sveikos
Šventės jau ant nosies, tokios pavasariškos ir nežiemiškos. Bet kažkaip man jų niekas negadina, gal todėl kad ir laukimas toks ramus ir paprastas buvo
Dar kartą įsitikinau kokia didelė dovana -vidinė ramybė. Dabar kai ją vėl turiu, negaliu to neėvertinti. O dar mažosios vėjaraupiai mums suteikė galimybę pajusti ir tą išorine ramybe. Niekur per šventes nejudėsim, kad neužkrėsti kitų vaikučių. Nors aš labai tikiuosi, kad gabija užsikrės netrukus, tada vienu metu prasirgs ir bus ramu
BUvau sužavėta kalėdiniu renginiu Gabijos mokykloje
Tiek šilumos, tiek dėmesio, o mokytojų darbo kiek įdėta, buvau sužavėta. Gabija buvo snaigė, tai sukosi po visą salę laiminga su nuostabia snaigės suknele. Visas vaidinimas buvo pastatytas, nepaisant to, kad vaikai kai kurie nekalba, sedėjo vėžimėliuose, jie vistiek dalyvavo vaidinime pagal galimybes ir buvo papuošti kostiumais
Tikrai buvo nuostabi šventė
Mokytojų indelis tikrai nemažas. palyginus su darželiu labai skiriasi. Neturiu daug nusiskundimų tuo darželiu, bet visada jausdavau, kad tokie kaip Gabytė buvo šiek tiek apleisti tuo klausimu. Iš jų nieko perdaug nesitikėdavo. Man tada atrodė irgi tai normalu, bet kai pamačiau šiais metais savo panelę išpuoštą ir šokančią, ir visai neblogai kartojančią judesiukus, buvau apbstulbusi. Ir svarbiausia ji nebesigėdijo, nesimaivė kaip anksčiau, nes visi taip rimtai dirbo ir ruošė tą spektaklį kad ir ją matyt užkretė ta nuotaika
Ji jautėsi svarbi, ji jautėsi dalimi viso to spektaklio, tai taip akivaizdžiai matėsi, kaip ji didžiuyojasi tuo ką daro, net ašaras spaudė
Įsitikinau, kad klaidos nepadariau ją ten nuvedus
Jaučiausi tokia pakylėta po to renginio, kad žodžiais buvo sunku apsakyti.
Tiesa, Gabija dar mokinama kompiuteriu, nemanau, kad sveikų vaikų mokykloje jai leistų nors prisilieti prie jo