Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 40

QUOTE(emilly @ 2013 06 29, 11:33)
Grazaus savaitgalio visoms  4u.gif
user posted image

dinute ir as nezinau kuri tu ten ?  g.gif

sveikos rasau visoms kas nori i kompanija prisijungti kaip atrodau smile.gif mano profilio nuotrauka su nuo saules akiniais ,sviesiai melina palaidine ir prie juros.
Atsakyti
Aš radau ir išsiunčiau kvietimą, ateis nuo R.K.
Atsakyti
Sveika Dina,

Ir aš išsiunčiau (nuo ....Ag mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2013 06 28, 13:51)
Tikrai ne pusę metų  schmoll.gif  mano vyrui metastazės kepenyse  verysad.gif  gruodį bus trys metai, kai atrado tą nelabąjį  verysad.gif

Kiek teko girdėti, metastazės kepenyse nėra jau taip blogai. Esmė ta, kad šiuolaikinė medicina sugeba "atkurti, atauginti" kepenis. Vieną atvejį tikrai žinau, kaip vyrukui kažkur Ukrainos klinikoj "ataugino". dabar dar vienas pažįstamas ruošiasi ten važiuoti. Kaina 15 000 eurų. Pranešiu kaip seksis, nes gydymas užtrunka
Atsakyti
VyteVytule, kaip laikais?
Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2013 06 28, 13:51)
Tikrai ne pusę metų  schmoll.gif  mano vyrui metastazės kepenyse  verysad.gif  gruodį bus trys metai, kai atrado tą nelabąjį  verysad.gif

Tikrai per puse metu zmogaus nebera,nes jai plaukiojo kepenyse nezymus....bet kai pradejo chemoterapiju kursa,tie didieji ,pagrindiniai davesi gydomi,bet deja kepenyse tie plaukiojantys sukilo nepagydomai.
Manau kiekvienam zmogui yra skirtingai ir individualu.Sakau ,kaip yra.Jai buvau pagrindiniu v.... keliose vietose.Uztai nelyginkite savo atvejo verysad.gif
Atsakyti
Labukas,

na ka , man metastazes dar ir kepenyse verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(emilly @ 2013 07 03, 10:19)
Labukas,

na ka , man metastazes dar ir kepenyse  verysad.gif

O ka gydytojai sako?

Laikykites, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2013 07 02, 22:42)
VyteVytule, kaip laikais?

Labutis! Praeita ketvirtadieni sulasino ketvirtaja. Hemoglobinas pries ja buvo 97. Uz tai leukocitu-19(zemutines normos riba 4). Tai del to, kad diena pries gavau Neupogen'o porcija. Taigi, savijauta-siaip sau. Silpnumas, nuovargis, pykinimas, neuropatija... Standartas tarpuose tarp chemiju. O dar supanikavusi buvau del pasirodziusio kraujo ismatose. Po gydytojo apziuros bei tyrimo rezultatu nusiraminau-isanges iplesa. Plius aptikau kazkoki darinuka makstyje. Vienu zodziu-lazeriu pasalino ji, pasirodo, is kazkoks senu laiku tik dabar islindes i pavirsiu kresulys ir cistele. Tad, kiek imanoma tarpuose tarp vizitu pas gydytojus ilsiuosi, miegu, atgaudineju jegas.
O kaip pacios savijauta, nuotaikos? Labai dziaugiuosi, kad operacijos rezultatai dziugus ir dabar gali pilnu tempu irtis i prieki.
Atsakyti
QUOTE(emilly @ 2013 07 03, 09:19)
Labukas,

na ka , man metastazes dar ir kepenyse  verysad.gif

Emilly, laikykites. Kuo toliau, tuo labiau linkstu manyti, kad onkologija labai stipriai susijusi su musu psichologija: nervu sistema=imunine sistema=ligos. Man tai paaiskina tuos atvejus, kai liga pasitraukia netbtais atvejais, kai gydytojai nuleidzia rankas. Ir mokslininkai tuos isgijimus sieja su imunitetu. Zmogaus imunine sistema yra pajegi susitvarkyti, tik, kad susidurus su onko diagnoze, liga uzvaldo visa pasamone. Nors samoningai visa tai suprantame, kad reikia dziaugtis gyvenimo teikiamais malonumais paliekant kuo maziau pasamoneje erdves ligai, bet praktiskai tai labai sunki uzduotis. Bet tikiu, kad labai norint, tai imanoma. Emilly, dar karta, vidines stiprybes!
Atsakyti
Turiu nedidelį klausimėlį, atsiprašau jei apie tai buvo kalbėta, bet labai neturiu laiko skaityti visos temos.
Po spinduliuotės labai sudirgusi oda. Kuom galima tepti?
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2013 07 03, 09:54)
Turiu nedidelį klausimėlį, atsiprašau jei apie tai buvo kalbėta, bet labai neturiu laiko skaityti visos temos.
Po spinduliuotės labai sudirgusi oda. Kuom galima tepti?

sveika as tai tepiau saltalankiu aliejum,tai visai gerai buvo.
.
Atsakyti