eehhhh kad mano tie lasiniai eitu i smegenine ir i atminti nu bet nieko prisiminsiu kas tos senbuves neprisiminsiu priminsit pamankstinau lasinius lauke,aisku kad nesportavau net nepradekit galvoti taip sportuot vakare,nakti,ryte lovoj reikia eh kad ta mano atmintine pasakytu slapuka albumo irgi neblogai butu o taip nortusi paziuret kaip tos jusu talijos beatrodo
eehhhh kad mano tie lasiniai eitu i smegenine ir i atminti nu bet nieko prisiminsiu kas tos senbuves neprisiminsiu priminsit
pamankstinau lasinius lauke,aisku kad nesportavau net nepradekit galvoti taip sportuot vakare,nakti,ryte lovoj reikia
eh kad ta mano atmintine pasakytu slapuka albumo irgi neblogai butu o taip nortusi paziuret kaip tos jusu talijos beatrodo
ech kaip noreciau eiti i vestuves pas manes niekas nesizanija ir net neplanuoja visi susimete gyvena ir gerai jiems noreciau ir as paziureti kaip visos beatrodo bet nei spaluku nei prisijungimu neturiu as kaip pavargau siandiena, o reikia pabaigti namini jogurta daryti tai skaitineju visokius straipsnius kad neuzmigciau
Vakar per tel perskaiciau Vaniles pakvietima, tai nk neparasiau. Smagu taip Tik va to laiko daznai truksta normaliai pabendraut, as ir lieknejanciu temoj dazniausiai tik perskaitau...
Siandien mamyciu diena darzeli, tai kiek vargau kol isvedziau ta savo manikena, jam tai tas negerai tai tas, atejau i darba 9 val
ech kaip noreciau eiti i vestuves pas manes niekas nesizanija ir net neplanuoja visi susimete gyvena ir gerai jiems noreciau ir as paziureti kaip visos beatrodo bet nei spaluku nei prisijungimu neturiu as kaip pavargau siandiena, o reikia pabaigti namini jogurta daryti tai skaitineju visokius straipsnius kad neuzmigciau