Merginos, kokia dantu pasta vaikuciams dantukus valote?
Pas mus ta pati problema, nelabai nori dantukus leisti valyti, nepadeda niekas. Bandysim su filmukais, gal pavyks
QUOTE(citrinukas_zx @ 2013 06 26, 13:03)
Merginos, kokia dantu pasta vaikuciams dantukus valote?
Weleda spec. vaikams. Ją galima ir nuryti (o mano mėlynakė taip ir daro). Pirkau vaistinėje.
Pas mus tragedija su dantuku valymu. Ir kalbinu, ir giriu, ir filmuka tuo metu ijungiu-niekas nepadeda Klykia kaip nezinia kas.... Dantu sepetelis svelnus, valau labai atsargiai, pasta Weleda...nezinau ka daryt kad dantuku valymas nebutu kancia Kuri laika isvis nevaliau kad uzsimirstu nemalonus prisiminimai, bet tai nepadejo nei kiek
Pas mus tai taip: mazoji valo man, o as jai, arba ji valo man ir teciui abiems is kart, o as arba tetis jai Suveikia visada
Musiske is pradziu irgi nelabai norejo valytis, tai pradejau sakyti, kad dantukai verkia, jei ji ju neissivalo, ir kad visi valosi dantukus (ir tada pradedu vardinti jos megstamiausius ar herojus, ar zaisliukus ir pan.).Kadangi dantukus valome po nusiprausimo, tai kiekviena karta vis sakau, kad ir dantukai nori nusiprausti, nori balti buti.Na ir tai veikia
Dabar dar vis paziuri "Masha i medved" ta serija, kur Masai dantukas klibet pradejo nuo saldumynu, ir kad valytis nenorejo, ir galiausiai tas dantukas iskrito, tai mazoji dabar jau pati per diena po kelis kartus bega valytis i vonia
Tiesa, is pradziu valem su weleda pasta, taciau ant dantuku pradejo atsiradineti geltonos kaip apnasos, tai dabar valomes su vaikiska aquafresh pasta
Dabar dar vis paziuri "Masha i medved" ta serija, kur Masai dantukas klibet pradejo nuo saldumynu, ir kad valytis nenorejo, ir galiausiai tas dantukas iskrito, tai mazoji dabar jau pati per diena po kelis kartus bega valytis i vonia
Tiesa, is pradziu valem su weleda pasta, taciau ant dantuku pradejo atsiradineti geltonos kaip apnasos, tai dabar valomes su vaikiska aquafresh pasta
O manoji tik po sito filmuko pradejo pati prasytis valyti dantukus. Ir net papraso mano pagalbos, kad geriau isvalytu
http://www.youtube.c...h?v=zhB2pGBUc_A
Ta Masha ir Medved taip pat ziuri. Bet geriausiai suveike Hello Kitty karieso vaizdas
http://www.youtube.c...h?v=zhB2pGBUc_A
Ta Masha ir Medved taip pat ziuri. Bet geriausiai suveike Hello Kitty karieso vaizdas
reiks ir mums pabandyti su multfilmo pagalba,gal pades,nes dabar tik su dydzausiai klykimais valomes. nors buvo tarpsnis,kad leisdavo valyti,paskui kartu su teciu ar su manim valydavosi,o dabar nei per kur ir dar sepetuka,kazkur paslepe,kad nevalyciau
Musu suneliui 12 menesiu, pradejo dantuku valymo proceso kai tik isdygo pirmieji, jau gerus pora menesiu leidziu valytis paciam pirma isvalau pati, be pastos, tiesiog suvilgau sepeteli po vandeniu, pavalau, o tada jam duodu sepeteli ir valomes kartu, as sau, o Adas sau aisku, jo valymas toks tept lept, bet pratinasi vaikas