Įkraunama...
Įkraunama...

Varinės papuošalai jums

Aruna 4u.gif

Laukiančiom apyrankių - procesas prasidėjo biggrin.gif

Viena jau gimė - žalvaris, juodintos grandinėlės, kristalai:

user posted image user posted image

Ir auskarai kanapeciai, jei patiks - žalvaris, lazuritas, sidabras. Šįkart nuotraukom nelabai patenkinta - visgi tamsoka buvo, kai fotografavau:

Atsakyti
aisku kad man patinka wub.gif wub.gif galit viska i az smulkiai surasyti kiek,kada ir kaip varinuke 4u.gif noreciau jiems kazka i komplektuka,tai dar ir toliau knapsosiu cia blush2.gif ziedukas butu fantastika wub.gif
Atsakyti
Vau, Astul, ji MANO??? wub.gif wub.gif Laukiu A.Z 4u.gif
Atsakyti
Jezau ir aššššš noriuuuuu
Atsakyti
Kanapecia parašiau Až, Dėl žiedo reik pamąstyti g.gif
Kavenska laiškelį irgi brūkštelėjau.
Tavi wub.gif
Atsakyti
nu jei tik pamastysit bus liuks thumbup.gif megstu rinkinukus tureti istikro labai blush2.gif
Atsakyti
Varinuk, Kanapečios auskarai - wub.gif
user posted image
Beje, ir aš norėsiu gėlės parėmimo apyrankės - man prie laikrodžio nu verkiant reikia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo In hell: 14 birželio 2013 - 09:23
Varinuk,
ateinu padekoti uz nuostabiaja apyranke wub.gif wub.gif eina sau koks grozis wub.gif
Mergaites, mylekime ir saugokime musu Varine, ne kiekvienam duota kurti tokius unikalius papuosalus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2013 06 17, 11:36)
Varinuk,
ateinu padekoti uz nuostabiaja apyranke wub.gif  wub.gif eina sau koks grozis wub.gif
Mergaites, mylekime ir saugokime musu Varine, ne kiekvienam duota kurti tokius unikalius papuosalus 4u.gif

Tai jau tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
atsiemiau siandien auskariukus,labai superiniai wub.gif iskart aisku ir pasipuosiau,neiskenciau blush2.gif
Ačiū varinuke 4u.gif
Atsakyti
Man labai smagu skaityti tokius gerus atsiliepimus, kai viskas gerai ir patiko, bei tiko. wub.gif wub.gif wub.gif Visi siuntinukai jau pakeliui...
Atsakyti
Parodysiu savo vargelį, kurį nėriau iki pūslių. Norėjau tokio žguto mirtinai, o ir prie suknelės jis labai tiko. Suverta ir sunerta apie 3870 karoliukų.

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti