Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 40

QUOTE(emilly @ 2013 06 20, 10:46)
Labukas mielos likimo drauges,
tik dabar radau jegu ir laiko parasyti.Visoms daug stiprybes,sveikatos ir tikejimo  heart.gif
Truputeli atsigavau,jauciuosi geriau,tai galiu parasyti.Kiekviena diena dabar svitina plaucius,siaubingai isbere visa veida,kakla (tik nezinau ar nuo spinduliavimo ar nuo gaunamu hormoniniu vaistu),jau nebezinau ir kuo cia patepti galima butu ?  g.gif
O blogiausia ,kad jauciu labai dazna deginima,maudima,atrodo lyg degtu visas plautis  unsure.gif Gal kam irgi taip is jusu buvo?
Dar labai kankina nemiga,miegu kartais tik po 3 val,o taip noretusi issimiegoti  verysad.gif Gal kad tas deginimas vis kankina..net Lorafen nepadeda,tai isvis jo nebegeriu,apspangina daugiau nieko  blink.gif
Vis ieskau kuo cia sau dar galeciau padeti.
Bet savijauta tikrai geresne,nebedustu taip,galiu kazka nuveikti ir tai jau labai dziugina  smile.gif
Grazios visos dienos,aplink vistik esama tokiu nuostabiu zmoniu,kurie istiesia pagalbos ranka,Aciu visoms uz informacija uz pagalba cia ir asmeniskai  wub.gif

labai labai džiugiu, kad pagerėjo 4u.gif
Sveikato sveikatos ir dar kartą sveikatos 4u.gif

Pastebėjau Jūsų paraše, kad mūsų mažieji vaikučiai tokio pačio amžiaus bigsmile.gif
Asmeniškai man tai pats didžiausias gyvenimo varikliukas, kurs nė sekundei neleidžia pasiduoti 4u.gif
Atsakyti
Emilyt, laikykis, gerai, kad šioks toks pagerėjimas, vis lengviau tą sunkų gydymą ištvert. Dega plautis dėl to, matyt , kad švitina, nes man kai švitino tai buvo oda taip žiauriai užsidegus, kai tik laikykis. Skirtingos sritys, bet vistiek reakcija turėtų būt panaši. Čia daugiau gal Nida44 Tau galėtų patarti. Ardaug dar švitinimo seansų ištverti?

Nioliux,aš minėjau, kad lankiau masažiukus Limfedemos centre, čia taip skambiai vadinasi, bet yra tiesiog viena masažistė, kuri , nors ir prasčiau nei Voui, bet bent jau supranta ką daro: 860473033. Čia prie teatro arenos, kur Body Gym klubo patalpos. Kaina - 50Lt už masažą (Pirmą kartą duoda ir bintus, ir poroloną už papildomą kainą, bet žiauriai brangiai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 20 birželio 2013 - 09:35
QUOTE(Nioliux @ 2013 06 20, 10:08)
labai labai džiugiu, kad pagerėjo 4u.gif
Sveikato sveikatos ir dar kartą sveikatos 4u.gif

Pastebėjau Jūsų paraše, kad mūsų mažieji vaikučiai tokio pačio amžiaus bigsmile.gif
Asmeniškai man tai pats didžiausias gyvenimo varikliukas, kurs nė sekundei neleidžia pasiduoti 4u.gif

Aciu labai,tikrai taip,turiu uzauginti dukryte,ji man viskas wub.gif Noras gyventi neleidzia pasiduoti 4u.gif

QUOTE(willow @ 2013 06 20, 10:30)
Emilyt, laikykis, gerai, kad šioks toks pagerėjimas, vis lengviau tą sunkų gydymą ištvert. Dega plautis dėl to, matyt , kad švitina, nes man kai švitino tai buvo oda taip žiauriai užsidegus, kai tik laikykis. Skirtingos sritys, bet vistiek reakcija turėtų būt panaši. Čia daugiau gal Nida44 Tau galėtų patarti. Ardaug dar švitinimo seansų ištverti?

Na labai tikiuos,kad tas deginimas - svitinimo pasekme,nes kiek neramu unsure.gif O kiek dar liko,tai tiksliai nezinau,praejau apie 12 ,jei gerai suskaiciuoju,minejo ,kad 27 kartai turetu but,reiks pasiklaust kiek cia liko g.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emilly @ 2013 06 07, 20:39)
Labukas mano mielos likimo drauges,
grizau is ligonines,tik gaila mano zinios nelabai geros...
Daugybines galvos mts  verysad.gif
Esu kolkas soke,galvoje sumaistis,sirdyje didziulis skausmas.Nezinau nei ka galvoti,bandau kolkas susivokti ir rasti vilties,optimizmo.Kolkas tiek,reik dar susidelioti  mintis ir nusiraminti.
Aciu visoms,kurios rasete,linkejote,palaikete.Tikiuosi rytoj atsikelsiu sviesesne galvele ir pilna vel jegu ir optimizmo,viskas bus gerai  heart.gif

Tik svarbiausia neprarask optimizmo 4u.gif. Mano bendradarbė su augliu galvoje ir metastazėmis gyvena jau 8 metus, kartais geriau, kartais blogiau, bet gyvena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gebe: 20 birželio 2013 - 15:39
QUOTE(BrAiVa @ 2013 06 14, 09:17)
Gal galit atpasakoti Tikesiu istorija arba nurodyt kur pasiskaityti

Nera atskiros temos apie ja. Bet ji tikrai stebuklas. 4u.gif Ji vis tarsi is pelenu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 20 birželio 2013 - 23:06
QUOTE(emilly @ 2013 06 20, 09:46)
Labukas mielos likimo drauges,
tik dabar radau jegu ir laiko parasyti.Visoms daug stiprybes,sveikatos ir tikejimo  heart.gif

Dziaugiuosi uz tave,labai labai dziaugiuosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gebe @ 2013 06 20, 16:36)
Tik svarbiausia neprarask optimizmo 4u.gif. Mano bendradarbė su augliu galvoje ir metastazėmis gyvena jau 8 metus, kartais geriau, kartais blogiau, bet gyvena.

QUOTE(svajone* @ 2013 06 21, 00:33)
Dziaugiuosi uz tave,labai labai dziaugiuosi  wub.gif

Aciu merginos labai wub.gif

Tariu visoms labas rytas,noriu palinketi grazios dienos 4u.gif
Esu siandien visai be miego,o taip norisi issimiegoti,ech...
Atrodo kad kas butu ugni udeges mano plautyje unsure.gif o dar 16 kartu liko svitinti,jau baisu darosi kas ten taip dega unsure.gif
nidude,ar kitos mergaites,ar niekam nebuvo daugiau deginimo svitinimo metu?
Optimizmo neprarandu,stengiuosi kiek galiu sypsotis ir judeti smile.gif Paprasciausiai norisi issimiegoti rolleyes.gif
Atsakyti
Emilly, jūs šaunuolė, daugeliui mūsų pavyzdys esate thumbup.gif .o dėl miego, tai jei vieni vaistai nepadeda, gal kitokių pabandykite, juk miegas taip svarbu ir nuotaikai , ir optimizmui, ir sveikatėlei 4u.gif . Aš pati viso gydymo metu vartojau migdomuosius, buvo rekomenduoti Stilnox, pasitarkite su savo gydytoja. sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
Labas. mergaitės. Buvau šiandien pas reabilitologę. Sako parašysiu limfodrenažą rankai. Kai nuėjau, tai paaiškėjo, kad ten su mechanine rankove ir viskas. O tokio "masažo" kiek žinau mums negalima, visur apie tai rašo. Likau pasimetusi. Mankštos net nesiūlė. Gavau pati prašyti. Ir savaime aišku, kalba eina tik apie ranką. Krūtinei niekas negali padėti.
Kai paskaitau forumą, tai suprantu, kad šiuo metu mano bėdos vienos menkiausių. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Druida @ 2013 06 21, 12:47)
Labas. mergaitės. Buvau šiandien pas reabilitologę. Sako parašysiu limfodrenažą rankai. Kai nuėjau, tai paaiškėjo, kad ten su mechanine rankove ir viskas. O tokio "masažo" kiek žinau mums negalima, visur apie tai rašo. Likau pasimetusi. Mankštos net nesiūlė. Gavau pati prašyti. Ir savaime aišku, kalba eina tik apie ranką. Krūtinei niekas negali padėti.
  Kai paskaitau forumą, tai suprantu, kad šiuo metu mano bėdos vienos menkiausių.  4u.gif

Taip mums negalima aktyvinti kraujotakos .Buvau reabilitacijoje,tai operuotos vietos isvis nedare jokiu asazu,nes negalima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Druida @ 2013 06 21, 11:47)
  Kai paskaitau forumą, tai suprantu, kad šiuo metu mano bėdos vienos menkiausių.  4u.gif

Taip, Druida, tiek mažai kas suvokia apie tai, kas mums yra po operacijų ir kaip padėti. Kaip viena skyriaus vedėja pasakė, gyvybę jums išgelbėjo, tai šituos nepatogumus turit kentėt. Ir ,kai labai gerai pagalvoji, DUOK DIEVE, kad taip ir tebūtų, ne blogiau, ir kad tas piktasis negrįžtų.
Kaip laikotės per karščius? aš tai superbjauriai. O artėjančio škvalo slėgis tempia siūles, kyla spaudimas.
Atsakyti
QUOTE(emilly @ 2013 06 21, 07:23)
Aciu merginos labai  wub.gif

Tariu visoms labas rytas,noriu palinketi grazios dienos  4u.gif
Esu siandien visai be miego,o taip norisi issimiegoti,ech...
Atrodo kad kas butu ugni udeges mano plautyje  unsure.gif o dar 16 kartu liko svitinti,jau baisu darosi kas ten taip dega  unsure.gif
nidude,ar kitos mergaites,ar niekam nebuvo daugiau deginimo svitinimo metu?
Optimizmo neprarandu,stengiuosi kiek galiu sypsotis ir judeti  smile.gif Paprasciausiai norisi issimiegoti  rolleyes.gif

sveikute emily.O tu nemeginai su migdomaisiais issimiegoti?Ir jeigu tau taip degina tai gydytojai pasakyk gal padarys pertrauka.Laikau kumstelius uz tave
Papildyta:
QUOTE(willow @ 2013 06 21, 13:27)
Taip, Druida, tiek mažai kas suvokia apie tai, kas mums yra po operacijų ir kaip padėti. Kaip viena skyriaus vedėja pasakė, gyvybę jums išgelbėjo, tai šituos nepatogumus turit kentėt. Ir ,kai labai gerai pagalvoji, DUOK DIEVE, kad taip ir tebūtų, ne blogiau, ir kad tas piktasis negrįžtų.
Kaip laikotės per karščius? aš tai superbjauriai. O artėjančio škvalo slėgis tempia siūles, kyla spaudimas.

Sveikute.As tai tik ryte einu i lauka,vakare lekiu i soda.Siandien tai ziauriai karsta doh.gif .O ryt lekiu prie juros.Pasiimu dideli sketi ir sedesiu i jura kojas imerkus thumbup.gif praita vasara per chemija nieko nenorejau,tai dabar atsigriebsiu bigsmile.gif
Atsakyti