi pasimete, nezinome ko griebtis, kaip mamai palengvinti sita nelengva laukianti kelia. Mama dar gana jauna 60 metu, gyvenime niekuo nesirgusi, jokios operacijos neturejusi. Gal galite atsiliepti kas sirgo ar slauge kiausidziu veziu sirgusi zmogu , labai reikia paprastu kasdienisku patarimu, ka kaip toliau daryti. Kaip padeti kuo greiciau atsigauti po chemiju, ka vartoti, ko ne g.gif Labai myliu savo mama ir noriu jai labai labai padeti sioje sunkioje kovoje.
Atsakyti
QUOTE(viltelėė @ 2013 07 08, 18:17)
Laba diena 4u.gif  Noriu prisijungti prie jusu pokalbiu verysad.gif  Mamai kiausidziu vezys III stadija, isoperavo, iseme gimda,kiausides, taukine, isplites dubens srityje. Dabar siulo sanatorija, o po jos chemija. Mama sanatorijos nenori, nori geriau atsigauti savo namuose. Uzsiregistravome pas chemoterapeuta Cesa, kazin kokie atsiliepimai apie ji? Esame visi pasimete, nezinome ko griebtis, kaip mamai palengvinti sita nelengva laukianti kelia. Mama dar gana jauna 60 metu, gyvenime niekuo nesirgusi, jokios operacijos neturejusi. Gal galite atsiliepti kas sirgo ar slauge kiausidziu veziu sirgusi zmogu , labai reikia paprastu kasdienisku patarimu, ka kaip toliau daryti. Kaip padeti kuo greiciau atsigauti po chemiju, ka vartoti, ko ne g.gif Labai myliu savo mama ir noriu jai labai labai padeti sioje sunkioje kovoje.

Mano mama praejo visą šitą kelia. Ir dabar sunkiai skinas. Šiandien padarė markerį 125 verysad.gif . Vėl laukia magnetinis rezonansas.
Aš siūlyčiau mamą įkalbėti važiuoti į sanatoriją. Mano mam bent po jos labai sutvirtėjo ir atsigavo.
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2013 07 08, 14:43)
Sveiki 4u.gif
Sėkmės visiems. 4u.gif

Kaip gerai pažįstama situacija. Todėl kaip tik galedama pati imuosi visko kas tik įmanoma. Privačiai tikrinausi ir tikrinuosi, ieškau naujausiu gydymo budu. Taip, gaila, taciau situacija Lietuvoje yra tokia kokia yra. Manau, kad dėl šeimos gydytoju, pirmiausia, nekompetencijos, abejingumo jauniems žmonėms tiesiog praziopsomos ypatingai pavojingos ligos(pazistu ne viena tokį ligoni, skaiciuoju tokius atvejus jau desimtimis). O svarbiausia, kad ir toliau vyksta lygiai tas pats-žmones kreipiasi i gydytojus su nusiskundimais, o jauniems zmonems daugumai seimos gydytoju ne i galva nesauna atlikti išsamią apziura, deja.
Edme, man irgi reikia 20 metu, kad vaikucius paruosciau gyvenimui, kad susiformuotu ju normalus psichologinis stuburas, kad, oi, kiek daug aš noriu jiems duoti. Todėl kiekviena laisva minutę skiriu jiems, is paskutiniu jėgų juos mokau, aiskinu ivairias gyvenimiskas situacijas, supazindinu su kultūra, istorija, žmogaus vystymusi, pojuciais ir viskuo viskuo viskuo. Pasiziuriu i kitas mamas, kurios tuos 20 metu įsitikinusios, kad turi ir suprantu, kad ir aš turbut būčiau kazkuo panasi i jas-kai vaikai su savo klausimais nevisada sulaukia atsakymu, isiklausymu, kai noretusi daugiau laiko skirti sau, kai einant i parodas, koncertus, baletus ir t.t. eiti be vaiku. O dabar aš esu suinteresuota padaryti daugiau nei galima tikėtis. Ir aš esu tokia laiminga.
Atsakyti
Edme,
laikykitės, stiprybės jums. Įsivaizduoju, kaip trenkia per galvą, kai jau viltis beveik realybė patapo. O kuri jums stadija buvo prieš tai nustatyta? Ir kokiam mieste esate?
reiškia reikia lipt ant galvos gydytojams, oi, reikia. Man nė metai nepraėjo, o jau varo sekantį tikrinimą darytis po 6 mėn, aš, aišku, neklausau.... užsiregistravau rugpjūčiui. Praeita echoskopija buvo pas J.Vitko - labai nevykusi. Scintigramos nedarė niekada. O jums darė markerius? Jei taip, tai ar jie nerodė jokių pokyčių?
Nors ką čia... aš per metus IIIst prisiauginau anot jų, bet vis įtarimas, kad pražiopsojo...
Edme, jei teisingai supratau, kad niekas neaišku, tyrimai po operacijos dar be atsakymo?

miau, o jūsų mamytei, kuri buvo st.? Ir per devynis metus nieko įtartino gydytojai nepastebėjo, jokių įtarimų nebuvo dėl kepenų? Kokiam mieste gyvenate? Stiprybės jums.

viltele, stiprybės, kantrybės. Čia tikiuos rasite patarimų, yra praėjusių tą patį kelią.
Atsakyti