Trude, aš taip ir neišmokus teisingai sudėt indų į indaplovę, išmečiau ją lauk. Virtuvėj neturiu daug vietos, o ir šiaip ji man nelabai reikalinga pasirodė. Kadangi mėgstu pamirkyt rankas vandeny, o tai nuo to amžinai turiu problemų su manikiūru, tai man kažkaip ji pasirodė nelabai reikalinga .
Aš jau neskaičiuoju laiko, nelyginu jo su niekuo, nebent bendraamžiais gal tokiais pat vaikais su DS, o ir tai jau išmokau, kad jie dauguma skirtingi.
Labai pergyvenau kaip bus mokykloj. Juk jis toks žioplas, toks lėtas, toks nesavarankiškas, ant kojų normaliai stabiliai nestovi...
Ir žinot ką? Po 3 mėnesių ėjimo į pirmą klasę(jis klasėje sunkiausias ir silpniausias). Mokytoja man pasakoja, kaip jis jau muša vaikus, o tie jį laiko beveik leliuku ir tik juokiasi iš to, nereaguoja į jį rimtai. Prašiau mokytojos labai reaguoti ir bausti už tai.
Atėjęs į klasę iš ryto, jis pirmiausia puola sveikintis su stipriausiu ir išdykiausiu vaiku. Dukra juokiasi, sako, kad jis nori būti "kietas"...
Labai saugau savo telefoną, bet vistiek nugriebia kartais. Niekas nieko nemokė ir specialiai nerodė kaip reikia siūsti SMS.
Tai jau keletas draugių gavo po puokštę tuščių žinučių. Kol dukrai nepasiuntė, tol nežinojom apie naują "pasiekimą"
Taip kad viskas savu laiku ankščiau ar vėliau darys kažkiek, o kiek darys - tiek bus gerai
O dė tų draugės palyginimų nesiskaudink taip. Tiesiog pasigirti stenkis tiem kas supranta, ir kita dukryte.
Aš aplamai pakeičiau visas drauges, tai nėr problemos . Liko tik viena, iš senesnių laikų, kuri mane supranta. Ir kas įdomiausia - dar geriau jaučiuosi, nei jas turėjau(pasirodo ne tokios jos čia jau ir geros buvo)
Taip kad nėr to blogo, kas neišeitų į gerą.
Labai džiaugiuosi Tavo Gabija
Šaunuolė mergaitė.
Mano Linas nė lėkštės iki kriauklės nenuneša.
Neapsirengia dar pats.
Į tualetą dar reikia nuvesti ir pastovėti, kad "nepaskandintų" vonios...
Nu ir kas? Visai nesuku dėl to galvos.
Ateis laikas - išmoks.
Bet už tai - mes pirmokai . Sudėtingai, su klasiokų pagalba, bet įsiliejom į mokyklą.
QUOTE(maža mazgė @ 2014 02 06, 11:39)
Neturite galimybės įsigyti? Mes pačią mažiausią susimontavę, nes virtuvėlė maža, gaunas vis tiek kažkiek rankomis plauti, bet ir indaplovę pilną kas vakarą jungiu. Kas odelei?
Oi jau nebeįsivaizduoju savio gyvenimo be jos Aš apskritai labai mėgstu daiktus kurie taupo mano energiją ir laiką: indaplovę, kombainą virtuvinį, visokius mikserius, O dabar dar puodą stebuklą nusipirkau, tikrai galėčiau jį išbučiuoti, nes plovą verdu, troškinius, omletą, košes bei mėsą kepu skaitydama knygą Dra laaaabai noriu džiovyklės, mano svajonė.
QUOTE(trude @ 2014 02 06, 15:28)
Oi jau nebeįsivaizduoju savio gyvenimo be jos Aš apskritai labai mėgstu daiktus kurie taupo mano energiją ir laiką: indaplovę, kombainą virtuvinį, visokius mikserius, O dabar dar puodą stebuklą nusipirkau, tikrai galėčiau jį išbučiuoti, nes plovą verdu, troškinius, omletą, košes bei mėsą kepu skaitydama knygą Dra laaaabai noriu džiovyklės, mano svajonė.
aga Trude, aš irgi jau neįsivaizduoju namų be šitų aparatų (nors aišku reikėtų ir gyventum). Džiovyklė neapsakomas gėris - aš kadangi turiu keturis vyrus namie, o trim iš jų rūbus reikia keisti praktiškai kiekvieną dieną( turiu omenį megztiniai, kelnės, (nekalbu apie apatinius) ir būna savaičių kad ir žieminius kombenzonus skalbiam vakare, kad ryte galėtų eit į daržiuką, bo grįžta išsivolioję žemėse ), plius futbolo treniruočių apranga, baseino apranga.. Na žodžiu skalbimo netrūksta.. tai prieš metus iškaulinau džiovyklę, nes ištisinė krūva skalbinių jau erzindavo iki negalėjimo Tai va, Jei tik turit galimybę - jamkit Laiko susitaupo be galo daug, plius lyginti nereikia... Žodžiu gėris Na va pabuvau reklamos agentė
QUOTE(maža mazgė @ 2014 02 06, 10:39)
Neturite galimybės įsigyti? Mes pačią mažiausią susimontavę, nes virtuvėlė maža, gaunas vis tiek kažkiek rankomis plauti, bet ir indaplovę pilną kas vakarą jungiu. Kas odelei?
oi, pas mus cieli 14 kv virtuvėj, bet laukiu savų namų nenoriu į šituos kišti pinigų, kai niekam nieko nereikia, tai bereikalingos išlaidos būtų
aš pati turiu žvynelinę paveldėjusi, neseniai visus delnus buvau iki kraujų nusikasiusi ačiū D, praėjo.
Mes taip pat turim indaplove... Nėra ji man taip gyvybiškai reikalinga, bet kas tiesa, tas ne melas - laiko sutaupo nemažai Dar viena priezastis - esu gan alergiškas ir labai jautria oda turintis žmogus - tai man kuo mazesnis ranku kisimas i vandeni padeda apsieiti nuo nuolatinio drekinimo ir gydymo.
O kokia dziovykle naudojate? Jau kuris laikas susimastau, kad gal verta toki daikta tureti, bet aplinkoje niekas neturi tai ir rekomendaciju negirdejau. Bet pasidare idomu.
Papildyta:
oi kokios "pažįstamos" bėdos. Ką naudojate kai užklumpa šitos bėdos?
QUOTE(agnyteee @ 2014 02 06, 15:44)
aga Trude, aš irgi jau neįsivaizduoju namų be šitų aparatų (nors aišku reikėtų ir gyventum). Džiovyklė neapsakomas gėris - aš kadangi turiu keturis vyrus namie, o trim iš jų rūbus reikia keisti praktiškai kiekvieną dieną( turiu omenį megztiniai, kelnės, (nekalbu apie apatinius) ir būna savaičių kad ir žieminius kombenzonus skalbiam vakare, kad ryte galėtų eit į daržiuką, bo grįžta išsivolioję žemėse ), plius futbolo treniruočių apranga, baseino apranga.. Na žodžiu skalbimo netrūksta.. tai prieš metus iškaulinau džiovyklę, nes ištisinė krūva skalbinių jau erzindavo iki negalėjimo Tai va, Jei tik turit galimybę - jamkit Laiko susitaupo be galo daug, plius lyginti nereikia... Žodžiu gėris Na va pabuvau reklamos agentė
O kokia dziovykle naudojate? Jau kuris laikas susimastau, kad gal verta toki daikta tureti, bet aplinkoje niekas neturi tai ir rekomendaciju negirdejau. Bet pasidare idomu.
Papildyta:
QUOTE(sourit @ 2014 02 06, 16:52)
oi, pas mus cieli 14 kv virtuvėj, bet laukiu savų namų nenoriu į šituos kišti pinigų, kai niekam nieko nereikia, tai bereikalingos išlaidos būtų
aš pati turiu žvynelinę paveldėjusi, neseniai visus delnus buvau iki kraujų nusikasiusi ačiū D, praėjo.
QUOTE(Vvarliokas @ 2014 02 06, 16:29)
dabar žinokit atradau, juokingai gal nuskambės, bet Avon platinamoj kompanijoj kūno kremą su arganu. kažkaip pažystama išsišnekėjo, kad vyro bendradarbiui, su tokiom pačiom problemom labai padėjo jos plaukų aliejus su arganu tikrai po kelių kartų pasitepus oda pagražėjo, nebeliko tokio sausumo, praėjo visas šerpetojimas
esu prieš vaistus žmogus, tuo labiau kai kažkokiais specialiais tepalais galima tik savaitę maždaug tepti.. dar turiu exipial, bet jis nelabai padeda.
QUOTE(agnyteee @ 2014 02 06, 15:44)
jo, mes ir skalbiam beveik kas naktį, ir tie skabiniai jau tiesiog žudo, namie vietos nedaug, tai miegamajam jie ir džiuista Kol dar šla[pi tai dar nieko, o kai padžiūsta tai vienos dulkės, nes kartais džiūsta ilgai, kol visai išdžiūsta, o paskui tokie kieti. kadangi gabijos odelė labai jautri nenaudoju vandens minkštiklių, o actą, tai dar jie ir kvapą įgauna ilgai džūdami tai labai to daikto noriu
Papildyta:
QUOTE(sourit @ 2014 02 06, 21:47)
dabar žinokit atradau, juokingai gal nuskambės, bet Avon platinamoj kompanijoj kūno kremą su arganu. kažkaip pažystama išsišnekėjo, kad vyro bendradarbiui, su tokiom pačiom problemom labai padėjo jos plaukų aliejus su arganu
Gal ir gabijai tiktų
QUOTE(sourit @ 2014 02 06, 16:52)
Tada suprantama
O dėl odos užjaučiu Lyg ir taip rūpesčių nepakaktų...
Aš buvau Kangalo žuvelių procedūroje kojoms ir man administratorė sakė, kad šios žuvelės labai gerai gydo žvynelinę. Jos nuvalgo negyvas odos ląsteles ir kartu jų seilės turi kažkokį gydomąjį poveikį. Pasidomėk
maža mazge, kažką pražiopsojau ...
Turit saulytę?
Kažkaip neužfikasvau
Kaip sekasi?
Turit saulytę?
Kažkaip neužfikasvau
Kaip sekasi?
Užsisakiau tą kremą su arganu, dabar laukiu, gal gi padės
Sviesi spalva, turiu prašymą Jei kas nors vyktų pas jus Kaune kas liečia mūsų vaikučius, pranesšk, aš visai norėčiau sudalyvauti, ir susitikti akis į akį
Sviesi spalva, turiu prašymą Jei kas nors vyktų pas jus Kaune kas liečia mūsų vaikučius, pranesšk, aš visai norėčiau sudalyvauti, ir susitikti akis į akį
QUOTE(sviesi spalva @ 2014 02 08, 10:45)
maža mazge, kažką pražiopsojau ...
Turit saulytę?
Turit saulytę?
Turime, Dovyduką
Gerai sekasi, augame, po biškį tobulėjame.
Aš fb daugiau sėdžiu, todėl ir neužfiksavot
Šaunuoliai, tobulėkit
Papildyta:
Trude, būtinai parašysiu. Ir aš labai noriu jus pamatyti gyvai. Vasarą negalėjau atvažiuoti į tą susitikimą, bet ateinančią vasarą labai stengsiuosi, kad sudalyvautume. Žadam daryt poros mėn laikotarpyje Kaune. Būtinai paskelbsim ir čia, ir FB
Papildyta:
Trude, būtinai parašysiu. Ir aš labai noriu jus pamatyti gyvai. Vasarą negalėjau atvažiuoti į tą susitikimą, bet ateinančią vasarą labai stengsiuosi, kad sudalyvautume. Žadam daryt poros mėn laikotarpyje Kaune. Būtinai paskelbsim ir čia, ir FB