Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 40

Sveikos merginos,
siandien ryte padare kontrolini KT,lauksiu atsakymo.Gulejau kol dare ir meldziausi,kad tik viskas butu i gera puse..Antra diena maziau degina,tai labai noriu tiketi,kad nelabasis traukiasi ax.gif Geriau jauciuosi ir gyvenimas atrodo toks nuostabus ... wub.gif

QUOTE(BrAiVa @ 2013 06 25, 17:45)
Emily, bandykit nukreipt mintis, kad ir kaip sunku, kad ir kaip skauda. proto galia visagale thumbup.gif

mano vyrui blakstienos ir plaukai jau sviesiu pukeliu trumpuciu auga. toks juokingas eziukas smile.gif
laukiam liepos 3 atsakymu del kaulu gabliuko meginio ir PET.

Aciu smile.gif Linkiu paciu palankiausiu rezultatu 4u.gif

QUOTE(braske01 @ 2013 06 26, 10:59)
tad ir atejau pranesti kad pas mus viskas puiku, gyvwname iprastu gyvenimo tempu, seip jau pamirsom, kad vyras turi sia bjaurati, visa tai atrodo kaip blogas sapnas,... vienu zodziu dziaugemes gyvenimu. 4u.gif

Emily, dziugu girdeti, kad geriau jautiesi ir kad kraujukas geras, taip ir toliau ir tikiu kad ir tu greit iveiksi ta veziuka ir galesi pailseti kaip ir mes. 4u.gif

Kaip dziugu girdeti thumbup.gif
Ir as tikiu smile.gif Kad ir kaip naiviai ir kvailai skambetu ,tikiu visa sirdimi,kad galiu iveikti ir 4 st nelabaji ax.gif

QUOTE(nida44 @ 2013 06 26, 12:30)
Skauda, nes degina, įsivaizduok, kad nusideginai pirštą ir dar kasdien jį vis pavilini, čia juk gyva mėsa, todėl ir traukia, ir maudžia, ir degina. Užtat labai svarbu drėgmė.

nidute aciu tau 4u.gif ir ka as be taves ir daugeliu kitu nuostabiu zmoniu daryciau wub.gif

QUOTE(skorpe555 @ 2013 06 27, 15:54)
Isejo..... mano likimo drauge,taip liudna verysad.gif ,per puse menesio  ja taip .... verysad.gif Jai buvo krutineje,kauluose...visur jo.Liudna labai labai  verysad.gif

Labai liudna ...sunku man tokias naujienas skaityti ,uzuojauta verysad.gif

QUOTE(dina1 @ 2013 06 28, 13:42)
o as siandien dariausi pilvo echoskopa ir plauciu rentgena kolkas viskas gerai.dabar ramu iki sekancio tyrimo ax.gif

thumbup.gif Kaip gerai dinute,labai,labai dziaugiuosi uz tave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Polijana @ 2013 06 28, 15:07)
Sveikos, temele seku jau gan ilgai - aktualu ir informacijos gaunu tuo pačiu. Šeimoje turėjome ligonį, dabar vėl ta pati liga išlindo, bet nenoriu plėstis. Gal kas dėl genetiko informaciją pasidalintų, gal kuri darėsi tyrimus Vilniuje, pas ką geriau registruotis. Ir kokia kaina šio tyrimo (dėl v...genų mutacijos-atrodo taip, gal nenusikalbu)? Ačiū ir sveikatos VISIEMS 4u.gif

Neverta darytis to tyrimo,nes ir taip jau aisku ,kad yra genu mutacijos paveldejimas.
As norejua darytis,tai man gydytojas pasake neverta,nes tu jau sergi ir jau turi genu mutacijos paveldejima.Sako ismesi pinigus ,be reikalo,kaip i bala verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Polijana @ 2013 06 28, 14:07)
Sveikos, temele seku jau gan ilgai - aktualu ir informacijos gaunu tuo pačiu. Šeimoje turėjome ligonį, dabar vėl ta pati liga išlindo, bet nenoriu plėstis. Gal kas dėl genetiko informaciją pasidalintų, gal kuri darėsi tyrimus Vilniuje, pas ką geriau registruotis. Ir kokia kaina šio tyrimo (dėl v...genų mutacijos-atrodo taip, gal nenusikalbu)? Ačiū ir sveikatos VISIEMS 4u.gif

As dariausi genetini tyrima.Pas Janaviciu reikia kreiptis,Vilniuje santariskese.Siaip tai to tyrimo nemokamai nedaro,bet jeigu seimoje yra serganciu tai padarys.Jei reikia kontaktu tai isiveskit onkogenetikas R.Janavicius ir rasite ten visa informacija. Skorpe rase kad nereikia darytis genetinio,as manau mano atveju tai reikejo delto,kad pas mane mama ,mociute mire nuo vezio,o dabar as gydausi.O as auginu dukrele ir pas mane rado geno mutacija,tai dabar vesiu kai bus pilnamete dukra.Ir paprasciausiai ja istirs ir jei ras bus stebima,netaip kaip as nieko nezinojau ir nieks man nepatare,net i galva neatejo kad galima man buvo pasiziureti ta gena.Nes paga metus dar esu per jauna kad buciau profilaktiskai tikrinama...tai vat manau kad nepamaisytu pasidaryti jeigu aktualu,o ne siaip jei sugalvojot
Papildyta:
QUOTE(emilly @ 2013 06 28, 15:16)
Sveikos merginos,
siandien ryte padare kontrolini KT,lauksiu atsakymo.Gulejau kol dare ir meldziausi,kad tik viskas butu i gera puse..Antra diena maziau degina,tai labai noriu tiketi,kad nelabasis traukiasi ax.gif Geriau jauciuosi ir gyvenimas atrodo toks nuostabus ... wub.gif 
Aciu  smile.gif  Linkiu paciu palankiausiu rezultatu  4u.gif
Kaip dziugu girdeti  thumbup.gif
Ir as tikiu  smile.gif Kad ir kaip naiviai ir kvailai skambetu ,tikiu visa sirdimi,kad galiu iveikti ir 4 st nelabaji  ax.gif
nidute aciu tau  4u.gif  ir ka as be taves ir daugeliu kitu nuostabiu zmoniu daryciau wub.gif 
Labai liudna ...sunku man tokias naujienas skaityti ,uzuojauta  verysad.gif
thumbup.gif Kaip gerai dinute,labai,labai dziaugiuosi uz tave  smile.gif

emili kaip smagu girdeti,kad tau geriau tu net neisivaizduoji ir aisku reik tyketi kad viskas bus gerai.laikykis mes su tavimi.gal kurios facebook lankotes galim ten bendrauti,kas norit prasau prie manes prisijugt diana paulauskiene,kvieskit bendrausim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2013 06 28, 17:01)

Taip šeimoje serga, ginekologas patarė išsitirti mano labui, šalia dar ir kitos bėdos velkasi, tad manau bus tik į naudą. O čia reiktų pas šeimos gydytoją kreiptis siuntimo, jei šeimoje sergančių - dėl nemokamo tyrimo? Ar tiesiog skambintis ir vykti, susimokėti? Atleiskite, kad klausinėju, bet noriu iki galo viską sužinoti kaip, kas.
O gal kas žino, kiek tas tyrimas kainuoja? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Polijana: 28 birželio 2013 - 16:48
QUOTE(Polijana @ 2013 06 28, 16:42)

Taip šeimoje serga, ginekologas patarė išsitirti mano labui, šalia dar ir kitos bėdos velkasi, tad manau bus tik į naudą. O čia reiktų pas šeimos gydytoją kreiptis siuntimo, jei šeimoje sergančių - dėl nemokamo tyrimo? Ar tiesiog skambintis ir vykti, susimokėti? Atleiskite, kad klausinėju, bet noriu iki galo viską sužinoti kaip, kas.

As tai tiesiai jam paskambinau,bet siaip tai yra kontaktai ten pasiskambini ir uzsiregistruoji eile iki 3menesiu.o paskui pas seimos gydytoja paprasai siuntima,kad butu nemokamai.Matot as nezinau kokia ten pas jus padetis,as kai pati susirgau tai man nemokamai.geriausiai butu jums susiskambint su juo ir pasisnekethttp://genetika.vhost.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=53 imeciau jo kontaktus,pasiskambinkit ir susitarsit
Papildyta:
[quote=dina1,2013 06 28, 17:51]
[/quote]
As tai tiesiai jam paskambinau,bet siaip tai yra kontaktai ten pasiskambini ir uzsiregistruoji eile iki 3menesiu.o paskui pas seimos gydytoja paprasai siuntima,kad butu nemokamai.Matot as nezinau kokia ten pas jus padetis,as kai pati susirgau tai man nemokamai.geriausiai butu jums susiskambint su juo ir pasisnekethttp://genetika.vhost.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=53 imeciau jo kontaktus,pasiskambinkit ir susitarsit
[/quote]
http://genetika.vhos...=...7&Itemid=53
Atsakyti
[quote=dina1,2013 06 28, 17:52]

http://www.youtube.c...h?v=693cf_WHGzs visoms stiprybes ir sveikatos.siunciu grazia giesme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2013 06 28, 11:22)
Aisku.O as kitaip pagalvojau.Labai blogai kai kepenyse atsiranda ,gyvena zmogus tada jau neilgai verysad.gif kiek jai metu buvo?

Mano pusseserė susirgo prieš dvejus metus, gal balandžio mėnesį. Liga - tiesiojoj žarnoj. Jau kai operavo žarnyną, matė, kad yra mts kepenyse. Po to operavo kepenis du kartus, neseniai plaučius. Ji nieko nejautė nei kepenyse, nei plaučiuose. Ir dabar jaučiasi gerai. Gauna chemiją. Tikrinasi. Tikimės, kad bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Rudenė @ 2013 06 28, 19:06)
Mano pusseserė susirgo prieš dvejus metus, gal balandžio mėnesį. Liga - tiesiojoj žarnoj. Jau kai operavo žarnyną, matė, kad yra mts kepenyse. Po to operavo kepenis du kartus, neseniai plaučius. Ji nieko nejautė nei kepenyse, nei plaučiuose. Ir dabar jaučiasi gerai. Gauna chemiją. Tikrinasi. Tikimės, kad bus gerai.

tai vat ir sakau,kad gerai kai yra geru pavyzdziu
Atsakyti
As dariausi genetini tyrima.Pas Janaviciu reikia kreiptis,Vilniuje santariskese.Siaip tai to tyrimo nemokamai nedaro,bet jeigu seimoje yra serganciu tai padarys.Jei reikia kontaktu tai isiveskit onkogenetikas R.Janavicius ir rasite ten visa informacija.  Skorpe rase kad nereikia darytis genetinio,as manau mano atveju tai reikejo delto,kad pas mane mama ,mociute mire nuo vezio,o dabar as gydausi.O as auginu dukrele ir pas mane rado geno mutacija,tai dabar vesiu kai bus pilnamete dukra.Ir paprasciausiai ja istirs ir jei ras bus stebima,netaip kaip as nieko nezinojau ir nieks man nepatare,net i galva neatejo kad galima man buvo pasiziureti ta gena.Nes paga metus dar esu per jauna kad buciau profilaktiskai tikrinama...tai vat manau kad nepamaisytu pasidaryti jeigu aktualu,o ne siaip jei sugalvojot
Papildyta:

emili kaip smagu girdeti,kad tau geriau tu net neisivaizduoji ir aisku reik tyketi kad viskas bus gerai.laikykis mes su tavimi.gal kurios facebook lankotes galim ten bendrauti,kas norit prasau prie manes prisijugt    diana paulauskiene,kvieskit bendrausim 4u.gif

Facebooke radau 5 Dianas Paulauskienes. Nežinau kuri smile.gif Parašyk į až nuorodą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Druida @ 2013 06 28, 20:24)
Facebooke radau 5 Dianas Paulauskienes. Nežinau kuri smile.gif Parašyk į až nuorodą  drinks_cheers.gif

parasiau

Papildyta:
QUOTE(dina1 @ 2013 06 28, 20:29)

ar radai,laukiu prisijunk
Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2013 06 28, 21:43)
parasiau

Papildyta:

ar radai,laukiu prisijunk

Dina1 ir as Facebooke radau 5 Dianas Paulauskienes. Nežinau kuri Parašyk į až nuorodą.as ir noriu su jumis draugauti smile.gif
Atsakyti
Grazaus savaitgalio visoms 4u.gif
user posted image
emili kaip smagu girdeti,kad tau geriau tu net neisivaizduoji ir aisku reik tyketi kad viskas bus gerai.laikykis mes su tavimi.gal kurios facebook lankotes galim ten bendrauti,kas norit prasau prie manes prisijugt    diana paulauskiene,kvieskit bendrausim 4u.gif

dinute ir as nezinau kuri tu ten ? g.gif
Atsakyti