Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknos ir laimingos, bedraujam toliau :)

QUOTE(vanile69 @ 2013 05 03, 19:44)
kaip taves pasiilgau  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif vis pagalvodavau apie tave , ir noredavau nekarta parsyti .. bet galvoju ko cia as tau trukdysiu  blush2.gif [/i]

wub.gif
Tai koks čia trukdymas smile.gif tiesiog aš, kaip ir daugelis iš čia esančių, kaip supratau, nelabai jau jaukiai toj kūdėjančių temoj jaučiausi, tad nesinorėjo ten lyst...
Kaip šalta namuos, blyn. Lauke Buvom nutarę nebešildyt jau kambarių, bet visgi užsikūriau židinuką. Iškart vien nuo ugnelės vaizdo šilčiau ir jaukiau...
Atsakyti
as tai gera pavadinimo net persaicius nebuvau doh.gif lotuliukas.gif nu bet juk cia as cool.gif
pasibuvom lauke db kirmyjam prie tv ir kompu ax.gif mazasis isvares tai tyla ramybe cool.gif
Atsakyti
tiesa, mergaitės tongue.gif tos, kas šiandien prie TV sėdės ir nesat mačiusios filmo "Neliečiamieji" - būtinai būtinai pažiūrėkit. Nepamenu jau, kada tokį gerą filmą bebuvau mačius. Ten viskas viename - ir labai linksma komedija, ir tuo pačiu - labai rimtas, gražus filmas. Du kartus žiūrėjau jau ir šiandie būtina dar kartą žiūrėsiu. Nežinau nė vieno žmogaus, kuris būtų pažiūrėjęs ir nelikęs sužavėtas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2013 05 03, 19:43)
tiesa, mergaitės  tongue.gif  tos, kas šiandien prie TV sėdės ir nesat mačiusios filmo "Neliečiamieji" - būtinai būtinai pažiūrėkit. Nepamenu jau, kada tokį gerą filmą bebuvau mačius. Ten viskas viename - ir labai linksma komedija, ir tuo pačiu - labai rimtas, gražus filmas. Du kartus žiūrėjau jau ir šiandie būtina dar kartą žiūrėsiu. Nežinau nė vieno žmogaus, kuris būtų pažiūrėjęs ir nelikęs sužavėtas  thumbup.gif

per ka rodys?
Atsakyti
QUOTE(vanile69 @ 2013 05 03, 15:46)
wub.gif
smagu tave matyti  4u.gif Vyras uzsidirbti isvare?  4u.gif ilgam ?  na tikekimes viskas bus ok  mirksiukas.gif o jus dabar kur gyvenat?  ten pat kaime?
Del svorio per daug nepergyvenk , tikrai numesi ..
Svarbu negalvoti taip daug apie ji ir nebijoti isideti kasni i burna ..  4u.gif 
tu ir taip nemazai buvai numetusi ir da rnumesi , zinau  4u.gif
o kaip dabar tavo koja , kaip sveikatele? kaip tavo maziukas?

QUOTE(shogeta @ 2013 05 03, 17:47)
o ka tavo vyras veikia Vokietijoje? rolleyes.gif

Taip, vyra pakviete draugas truputeli Vokietijoj padirbeti. Dabar isvaziavo 3-4 savaitem, jei patiks ir tiks, pabus savaite Lietuvoje ir vel vaziuos 3-4 savaitem ir vel savaite Lietuvoje. Man tiko, kad nelabai ilgi laiko tarpai, nes mano svainis tai isvaziuoja 3-4 menesiam, tai man jau labai daug. Butu daug sunkiau psichologiskai. O dabar net keista, labai, labai rami esu. Zinau neuzilgo pamatysiu. O kai tiek daug namuose darbu, planu, nei nepajusiu, kai gris mano mylimasis wub.gif ten savaitgaliai laisvi, tai jau ne viena miesta aplanke, graziame miesteliyje gyvena. Dziaugiuosi del jo, kad ne tik dirbs, bet ir pasaulio pamatys. Gyvena tik 40 km nuo Liuksenburgo, visai arti Prancuzija, Belgija, gal ir ten nuvaziuos. Tiesiog jo isvaziavime neieskau sunkumu, o dziaugiuosi, ieskau tik teigiamu pusiu.

Vaniliuk, taip mes dar kaime. Jau turejom iseiti, bet vyras isvaziavo doh.gif lotuliukas.gif Taip ir nusikelia musu isejimas. Jam gal ramiau kai mes kaime, na gerai sakau, per vasara dar galiu pabuti. Bet rudeni tikrai iseisiu, nei ir viena, be Taves, vaikui darzelis.
Kaip mano sveikata? Jei kiek padirbu, diena daugiau bunu ant koju (po miesta daug vaikscioju ir t.t.), tada negaliu nei pasedeti, nei paguleti, raitausi is skausmo. Koja kuris laikas nusimusi, budavo po tris dienas negaledavau priminti, o dabar daug ramiau. Tikiuosi neuzeis, nes kai uzeina, tada daznai ir gana ilgai man ja skauda.
Del svorio, neimu labai i galva. Noriu numesti, jei numesiu bus gerai, bet jei nieko, nesiseks, tada paliksiu kaip yra, nesieksiu idealo, nekankinsiu saves. Is gyvenimo noriu vis daugiau ir daugiau pasiimti, o ne sitiek metu vien apie svori galvoti. Paverkslenu, kaip dazna moteris, bet i sirdi tikrai taip neimu kaip anksciau.

QUOTE(Hastalavista @ 2013 05 03, 20:43)
tiesa, mergaitės  tongue.gif  tos, kas šiandien prie TV sėdės ir nesat mačiusios filmo "Neliečiamieji" - būtinai būtinai pažiūrėkit. Nepamenu jau, kada tokį gerą filmą bebuvau mačius. Ten viskas viename - ir labai linksma komedija, ir tuo pačiu - labai rimtas, gražus filmas. Du kartus žiūrėjau jau ir šiandie būtina dar kartą žiūrėsiu. Nežinau nė vieno žmogaus, kuris būtų pažiūrėjęs ir nelikęs sužavėtas  thumbup.gif

As pries kelias dienas maciau sio filmo reklama, labai patiko, butinai ziuresim su dukterecia thumbup.gif

Garbanele, del savaitgalio, nei nezinau, jau pramogavau mieste, dabar reikia baigti siltnamius tvarkyti. Aisku mamytes diena, bet vyro nera, tai nesvesim, anyta jau pasveikinau. Niekas negris i kaima, tai bus ramu.
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2013 05 03, 20:54)
per ka rodys?

22 val. per TV3 mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurosoma @ 2013 05 03, 21:17)
Del svorio, neimu labai i galva. Noriu numesti, jei numesiu bus gerai, bet jei nieko, nesiseks, tada paliksiu kaip yra, nesieksiu idealo, nekankinsiu saves. Is gyvenimo noriu vis daugiau ir daugiau pasiimti, o ne sitiek metu vien apie svori galvoti. Paverkslenu, kaip dazna moteris, bet i sirdi tikrai taip neimu kaip anksciau.

Aurosoma, auksiniai žodžiai thumbup.gif tą patį norėjau parašyt, bet kažkaip nesidėliojo žodžiai.
Atsakyti
Svekos braskes , gero savaitgalio visoms 4u.gif

QUOTE(Hastalavista @ 2013 05 03, 19:04)
wub.gif
Tai koks čia trukdymas smile.gif tiesiog aš, kaip ir daugelis iš čia esančių, kaip supratau, nelabai jau jaukiai toj kūdėjančių temoj jaučiausi, tad nesinorėjo ten lyst...
Kaip šalta namuos, blyn. Lauke Buvom nutarę nebešildyt jau kambarių, bet visgi užsikūriau židinuką. Iškart vien nuo ugnelės vaizdo šilčiau ir jaukiau...

nu blem ko toj Lietuvelei orelis negereja verysad.gif doh.gif reiks pilnus lagaminus prikrauti is IT silumos ir vezti i LT biggrin.gif
As tai dar lepinuos paskutiniom dienelem , karsciu ir saule wub.gif
kita sestadieni jau skrendam i LT , o noro isvis nera kai dar zinai,kad ten taip salta blink.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Hastalavista @ 2013 05 03, 19:43)

user posted image cia sitas filmas ? kadangi negaliu ji paziureti per tv biggrin.gif
tai radau internete, reiks parsisiust ... jei sakai ,kad labai fainas bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Aurosoma @ 2013 05 03, 20:17)
* Tiesiog jo isvaziavime neieskau sunkumu, o dziaugiuosi, ieskau tik teigiamu pusiu.
Vaniliuk, taip mes dar kaime.

*Kaip mano sveikata?

*Del svorio, neimu labai i galva.

*Svarbu ,kad jums gerai thumbup.gif uzsidirbs biski duagiau pinigeliu ir gal kazkiek pajudesite i prieki mirksiukas.gif o paksui gal ir iseis issikraustyti ax.gif

* bet ir vargsti su ta koja doh.gif verysad.gif sveikateles tau ir saugok save 4u.gif

* va ir saunuole ... thumbup.gif tas ir yra svarbiausiai , per duag neimti i galva mirksiukas.gif mano manimu svoris dar lengviau krenta ,kai tu atsipalaidavusi ji meti 4u.gif tikiu ,kad numesi .. ir teisingai sakai , jaunos esame ir reikia dziaugtis gyvenimu o ne daugiau galvot apie ta svoriuka 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(garbane @ 2013 05 03, 17:28)

Ka planuojat savaitgaliui?

mano sestadienis dazniausiai buna kaip ir visos darbo dienos , nes B dirba ...
o va jau sekmadienis MUSU biggrin.gif
Jei ir ryt bus saule ,tai lyg vel zadejome vaziuoti prie juros ...
pasideginti , pasiplaukiuoti paskutini karta wub.gif
siandien vakare sakiau B ,kad dar noriu iki parduotuves nuvaziuoti , noriu kvepalu nupirkti anytai ir savo mamukui ... wub.gif juk ryt mamos dienele .. ax.gif
manoji biski tik veliau dovana gaus .. blush2.gif bet vistiek malonu manau bus ax.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif grazus orelis lauke noretusi eiti pasikapstineti po lauka, bet ech dirbti reikia doh.gif
AUROSOMA labai geras toks grafikas kad buna tik tiek laiko isvvazeves, nes tos savaites greitai prabega, bet va jau menesiai tai neidomu butu schmoll.gif primink man kas buvo tau su kojomis kad tokius skausmus patiri?
as irgi pastoviai kovoju kovoju su persivalgymais, kartaistaip viskas uzk**sa kad irgi pagalvoju nu nejau viso gyvenimo problema bus svoris ir pastovus galvos skausmas kiek kasniu i burna idedi unsure.gif mano mama geria tokius vitaminus (bet ne svoriui mesti tiesiog stiprinti organizma) ir juos reikia gerti vakare ir turi buti 3h nevalges, tai sunkios pirmos dienos jai. kai ji ipratusi valgyti net pries miega, o as 19h pavalgau ir stengiuosi nebevalgyti tai man mama sako "turbut pirmos dvi savaites tokios sunkios, veiau lengviau?" saku "mama nusiteik bvus sunku ir visada bus sunku " biggrin.gif
VANILE69 imesk imesk siltu oru smile.gif nes kaip tik kita savaite sake atsils jau normaliau smile.gif noreciau pasideginti ir as kartu thumbup.gif
vakar buvo baisaus apsivalgymo diena, tiesiog baisaus ir siandiena bandau grysti i doros kelia ir labai sunkiai sekasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(shogeta @ 2013 05 04, 10:32)
labas rytas  4u.gif
VANILE69 imesk imesk siltu oru smile.gif nes kaip tik kita savaite sake atsils jau normaliau smile.gif noreciau pasideginti ir as kartu  thumbup.gif

sakai bigsmile.gif pradziuginai biggrin.gif tikiuosi pakils ta temperatura LT ir bus silciau blush2.gif ot kokia as ane? islepino mane Italija su to oru ir karsciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shogeta @ 2013 05 04, 11:32)
mano mama geria tokius vitaminus (bet ne svoriui mesti tiesiog stiprinti organizma) ir juos reikia gerti vakare ir turi buti 3h nevalges, tai sunkios pirmos dienos jai. kai ji ipratusi valgyti net pries miega, o as 19h pavalgau ir stengiuosi nebevalgyti tai man mama sako "turbut pirmos dvi savaites tokios sunkios, veiau lengviau?" saku "mama nusiteik bvus sunku ir visada bus sunku " biggrin.gif

lotuliukas.gif nu žiauroki vitaminai biggrin.gif Bet jei mama atsilaikys ir sugebės pagal instrukcijas juos gert, tai tikrai tikiu, kad sustiprės. Net jei vietoj tų vitaminų ten paprasti žirniukai. Juk vien tai, kad nueini neapsunkus miegot jau duoda daug naudos... Čia mano pagrindinė problema - per dieną esu tvarkingas žmogus, o vakare jau ir užplaukia apsirijimai unsure.gif

Aurosoma, tikrai - pamenu, kad kažkas tau negerai buvo su sveikata, bet nebepamenu, ar pasakojai, dėl ko?

O dėl orų - turėjau atostogaut išeit nuo gegužės 13, bet dabar lyg mano vadovas tuo metu nori atostogas pasiimt. Va ir galvoju - gal visgi verta vėlesniam laikui tą savaitėlę atostogų nusikelt. Bet iš kitos pusės - lyg gerus orus praneša artimiausiu metu... Čia pas mus tikrai nežinosi, gegužės pradžioj gali būti karšta, o birželį su skėčiu ir striuke gali tekt vaikščiot... doh.gif

Vanile, filmas tai tas pats mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hastalavista: 04 gegužės 2013 - 11:41
QUOTE(Hastalavista @ 2013 05 04, 12:40)
Juk vien tai, kad nueini neapsunkus miegot jau duoda daug naudos...
Va ir galvoju - gal visgi verta vėlesniam laikui tą savaitėlę atostogų nusikelt. Bet iš kitos pusės - lyg gerus orus praneša artimiausiu metu...

jo jau vien tai kad nueini neprisivalges yra labai gerai, manau cia visies taip yra kad diena tvarkinga vakaras reikalauja auku rolleyes.gif
o del atostogu tai ziurint kaip jautiesi, ar jautiesi pavargusi nuo darbu ar ne smile.gif cool.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites. Vakar filmas labai patiko thumbup.gif labai labai geras.

Kas del mano sveikatos, tai klube atauga (speju, kad jau ir kitam kazkas gali buti), todel uzeina tokie skausmai, kad negaliu priminti kojos, ja velku. Nes skausmas baisiai veriantis. Kol neskauda gerai, o kai uzeina, tai sakau kai senute slubuoju po kelias dienas. Buvo laikas kai sliauziau pasiremdama rankomis pilvu iki maziuko, negalejau atsistoti, nemoku nupasakoti skausmo. O kol neuzeina viskas gerai.
Dar man osteochondroze, su stuburu blogai. Maziuko nelabai galiu pakelti. Siaip daugiau pabuvus ant koju (buna dienai isvaziuoju i Kauna, tai visa diena visur begioju, susitvarkau reikalus, bazes, Akropolis ir jau vakare atsisedus i masina negaliu nusedeti), o kai griztu namo, raitausi. nenoriu piknaudziauti vaistais nuo skausmo.
Dar man labai labai zemas kraujo spaudimas, buna 49/89. Gydytojai irgi tik vitaminus raso, niekas nepakelia. Tai energijos jauciu, kad daznai truksta, labiau pavargstu.
Noretusi, kad butu gydymai kokie, bet mano ligom gydymu nera. Ataugu niekas netirpdo, o stubunas irgi jei labai skauda, tik sildymai, darai manksteles ir vaistai nuo skausmo, daugiau nieko.

Tai va, po nestumo tapau ligu maisu biggrin.gif Bet neverkiu, nei nekreipiu demesio, nieko geriau nebus jei nuolat apie tai galvosiu. Yra ir viskas. Va svaine pasakojo, sako bureja viena jauna serga gimdos veziu, jau viskas mirsta, isdalina vaikucius. Vyras kazkoks keistas, kiek supratau jis gal nei neaugins vaiku. Turi 3 vaikuciu, maziuko niekas nenori auginti. Baisu kaip sirdi spaudzia. Tada pagalvoju, Dieve kokia as su savo tuo svorio galvojimu esu pavirsutiniska verysad.gif reikia megautis kiekviena akimirka, nes nezinai gyvenimo vingiu...
Atsakyti