QUOTE(vanile69 @ 2013 05 03, 15:46)
smagu tave matyti
Vyras uzsidirbti isvare?
ilgam ? na tikekimes viskas bus ok
o jus dabar kur gyvenat? ten pat kaime?
Del svorio per daug nepergyvenk , tikrai numesi ..
Svarbu negalvoti taip daug apie ji ir nebijoti isideti kasni i burna ..
tu ir taip nemazai buvai numetusi ir da rnumesi , zinau
o kaip dabar tavo koja , kaip sveikatele? kaip tavo maziukas?
QUOTE(shogeta @ 2013 05 03, 17:47)
o ka tavo vyras veikia Vokietijoje?
Taip, vyra pakviete draugas truputeli Vokietijoj padirbeti. Dabar isvaziavo 3-4 savaitem, jei patiks ir tiks, pabus savaite Lietuvoje ir vel vaziuos 3-4 savaitem ir vel savaite Lietuvoje. Man tiko, kad nelabai ilgi laiko tarpai, nes mano svainis tai isvaziuoja 3-4 menesiam, tai man jau labai daug. Butu daug sunkiau psichologiskai. O dabar net keista, labai, labai rami esu. Zinau neuzilgo pamatysiu. O kai tiek daug namuose darbu, planu, nei nepajusiu, kai gris mano mylimasis

ten savaitgaliai laisvi, tai jau ne viena miesta aplanke, graziame miesteliyje gyvena. Dziaugiuosi del jo, kad ne tik dirbs, bet ir pasaulio pamatys. Gyvena tik 40 km nuo Liuksenburgo, visai arti Prancuzija, Belgija, gal ir ten nuvaziuos. Tiesiog jo isvaziavime neieskau sunkumu, o dziaugiuosi, ieskau tik teigiamu pusiu.
Vaniliuk, taip mes dar kaime. Jau turejom iseiti, bet vyras isvaziavo

Taip ir nusikelia musu isejimas. Jam gal ramiau kai mes kaime, na gerai sakau, per vasara dar galiu pabuti. Bet rudeni tikrai iseisiu, nei ir viena, be Taves, vaikui darzelis.
Kaip mano sveikata? Jei kiek padirbu, diena daugiau bunu ant koju (po miesta daug vaikscioju ir t.t.), tada negaliu nei pasedeti, nei paguleti, raitausi is skausmo. Koja kuris laikas nusimusi, budavo po tris dienas negaledavau priminti, o dabar daug ramiau. Tikiuosi neuzeis, nes kai uzeina, tada daznai ir gana ilgai man ja skauda.
Del svorio, neimu labai i galva. Noriu numesti, jei numesiu bus gerai, bet jei nieko, nesiseks, tada paliksiu kaip yra, nesieksiu idealo, nekankinsiu saves. Is gyvenimo noriu vis daugiau ir daugiau pasiimti, o ne sitiek metu vien apie svori galvoti. Paverkslenu, kaip dazna moteris, bet i sirdi tikrai taip neimu kaip anksciau.
QUOTE(Hastalavista @ 2013 05 03, 20:43)
tiesa, mergaitės

tos, kas šiandien prie TV sėdės ir nesat mačiusios filmo "Neliečiamieji" - būtinai būtinai pažiūrėkit. Nepamenu jau, kada tokį gerą filmą bebuvau mačius. Ten viskas viename - ir labai linksma komedija, ir tuo pačiu - labai rimtas, gražus filmas. Du kartus žiūrėjau jau ir šiandie būtina dar kartą žiūrėsiu. Nežinau nė vieno žmogaus, kuris būtų pažiūrėjęs ir nelikęs sužavėtas
As pries kelias dienas maciau sio filmo reklama, labai patiko, butinai ziuresim su dukterecia
Garbanele, del savaitgalio, nei nezinau, jau pramogavau mieste, dabar reikia baigti siltnamius tvarkyti. Aisku mamytes diena, bet vyro nera, tai nesvesim, anyta jau pasveikinau. Niekas negris i kaima, tai bus ramu.