Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti

QUOTE(Barbarėja @ 2013 11 22, 14:20)
Tai vat, kad aš turiu tuos pirmuosius, ten tikrai originalas, o dėl antrųjų bandau su pardavėjais aiškintis. Man įrodinėja, kad originalas. Bet man keistai atrodo, kad nėra tos C raidės didelės antruose. Na ir žinoma pasikvepinus trumpai laikosi kvapas, ko nebuvo su pirmais.  doh.gif

Na tai va,tikrai padiekla,galit toliau su ja nesileisti i kalbas.Imestu saviskiu foto jie dar nauji.
Siaip nesu experte kvepalu,ir tikrai pati kreipsuosi cia kai pirksiu kvepalus isitikinimui smile.gif Bet siuo atveju turiu ka palyginti taigi drasiai galiu teigti smile.gif
Neispakuoti is abeju pusiu
user posted imageuser posted image
Isimti is pakuotes
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveikos,
gal galėtų kas nustatyt, kiek čia ml likę? noriu dėt į išparduotuvę, bet kažką prie skelbimo rašyt reik blush2.gif Dėkavočiau begaliniai uz pagalbą 4u.gif
user posted image
user posted image
buteliukas 100 ml, antroj foto kiek pasviręs, nes lempa aukštai buvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2013 11 22, 15:50)
Sveikos,
gal galėtų kas nustatyt, kiek čia ml likę? noriu dėt į išparduotuvę, bet kažką prie skelbimo rašyt reik blush2.gif Dėkavočiau begaliniai uz pagalbą 4u.gif

manau apie 40ml
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 11 22, 15:31)
manau apie 40ml

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 11 22, 15:31)
manau apie 40ml

drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 11 22, 16:31)
manau apie 40ml

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,
norėčiau išpardavyklon nešt, bet kad pačiai būtų ramiau, norėčiau nuomonės dėl originalumo.
Lyg ir viskas gerai - bet kiek pagooglinau, lyg ir šiaudelis nuotraukose tiesokas būna. Žodžiu - dėl šventos ramybės prašau turinčiųjų šiuos kvepalus nuomonės ax.gif
user posted image
Atsakyti
gridami - manau orginalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2013 11 25, 00:03)
gridami - manau orginalus  smile.gif

Dėkui rolleyes.gif
Atsakyti
ar orginalus?
user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti