QUOTE(mylu-mylu @ 2013 05 21, 21:44)
labai dėkui už atsakymą ir padrąsinimą. Tikiuosi viskas bus gerai... nes vyro reakcija sužinojus riziką buvo vienareikšmiškai neigiama, o mano motiniška širdis kaip bebūtų sunku linksta kita linkme... O ta nežinomybės savaitė kol bus atliktas detalesni tyrimai varo į neviltį...
Tikiuos viskas bus gerai.Linkiu,kad jūsų leliukas būtų sveikas.
Mes sužinojome tik po gimimo,trečią dieną.po savaitės jau turėjome tikslų atsakyma,jog mūsų mažiukas gimė su DS.Buvo visko,savęs kaltinimo,gėdos jausmo,o jau ašarų tai beprotiškai daug.Niekam nelinkėčiau patirti šio jausmo...Tėvai turi džiaugtis vaikelio atėjimu,o nesielvartauti,kankinti savęs klausimais.Buvo šokas visiems,mums tėvams,broliui(neslepėm pasakėm iš karto)seneliams,visiems artimiems.
Po to sveikatos problemos kurios lydi ir iki šiol.Negalios tesimasis kas du metus(jausmas,kad vaikui per du metus ims ir dings DS)
Dabar jau geriau,bet vistiek skaudu.Labai mylime savo Mažiuką

atrodo kitaip ir būti negalėjo.Nei kai gimė ,nei dabar ir tikiuos nei vėliau.Jo atiduoti tikrai nesiruošiu...
BET žinau tikrai tik vieną.Jei medikai būtų pasakę laiku,kad vaikutis gali gimti neigalus.Tikrai būčiau nutraukusi Nėštumą.
Papildyta:
QUOTE(ingulite @ 2013 05 23, 09:44)
kAI MAN 12 SAV. ATLIKO KRAUJO TYRIMA BUVO IRGI ITARYMAS 111:1 kad vaikelis tures DS Antra karta 18sav atlikus kraujo tyrima rizika padidejo 50:1 Bet jau 5 menesius auginu visiskai sveika mergaite Todel nenusimink gal ir tau nepatvirtins. Jai butu patvirtine tikrai gimdyciau, nes cia yra mano vaikelis, o jis tobulas ar ne neturi reiksmies, net neisivaizduoju kaip galima 20sav laukti, svajuoti, mylieti, o paskui vienu mostu viska istrinti
Kokia jūs laiminga mama

labai džiaugiuosi ,kad jums nepasitvirtino.ir jūsų mažoji gimė sveika.
Būtų be galo sunku nutraukti nėštumą.Bet ir dabar nei mums tėveliams nei vaikučiui nėra lengva.Mūsų visuomenė dar nepasiruošusi priimti'' kitokius žmones''.