QUOTE(Muniukee @ 2013 06 23, 21:38)
Siandien mano tevelis iskeliavo... baigesi jo kancios sioje zemeje. Isejo ramiai, maldos buvo isklausytos... Stiprybes ir sveikatos visiems!..
Užuojauta
Papildyta:
QUOTE(lainauolla @ 2013 06 23, 23:49)
Nuosirdi uzuojauta...
Papildyta:
Labas vakaras visoms. Tikiuosi, visos judame i prieki ir ta parazita naikiname... Nepasiduokime. Kas del vaiku, kas del artimuju, del saves, del gyvenimo. Tiesiog nepasiduokim!
Siandien grizau is ketvirto chemijos kurso. Norejau paklausti jusu, kaip jus tvarkotes su blakstienomis? Na, bent jau tuo, kas like. Plaukuciu seniai pas mane jau nera, bet gelbsti skareles. Pasiziurejau, kad kabo vos kelios blakstienos

Itariu, ant dienu nebebus ne ju. O taip noretusi, kad jos butu...Gal kas rado iseiti? Internetas pilnas pasiulymu klijuoti, bet juk kasdien to nedarysi....
Man klijuoti blakstienas atrodė per daug sudėtinga. Aš naudojausi pieštuku. Bet ne juodu, o rudai juodu ar pilkai juodu. Nuo odos atspalvio priklauso. Ir apvesti ne visą akį. Ryškesni turi būti išoriniai kampučiai, o vidiniai, ypač apatinis, gali likti ir visai nedažyti. Ir būtinai išvedžioti specialia kempinėle (būna ant kito pieštuko galo), kad linija nebūtų aštri. Kai kam primenu, kad man trys trumpos blakstienos bebuvo likę, tai niekas netiki. Ir nuotraukose atrodau lyg su blakstienom. Optinė apgaulė. kas arti nosį prikiš, tas supras aišku. Paeksperimentuok