aisku kad man patinka galit viska i az smulkiai surasyti kiek,kada ir kaip varinuke noreciau jiems kazka i komplektuka,tai dar ir toliau knapsosiu cia ziedukas butu fantastika
Varinuk, Kanapečios auskarai - Beje, ir aš norėsiu gėlės parėmimo apyrankės - man prie laikrodžio nu verkiant reikia
Moteris turi priklausyti tam vyrui, kuris jos problemas išsprendžia, bet nesukuria naujų.... VENI,VIDI,VISA. Atėjau, pamačiau, nusipirkau. Šopoholizmas pagydomas tik naujais pirkiniais. Laikinai....Vietoj to, kad prisigerti, geriau nusipirkti kosmetikos
Varinuk, ateinu padekoti uz nuostabiaja apyranke eina sau koks grozis Mergaites, mylekime ir saugokime musu Varine, ne kiekvienam duota kurti tokius unikalius papuosalus
Varinuk,
ateinu padekoti uz nuostabiaja apyranke eina sau koks grozis
Mergaites, mylekime ir saugokime musu Varine, ne kiekvienam duota kurti tokius unikalius papuosalus
Moteris turi priklausyti tam vyrui, kuris jos problemas išsprendžia, bet nesukuria naujų.... VENI,VIDI,VISA. Atėjau, pamačiau, nusipirkau. Šopoholizmas pagydomas tik naujais pirkiniais. Laikinai....Vietoj to, kad prisigerti, geriau nusipirkti kosmetikos
Parodysiu savo vargelį, kurį nėriau iki pūslių. Norėjau tokio žguto mirtinai, o ir prie suknelės jis labai tiko. Suverta ir sunerta apie 3870 karoliukų.