Aš savo balsus atidaviau už:
linksmą traukinuką
švelnumą ir "velniukišką" žvilgsnį
tyrą vaikišką meilę
Švelniai ir kartu šelmiškai
Mama "veža" šeimos traukinį.
Tokia ramybė. Svajoju ir aš taip su savo mažyle kada nors kartu skaityti
Mama "veža" šeimos traukinį.
Tokia ramybė. Svajoju ir aš taip su savo mažyle kada nors kartu skaityti
Sveikinimai
ačiū už tiek daug balsų mūsų foto
visos nuotraukytės labai labai gražios, nes jose- mamos su savo atžalomis
ačiū už tiek daug balsų mūsų foto
visos nuotraukytės labai labai gražios, nes jose- mamos su savo atžalomis
Sveikinu laimėtojas
Dėkoju už balsus mano "traukinukui", smagu, kad pirmas dalyvavimas fotokonkurse sulaukė mažulyčio įvertinimo
Dėkoju už balsus mano "traukinukui", smagu, kad pirmas dalyvavimas fotokonkurse sulaukė mažulyčio įvertinimo
Sveikinimai nugalėtojoms
Nors tokiam konkurse nėra pralaimėjusiu, nes VISOS mamos yra pačios geriausios
Nors tokiam konkurse nėra pralaimėjusiu, nes VISOS mamos yra pačios geriausios
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 05 14, 14:01)
Foto yra foto, man dažnai patinka tokios tobulos ir ryškios, ypač, jei dar žmonės ar gyvūnai jose pakankamai patinka, ir taip pats gyvenimas per daug natūralus
Visų pirma noriu padėkoti už ypač, jei dar žmonės ar gyvūnai jose pakankamai patinka juokiaus iki ašarų, gaila, tik kad nieko tuo metu atsakyti negalėjau
Nenoriu badyti konkrečiu atveju pirštais, bet pati jau seniai nebetikiu balsavimų švarumu. Ypač uždaroj bendruomenėje, savame kaime, kur aplink giminės ir artimieji Viena yra, kuomet moderatoriai vargsta, ieškodami, kas pasiskelbė SM temose, o visai kas kita, kas vyksta už SM ribų - galima skype ar FB paprašyti, kad prabalsuotų už nuotrauką (esu mačiusi tokių bandymų ir tokių laimėjimų ). Kaip tai sužiūrėti? Pasiūlymų neturiu, deja. Manau, kad iš dalies nuotrauką galima vertinti pagal peržiūrų skaičių (su sąlyga, kad pats ar draugas per parą negali priklaksėti tų peržiūrų n). Na lenkiu link to, kad vertinimas turėtų priklausyti nuo kelių faktorių, tuomet jis bus bent kiek objektyvesnis.
Sveikiname nugalėtojas!
I vieta
erikamaja
Aš moteris.
Aš mama.
Aš LAIMINGA.
II vieta
Hytka
Švelnumas
ir
Veitė
Tai, ką vadiname LAIME
III vieta
erikiuxxx
Buvimas kartu...
QUOTE(lijo @ 2013 05 21, 15:07)
Visų pirma noriu padėkoti už ypač, jei dar žmonės ar gyvūnai jose pakankamai patinka juokiaus iki ašarų, gaila, tik kad nieko tuo metu atsakyti negalėjau
Nenoriu badyti konkrečiu atveju pirštais, bet pati jau seniai nebetikiu balsavimų švarumu. Ypač uždaroj bendruomenėje, savame kaime, kur aplink giminės ir artimieji Viena yra, kuomet moderatoriai vargsta, ieškodami, kas pasiskelbė SM temose, o visai kas kita, kas vyksta už SM ribų - galima skype ar FB paprašyti, kad prabalsuotų už nuotrauką (esu mačiusi tokių bandymų ir tokių laimėjimų ). Kaip tai sužiūrėti? Pasiūlymų neturiu, deja. Manau, kad iš dalies nuotrauką galima vertinti pagal peržiūrų skaičių (su sąlyga, kad pats ar draugas per parą negali priklaksėti tų peržiūrų n). Na lenkiu link to, kad vertinimas turėtų priklausyti nuo kelių faktorių, tuomet jis bus bent kiek objektyvesnis.
Nu aš nuoširdžiai, man tokia graži ir stilinga mamytė pasirodė
Ačiū visoms už balsiukus
Sveikinu laimėtojas.
Nors kažkuri labai teisingai pastebėjo, pralaimėjusių čia nėra, juk mes visos jau laimėjom - mes mamos, mes laimingos.
P.s erikiuxxx foto patiko, berniukai tokie stilingi, tik apdirbimas nuotraukos labai "sunkus", manau šiek tiek pagadino originalą
Sveikinu laimėtojas.
Nors kažkuri labai teisingai pastebėjo, pralaimėjusių čia nėra, juk mes visos jau laimėjom - mes mamos, mes laimingos.
P.s erikiuxxx foto patiko, berniukai tokie stilingi, tik apdirbimas nuotraukos labai "sunkus", manau šiek tiek pagadino originalą
Sveikinimai prizinėms vietoms , kaip ir visoms kitoms, nes, kaip jau kažkas rašė, šiame konkurse, manau, visos yra nugalėtojos