Vvaliok, išaugs. Tik dabar tai suprantu(bandau suvokt, nes mano kitaip) kaip sunku. Mačiau Tavo kibirkščiuką, o jei dar ir brolis toks aktyvus - užuojauta. Bet tai mama - graži liekna, ne tai kai aš
Atsiras tas suvokimas su laiku. Bet koks jis pas tave savarankiškas mum slėptis po žaliais lapais
QUOTE(sviesi spalva @ 2014 02 03, 15:39)
Tau sunku tik sužiūrėt, apkabint, su visais pakalbėt, o jau apie namų ruošą - nebekalbu. Stenkis pailsėt, pamiegot, keliom valandom ištrūkt nors į kiemą. Tada grįžti vėl namo "lengvesne galva". Man tai padeda
Dieve esu gimusi žiemą,o šalčio paniškai nepernešu.norėčiau gyventi kur visus metus ir 24 val.per parą šviečia saulė.Aš SAULĖS vaikutis.NE,NE,NE dabar į kiemą nenoriu.
Sustingstu iš karto lauke....Galėčiau kaip lokiai žiemą pramiegoti
QUOTE(2saulytes @ 2014 02 03, 14:45)
Dieve esu gimusi žiemą,o šalčio paniškai nepernešu.norėčiau gyventi kur visus metus ir 24 val.per parą šviečia saulė.Aš SAULĖS vaikutis.NE,NE,NE dabar į kiemą nenoriu.
Aš irgi šiltakraujis gyvūnas - stengstu šiukšles į konteinerį nešdama
ir aš gimiau žiemą. Bet karščių tai "nepernešu". Jau man lietuviška žiema, su sniegeliu - super, tik kad kieme ant įvažiavimo nesnigtų, kad kast nereiktų
QUOTE(2saulytes @ 2014 02 03, 13:37)
Super energetinis berniukas Jo isivaizduoju sėdintį Justuką
Eglute save aš myliu bet lepinti tikrai jau seniai nustojau.Tai ir mastau,kad gal jau laikas save prisiminti
Eglute save aš myliu bet lepinti tikrai jau seniai nustojau.Tai ir mastau,kad gal jau laikas save prisiminti
myli tu save,bet per mazai manau ta kiekviena mama supranta,kiek laiko duodam sau o man patinka ziema,kai daug sniego ir nesalta
QUOTE(sviesi spalva @ 2014 02 03, 14:44)
Vvaliok, išaugs. Tik dabar tai suprantu(bandau suvokt, nes mano kitaip) kaip sunku. Mačiau Tavo kibirkščiuką, o jei dar ir brolis toks aktyvus - užuojauta. Bet tai mama - graži liekna, ne tai kai aš
Atsiras tas suvokimas su laiku. Bet koks jis pas tave savarankiškas mum slėptis po žaliais lapais
tai aišku, kad išaugs Kur gi mes dingsim neišaugę?
Savarankiškas, nes mama nespėja paskui du bėgti, o dar trečia daug vyresnį turiu (MB) Ir visiems reikia tos mamos Tai fiziškai visų apeiti negali - todėl ir gauna savarankiškumo dozės - visa mano vyrija Is kitos pusės - tai labai gerai - pratinu prie minties, kad tai jus mane ant ranku turit nesiot... mylet ir branginti.. kol kas gi viena mergiote namuose
tai va mamos - einam atostogų. Siūlau kavos po puodelį virtualiai tik nemoku gražaus paveisliuko įdėt. Gal kas pagelbės ?
Papildyta:
O kas blogiausia pas mane - aš spėju paskui visus tris . Va čia didžiausia bėda . Jie - visi neasvarankiški. Šuva - ir tas išlepintas, ne bet ką ėda
Papildyta:
O kas blogiausia pas mane - aš spėju paskui visus tris . Va čia didžiausia bėda . Jie - visi neasvarankiški. Šuva - ir tas išlepintas, ne bet ką ėda
Laisvai mamytės vaišinkitės
o cia mazytis priedas nuo manes , kad liudna nebutu
http://www.youtube.c...h?v=qJP52UoCY1Q
o cia mazytis priedas nuo manes , kad liudna nebutu
http://www.youtube.c...h?v=qJP52UoCY1Q
Rašausi į kursus pas Tave Vvarliok. Kaip save mylėt. Jau vien galvojimas Tavo man labai prie širdies
Papildyta:
ai kaip skanu, dėkui
Papildyta:
Zuikuli, 2saulytės jungiatės į kursus?
Papildyta:
ai kaip skanu, dėkui
Papildyta:
Zuikuli, 2saulytės jungiatės į kursus?
Bet va kaip forumelis atgijo
Reikia daugiau cia diskusiju inesti, kad mamos rasytu, naujokai matytu... kad ir savo minciu parasyt nepabijotu Nera cia ne vienos piktos, nesupratingos... yra tik skirtingos, savitos ir zavingos
Reikia daugiau cia diskusiju inesti, kad mamos rasytu, naujokai matytu... kad ir savo minciu parasyt nepabijotu Nera cia ne vienos piktos, nesupratingos... yra tik skirtingos, savitos ir zavingos
QUOTE(Vvarliokas @ 2014 02 03, 15:53)
tai aišku, kad išaugs Kur gi mes dingsim neišaugę?
Savarankiškas, nes mama nespėja paskui du bėgti, o dar trečia daug vyresnį turiu (MB) Ir visiems reikia tos mamos Tai fiziškai visų apeiti negali - todėl ir gauna savarankiškumo dozės - visa mano vyrija Is kitos pusės - tai labai gerai - pratinu prie minties, kad tai jus mane ant ranku turit nesiot... mylet ir branginti.. kol kas gi viena mergiote namuose
Aš ir vienintelė DAMA namuose Savarnkiškumo ir manajam pakanka,bet koks gudrus,kaip moka išsireikalauti.Palieka toks mažas bejėgis kūdikėlis.Akytės panarina,taip gailestinga.Bet aš dabar jau gudresnė,žinau daug moka,daug gali.Vis girdama šaunuolis,didelis tada jau ir paliekaDIDELIS
Kaip reikia gandrą prisišaukti,kad atneštų mergytę....Sudainuotumėm mes Vvarliok tą dainelę.....Aš vieną žinau nepadeda Gal tau padės...Vyresnysis kiekvieną kartą gandrą pamatęs nuo triejų metų dainuoja ir vis su klaido.Pernai vasarą sudainavo be klaidų,tėtis sako matyt jau išgirs gandras(bet dar ne)
Rašau dainos žodžius,gal kam padės....
Gandrai,gandrai suk tekini.Atnešk vaiką paskutinį.Ne broliuką,o sesytę.Kad būt vardu ELENYTĖ...(vyresnysis vis sumaišydavo žodžius)Čia gal truputį žematiška dainelė
Einu tvarkytis.Mažiukas tris savites prabuvo namuose,namai kaip po SUNAMIO
Papildyta:
QUOTE(Vvarliokas @ 2014 02 03, 16:02)
Bet va kaip forumelis atgijo
Sutinku....Visos mes su savo mintimis....
man siandien visa diena galvoje skamba http://www.youtube.c...h?v=qSI0BU7zOpo vėl sirguliuojam, tai uzsiemimus simuliuojam namie tupim savijauta pusetina, tai sokam iki nugriuvimo pagal sita melodija... ot ligoniai