siandien ryte padare kontrolini KT,lauksiu atsakymo.Gulejau kol dare ir meldziausi,kad tik viskas butu i gera puse..Antra diena maziau degina,tai labai noriu tiketi,kad nelabasis traukiasi

QUOTE(BrAiVa @ 2013 06 25, 17:45)
Emily, bandykit nukreipt mintis, kad ir kaip sunku, kad ir kaip skauda. proto galia visagale
mano vyrui blakstienos ir plaukai jau sviesiu pukeliu trumpuciu auga. toks juokingas eziukas
laukiam liepos 3 atsakymu del kaulu gabliuko meginio ir PET.

mano vyrui blakstienos ir plaukai jau sviesiu pukeliu trumpuciu auga. toks juokingas eziukas

laukiam liepos 3 atsakymu del kaulu gabliuko meginio ir PET.
Aciu

QUOTE(braske01 @ 2013 06 26, 10:59)
tad ir atejau pranesti kad pas mus viskas puiku, gyvwname iprastu gyvenimo tempu, seip jau pamirsom, kad vyras turi sia bjaurati, visa tai atrodo kaip blogas sapnas,... vienu zodziu dziaugemes gyvenimu.
Emily, dziugu girdeti, kad geriau jautiesi ir kad kraujukas geras, taip ir toliau ir tikiu kad ir tu greit iveiksi ta veziuka ir galesi pailseti kaip ir mes.

Emily, dziugu girdeti, kad geriau jautiesi ir kad kraujukas geras, taip ir toliau ir tikiu kad ir tu greit iveiksi ta veziuka ir galesi pailseti kaip ir mes.

Kaip dziugu girdeti

Ir as tikiu

QUOTE(nida44 @ 2013 06 26, 12:30)
Skauda, nes degina, įsivaizduok, kad nusideginai pirštą ir dar kasdien jį vis pavilini, čia juk gyva mėsa, todėl ir traukia, ir maudžia, ir degina. Užtat labai svarbu drėgmė.
nidute aciu tau

QUOTE(skorpe555 @ 2013 06 27, 15:54)
Isejo..... mano likimo drauge,taip liudna
,per puse menesio ja taip ....
Jai buvo krutineje,kauluose...visur jo.Liudna labai labai 

Labai liudna ...sunku man tokias naujienas skaityti ,uzuojauta

QUOTE(dina1 @ 2013 06 28, 13:42)
o as siandien dariausi pilvo echoskopa ir plauciu rentgena kolkas viskas gerai.dabar ramu iki sekancio tyrimo