Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Vvaliok, išaugs. Tik dabar tai suprantu(bandau suvokt, nes mano kitaip) kaip sunku. Mačiau Tavo kibirkščiuką, o jei dar ir brolis toks aktyvus - užuojauta. Bet tai mama - graži liekna, ne tai kai aš biggrin.gif
Atsiras tas suvokimas su laiku. Bet koks jis pas tave savarankiškas blink.gif mum slėptis po žaliais lapais
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2014 02 03, 15:39)
Tau sunku tik sužiūrėt, apkabint, su visais pakalbėt, o jau apie namų ruošą - nebekalbu. Stenkis pailsėt, pamiegot, keliom valandom ištrūkt nors į kiemą. Tada grįžti vėl namo "lengvesne galva". Man tai padeda

Dieve esu gimusi žiemą,o šalčio paniškai nepernešu.norėčiau gyventi kur visus metus ir 24 val.per parą šviečia saulė.Aš SAULĖS vaikutis.NE,NE,NE dabar į kiemą nenoriu.

Sustingstu iš karto lauke....Galėčiau kaip lokiai žiemą pramiegoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulytes @ 2014 02 03, 14:45)
Dieve esu gimusi žiemą,o šalčio paniškai nepernešu.norėčiau gyventi kur visus metus ir 24 val.per parą šviečia saulė.Aš SAULĖS vaikutis.NE,NE,NE dabar į kiemą nenoriu.

Sustingstu iš karto lauke....Galėčiau kaip lokiai žiemą pramiegoti  mirksiukas.gif

Aš irgi šiltakraujis gyvūnas - stengstu šiukšles į konteinerį nešdama blush2.gif
Atsakyti
ir aš gimiau žiemą. Bet karščių tai "nepernešu". Jau man lietuviška žiema, su sniegeliu - super, tik kad kieme ant įvažiavimo nesnigtų, kad kast nereiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulytes @ 2014 02 03, 13:37)
Super energetinis berniukas  wub.gif Jo isivaizduoju sėdintį Justuką  biggrin.gif
Eglute save aš myliu  g.gif bet lepinti tikrai jau seniai nustojau.Tai ir mastau,kad gal jau laikas save prisiminti  mirksiukas.gif

myli tu save,bet per mazai 4u.gif 4u.gif 4u.gif manau ta kiekviena mama supranta,kiek laiko duodam sau smile.gif o man patinka ziema,kai daug sniego ir nesalta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2014 02 03, 14:44)
Vvaliok, išaugs. Tik dabar tai suprantu(bandau suvokt, nes mano kitaip) kaip sunku. Mačiau Tavo kibirkščiuką, o jei dar ir brolis toks aktyvus - užuojauta. Bet tai mama - graži liekna, ne tai kai aš biggrin.gif
Atsiras tas suvokimas su laiku. Bet  koks jis pas tave savarankiškas blink.gif mum slėptis po žaliais lapais

tai aišku, kad išaugs 4u.gif Kur gi mes dingsim neišaugę? mirksiukas.gif
Savarankiškas, nes mama nespėja paskui du bėgti, o dar trečia daug vyresnį turiu (MB) lotuliukas.gif Ir visiems reikia tos mamos doh.gif Tai fiziškai visų apeiti negali - todėl ir gauna savarankiškumo dozės - visa mano vyrija blush2.gif Is kitos pusės - tai labai gerai - pratinu prie minties, kad tai jus mane ant ranku turit nesiot... mylet ir branginti.. kol kas gi viena mergiote namuose lotuliukas.gif
Atsakyti
tai va mamos - einam atostogų. Siūlau kavos po puodelį virtualiai biggrin.gif tik nemoku gražaus paveisliuko įdėt. Gal kas pagelbės mirksiukas.gif ?
Papildyta:
O kas blogiausia pas mane - aš spėju paskui visus tris lotuliukas.gif . Va čia didžiausia bėda verysad.gif . Jie - visi neasvarankiški. Šuva - ir tas išlepintas, ne bet ką ėda
Atsakyti
Laisvai mamytės vaišinkitės 4u.gif
user posted image

o cia mazytis priedas nuo manes , kad liudna nebutu wink.gif
http://www.youtube.c...h?v=qJP52UoCY1Q
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vvarliokas: 03 vasario 2014 - 13:59
Rašausi į kursus pas Tave Vvarliok. Kaip save mylėt. Jau vien galvojimas Tavo man labai prie širdies biggrin.gif
Papildyta:
ai kaip skanu, dėkui wub.gif
Papildyta:
Zuikuli, 2saulytės jungiatės į kursus? biggrin.gif
Atsakyti
Bet va kaip forumelis atgijo thumbup.gif
Reikia daugiau cia diskusiju inesti, kad mamos rasytu, naujokai matytu... kad ir savo minciu parasyt nepabijotu drinks_cheers.gif Nera cia ne vienos piktos, nesupratingos... yra tik skirtingos, savitos ir zavingos sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vvarliokas @ 2014 02 03, 15:53)
tai aišku, kad išaugs  4u.gif  Kur gi mes dingsim neišaugę?  mirksiukas.gif
Savarankiškas, nes mama nespėja paskui du bėgti, o dar trečia daug vyresnį turiu (MB)  lotuliukas.gif Ir visiems reikia tos mamos  doh.gif  Tai fiziškai visų apeiti negali - todėl ir gauna savarankiškumo dozės - visa mano vyrija  blush2.gif  Is kitos pusės - tai labai gerai - pratinu prie minties, kad tai jus mane ant ranku turit nesiot... mylet ir branginti.. kol kas gi viena mergiote namuose  lotuliukas.gif

Aš ir vienintelė DAMA namuose blush2.gif Savarnkiškumo ir manajam pakanka,bet koks gudrus,kaip moka išsireikalauti.Palieka toks mažas bejėgis kūdikėlis.Akytės panarina,taip gailestinga.Bet aš dabar jau gudresnė,žinau daug moka,daug gali.Vis girdama šaunuolis,didelis tada jau ir paliekaDIDELIS mirksiukas.gif
Kaip reikia gandrą prisišaukti,kad atneštų mergytę....Sudainuotumėm mes Vvarliok tą dainelę.....Aš vieną žinau nepadeda blush2.gif Gal tau padės...Vyresnysis kiekvieną kartą gandrą pamatęs nuo triejų metų dainuoja ir vis su klaido.Pernai vasarą sudainavo be klaidų,tėtis sako matyt jau išgirs gandras(bet dar ne)

Rašau dainos žodžius,gal kam padės....
Gandrai,gandrai suk tekini.Atnešk vaiką paskutinį.Ne broliuką,o sesytę.Kad būt vardu ELENYTĖ...(vyresnysis vis sumaišydavo žodžius)Čia gal truputį žematiška dainelė blush2.gif

Einu tvarkytis.Mažiukas tris savites prabuvo namuose,namai kaip po SUNAMIO doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vvarliokas @ 2014 02 03, 16:02)
Bet va kaip forumelis atgijo  thumbup.gif
Reikia daugiau cia diskusiju inesti, kad mamos rasytu, naujokai matytu... kad ir savo minciu parasyt nepabijotu  drinks_cheers.gif Nera cia ne vienos piktos, nesupratingos... yra tik skirtingos, savitos ir zavingos  sunglasses2.gif

Sutinku....Visos mes su savo mintimis....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2saulytes: 03 vasario 2014 - 14:09
man siandien visa diena galvoje skamba http://www.youtube.c...h?v=qSI0BU7zOpo doh.gif vėl sirguliuojam, tai uzsiemimus simuliuojam blush2.gif namie tupim savijauta pusetina, tai sokam iki nugriuvimo pagal sita melodija... ot ligoniai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vvarliokas: 03 vasario 2014 - 14:21