Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 40

QUOTE(Druida @ 2013 06 23, 10:00)
smile.gif
Papildyta:

Ne tik klausiau apie Pholgenzyma, bet ir beveik tris savaites sąžiningai gėriau. Deja Petrauskas buvo teisus. Pinigų mėtymas.  verysad.gif  Gerti mažiausiai po šešias tabletes per dieną, tai mėnesiui sunkiai 200lt užtenka. O pagerėjimo ne tik nebuvo, bet dar ir pablogėjo. Tinstu toliau. Jaučiu greit maldausiu, kad nupjautų.

Gal nuo tinimų padėtų DETRALEX...
Atsakyti
QUOTE(Rudenė @ 2013 06 23, 11:49)
Gal nuo tinimų padėtų DETRALEX...

Reiks pabandyti. Kaip tik ir kojas mėšlungis naktį traukia, net guzas ant blauzdos iššoksta. Jei krūtinei nepadės, tai bent kojoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Druida @ 2013 06 23, 11:01)
Reiks pabandyti. Kaip tik ir kojas mėšlungis naktį traukia, net guzas ant blauzdos iššoksta. Jei krūtinei nepadės, tai bent kojoms  biggrin.gif

Aš gėriau šį vaistą tik pradėjus tinti rankai. Prieš tai geriau sąžiningai pusę metų, prieš kokį dešimt metų, kai pradėjo tinti koja. Tas pats š... tik kitame puodelyje doh.gif .

O mėšlungis traukia nuo Mg trūkumo, gali tept kuo nori - nepadės, kol nesusibalansuos Mg. Ar mums jų galima vartoti, vėlgi konsultuokis pas gydantį onkologą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 23 birželio 2013 - 13:10
QUOTE(willow @ 2013 06 23, 13:07)
O mėšlungis traukia nuo Mg trūkumo, gali tept kuo nori - nepadės, kol nesusibalansuos  Mg. Ar mums jų galima vartoti, vėlgi konsultuokis pas gydantį onkologą.

drinks_cheers.gif
meslungis traukia ir del vandens trukumo, ypac vasara, nes daugiau prakaituojam.

taip pat gali buti ir kalio trukumas.
Atsakyti
Kai trūksta magnio ir būna tas mėšlungis. Po operacijų (ypač jeigu judintas žarnynas) blogiau pasisavinamos medžiagos iš maisto, dėl to vystosi visokie trūkumai trūkumėliai. Mėšlungiui pašalinti labai gerai diasporalis. Gydytojai jį rekomenduoja gerti nuolat, bet nematau prasmės. Geriu kas trečią/ketvirtą dieną arba iš vis kartą į savaitę, bet kai sutraukia mėšlungis, tada jau iš karto čiumpu pakutį. Su detralexu neverta net prasidėti, jo kitokia paskirtis 4u.gif

O dėl Pholgenzymo tai čia preparatas iš tos pačios grupės kaip Wobenzymas ir Wobe-mucos. Enzimai taip greitai neduoda gydomojo efekto, kaip norėtųsi. Apie jų poveikį labai daug diskutuota ankstesnėse temose.
Atsakyti
Siandien mano tevelis iskeliavo... baigesi jo kancios sioje zemeje. Isejo ramiai, maldos buvo isklausytos... Stiprybes ir sveikatos visiems!..
Atsakyti
QUOTE(Muniukee @ 2013 06 23, 21:38)
Siandien mano tevelis iskeliavo... baigesi jo kancios sioje zemeje. Isejo ramiai, maldos buvo isklausytos... Stiprybes ir sveikatos visiems!..

Dieve....uzuojauta is visos sirdies verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Muniukee @ 2013 06 23, 20:38)

Nuosirdi uzuojauta...
Papildyta:
Labas vakaras visoms. Tikiuosi, visos judame i prieki ir ta parazita naikiname... Nepasiduokime. Kas del vaiku, kas del artimuju, del saves, del gyvenimo. Tiesiog nepasiduokim!
Siandien grizau is ketvirto chemijos kurso. Norejau paklausti jusu, kaip jus tvarkotes su blakstienomis? Na, bent jau tuo, kas like. Plaukuciu seniai pas mane jau nera, bet gelbsti skareles. Pasiziurejau, kad kabo vos kelios blakstienos sad.gif Itariu, ant dienu nebebus ne ju. O taip noretusi, kad jos butu...Gal kas rado iseiti? Internetas pilnas pasiulymu klijuoti, bet juk kasdien to nedarysi....
Atsakyti
Užuojauta, Muniuke. Ramybės Tėveliui, stiprybės Jūsų šeimai.

QUOTE(lainauolla @ 2013 06 23, 22:49)
Siandien grizau is ketvirto chemijos kurso. Norejau paklausti jusu, kaip jus tvarkotes su blakstienomis? Na, bent jau tuo, kas like. Plaukuciu seniai pas mane jau nera, bet gelbsti skareles. Pasiziurejau, kad kabo vos kelios blakstienos sad.gif Itariu, ant dienu nebebus ne ju. O taip noretusi, kad jos butu...Gal kas rado iseiti? Internetas pilnas pasiulymu klijuoti, bet juk kasdien to nedarysi....

Man nebuvo iškritę, tik praretėjo gerokai, tad aš nedariau nieko. Mačiau, kad moterys pieštuku apsivedę šiek tiek ateina ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Muniukee @ 2013 06 23, 22:38)

Teilsisi ramybeje jusu tevelis,stiprybes jums verysad.gif
Atsakyti

Didziule uzuojauta Jusu seimai verysad.gif Teisiilsi ramybeje...
Atsakyti

Užuojauta
Papildyta:
QUOTE(lainauolla @ 2013 06 23, 23:49)
Nuosirdi uzuojauta...
Papildyta:
Labas vakaras visoms. Tikiuosi, visos judame i prieki ir ta parazita naikiname... Nepasiduokime. Kas del vaiku, kas del artimuju, del saves, del gyvenimo. Tiesiog nepasiduokim!

Man klijuoti blakstienas atrodė per daug sudėtinga. Aš naudojausi pieštuku. Bet ne juodu, o rudai juodu ar pilkai juodu. Nuo odos atspalvio priklauso. Ir apvesti ne visą akį. Ryškesni turi būti išoriniai kampučiai, o vidiniai, ypač apatinis, gali likti ir visai nedažyti. Ir būtinai išvedžioti specialia kempinėle (būna ant kito pieštuko galo), kad linija nebūtų aštri. Kai kam primenu, kad man trys trumpos blakstienos bebuvo likę, tai niekas netiki. Ir nuotraukose atrodau lyg su blakstienom. Optinė apgaulė. kas arti nosį prikiš, tas supras aišku. Paeksperimentuok mirksiukas.gif
Atsakyti