QUOTE(Vvarliokas @ 2014 02 03, 15:53)
tai aišku, kad išaugs

Kur gi mes dingsim neišaugę?
Savarankiškas, nes mama nespėja paskui du bėgti, o dar trečia daug vyresnį turiu (MB)

Ir visiems reikia tos mamos

Tai fiziškai visų apeiti negali - todėl ir gauna savarankiškumo dozės - visa mano vyrija

Is kitos pusės - tai labai gerai - pratinu prie minties, kad tai jus mane ant ranku turit nesiot... mylet ir branginti.. kol kas gi viena mergiote namuose
Aš ir vienintelė DAMA namuose

Savarnkiškumo ir manajam pakanka,bet koks gudrus,kaip moka išsireikalauti.Palieka toks mažas bejėgis kūdikėlis.Akytės panarina,taip gailestinga.Bet aš dabar jau gudresnė,žinau daug moka,daug gali.Vis girdama šaunuolis,didelis tada jau ir paliekaDIDELIS
Kaip reikia gandrą prisišaukti,kad atneštų mergytę....Sudainuotumėm mes Vvarliok tą dainelę.....Aš vieną žinau nepadeda

Gal tau padės...Vyresnysis kiekvieną kartą gandrą pamatęs nuo triejų metų dainuoja ir vis su klaido.Pernai vasarą sudainavo be klaidų,tėtis sako matyt jau išgirs gandras(bet dar ne)
Rašau dainos žodžius,gal kam padės....
Gandrai,gandrai suk tekini.Atnešk vaiką paskutinį.Ne broliuką,o sesytę.Kad būt vardu ELENYTĖ...(vyresnysis vis sumaišydavo žodžius)Čia gal truputį žematiška dainelė
Einu tvarkytis.Mažiukas tris savites prabuvo namuose,namai kaip po SUNAMIO
Papildyta:
QUOTE(Vvarliokas @ 2014 02 03, 16:02)
Bet va kaip forumelis atgijo
Reikia daugiau cia diskusiju inesti, kad mamos rasytu, naujokai matytu... kad ir savo minciu parasyt nepabijotu

Nera cia ne vienos piktos, nesupratingos... yra tik skirtingos, savitos ir zavingos
Sutinku....Visos mes su savo mintimis....